Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100
soltravel Online jegyfoglalás

Costa Dorada Fakultatív Programok

KIRÁNDULÁSOK SALOU – COSTA DORADA 

Az árak tájékoztató jellegűek. Magyar nyelvű idegenvezetés 25 fő felett, ennek hiányában a garantált programokon több nyelven (pl. angol, német, francia) történik az idegenvezetés. Gyermekkedvezmény van a legtöbb programon.

Valencia ár : 51 € / fò+22 € belépô az aquariumba gyermek 2-12 év : 50 % 

A Földközi-tenger partján található Valencia, Spanyolország egyik legcsodálatosabb kikötővárosa, Valencia autonóm régió fôvárosa, gazdasági és kultúrális központja. A XV sz.-ban az aranykorban a legfontosabb Europai város volt, felülmúlva Barcelona és a többi nagyváros jelentőségét . A program első felében gyalogosan tekintjük meg az óváros legjelentősebb épületeit: Serrano Torony, valenciai Parlament épülete ,Bazilika, Székesegyház, ahol Jézus kelyhét, a Szent Grált őrzik. Meglátogatjuk a Világörökség részének minősített Selyembörzét, mely méltán lett a város legnevesebb épülete (belépő az árban). A szabadidőben kipróbálhatják a paellat, ami valenciai eredetű, de az egész ország nemzeti ételeként ismerik. A délutáni órákban ellátogatunk a Művészetek és Tudományok Városába, ami a valenciai származású Santiago Calatrava építész öt futúrisztikus épületéből áll. Ezek egyike a L ´Oceanografic, Európa legnagyobb akváriuma mely a legjelentősebbtengeri elővilággal ismerteti meg a látogatókat.

Barcelona Városnézés + Szökôkút ár : 43 € / fò +23 € belépô sagrada Familia templomba gyermek 2-12 év : 50 %

Barcelona Katalónia fôvárosa, Spanyország második legnagyobb metropolisza és egyben a világ egyik legszebb , legizgalmasabb és leghangulatosabb kikötôvárosa is. Programunkat a kora délutáni órákban kezdjük, melynek keretében ellátogatunk a híres Güell Parkba ( ingyenes rész), Antonio Gaudi katalán építész egyik leghíresebb alkotásához,mely a Világörökség része, és ahonnan csodálatos kilátás nyílik a pezsgô városra. Következô állomásunk a híres Sagrada Familia Templom , Gaudi mestermûve . A most is épülő templom a katalán modernizmus és neogótika jegyeit hordozva méltón lett a város szimbóluma (magyar nyelvû idegenvezetés a templomban) majd autóbuszos útvonalunk érintésével megtekinthetjük Gaudi két híres lakóépületét : Casa Battlo-t és a la Pedrera-t. Szabadidô a városközpontban, melynek során lehetôség nyílik a Gótikus negyed szûk utcáin sétálni, vagy élvezhetjük a híres Ramblas nyüzsgô hangulatát. Programunk utolsó állomása a Zenélô- Világító szökökút fény és hangjátékának megtekintése, mely a város leghíresebb túrisztikai látnivalóinak egyike.

Barcelona Nou Camp&szabadidô ár : 61,00 € / fô belépôvel gyermek :2-12 év : -30 %

A focirajongók számára kihagyhatatlan program Europa egyik legjobb és legnagyobb múltú focicsapatának stadionjának látogatása , mely 1957 ben épült és 110.000 nézô befogadására képes. A stadiontúra alkalmával meglátogatjuk a, a vendégcsapat öltözőjét, a futballpályát, a TV-szobát, és a múzeumot ,ahol a sok trófea , kupa ,és fotó között számos magyar játékos fényképével is találkozhatunk. A Délutáni órákban 3 óra szabadidô ad lehetôséget vásárlásra , vagy egy kis sétára a Ramlas illetve a Gótikus negyed szûk utcáin .

Jeep Safari : ár : 49,00 € / fô belépôvel gyermek :2-12 év : -50 %

Egésznapos kirándulás Katalónia hegyeiben úttalan-utakon, kiszáradt folyómederben sok-sok állomással. A kirándulás során számos középkori hegyi falut, látogatunk meg, melyek közül soknak csak 8-9 lakosa van, fürdési lehetôség egy kis vizesésnél, vagy a 700m magasan található Siurána-tóban, borospincelátogatás borkostolóval. A kirándulás során megismerhetik Katalónia belsô vidékét, ahol nincsenek szállodák és a ahol a lakosság nagy része, a szôlô- , olajbogyó-, illetve mogyoró-termesztésbôl él.

Hajókirándulás Ametlla del Mar-ba ár : 46,00 € / fô ebéddel gyermek :2-12 év : -50 %

1,5 órás hajóút vezet Ametlla del Mar halászfaluba, ahol kikötés után kb. 4 óra szabadidô áll a vendégek rendelkezésére. A kis halászfaluban megérezhetik egy igazi mediterrán heti piac hangulatát, sétálhatnak a falu zegzugos kis útcáiban, vagy a homokos strandon felfrissülhetnek. Az ebédet a hajón szolgálják fel , mely roston sült hús-tál körettel, friss saláta, desszert, Sangria illetve üdítô.
Visszaérkezés a szállodához kb. 17.00-kor

Montserrat – Bencés apátság ár : 42 € / fô , gyermek 2-12 év : -50 % 

Az egésznapos kirándulás során Katalónia egyik legfontosabb színhelyére látogatunk el, mely a régió kultúrális, vallási, spirituális központja A Montserrati kolostort a XII. században alapították a Montserrat hegyen, gyönyörű környezetben, 725 m magasságban egy sziklapárkányon, ahova egy kacskaringós út vezet fel. Itt őrzik Katalónia védőszentjét, a Fekete Madonna szobrot. A hegyoldalban szép erdei ösvényeken különböző látványosságokhoz juthatnak el, mint a Szent Barlang , Szent Kereszt, vagy Szent Mihály remetelak. Fogaskerekűvel feljuthatnak 925 m magasságig , ahol tiszta időben akár Mallorcaig is elláthatunk.

További kirándulások : 
Port Aventura belépô: 50 € felnôtt; 44 € /4-10 év & 60- 100 év 22/06-07/09/18 
Port Aventura belépô: 48 € felnôtt; 42 € /4-10 év & 60- 100 év 14/06-21/06 & 08/09-03/11 
Port Aventura+Ferrari Land belépô : 55 € / felnôtt ; 48 € / 4-10 év & 60- 100 év
 Aquopolis belépô: 29,95 € / +1,4m ; 24,95 €/ 0,9-1,4 m ingyenes 0,9 m-ig , ( 2º nap ingyenes!)


Iratkozzon fel hírlevelünkre!