Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Ajánlatkérés

Pontosan tudja mit szeretne, de nem találja oldalunkon? Esetleg egy, az oldalon szereplő utazásról szeretne bővebb információt, vagy egyéni elképzelése van? Jó helyen jár! Szakértő kollégáink szinte mindenben tudnak Önnek segíteni. Küldjön egy ajánlatkérést az alábbi űrlap segítségével és hamarosan küldjük Önnek ajánlatunkat. Kérjük, hogy a minél pontosabb ajánlatküldés érdekében minden szükséges mezőt töltsön ki! Amennyiben nyaralással, üdüléssel kapcsolatban kér ajánlatot, úgy a megjegyzésmezőbe feltétlenül tüntesse fel az alábbiakat: - szállodát vagy apartmant kíván-e foglalni és milyen csillag kategóriában vagy árktegóriában gondolkozik?
- milyen ellátással önellátás, reggeli, félpanzió vagy all inclusive ellátás.
- ha gyerekek is utaznak, akkor feltétlen szükségünk van a gyerekek pontos születési dátumára, életkorára a pontos ajánlatküldéshez. Kérjük ezt is jelezze a megjegyzés mezőben!
- ha az úti célon belül konkrét elképzelése van, akkor kérjük ezt is tüntesse fel, mert ha például Horvátországon belül eleve csak Trogir vagy mondjuk Pula városába szeretne ajánlatot, akkor sokkal jobb, ha ezt már előre tudják kollégáink, és így gyorsabban és pontosabb ajánlatot tudnak az Ön részére küldeni.

Tovább olvasomBezárom
Iratkozzon fel hírlevelünkre!