Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100
soltravel Online jegyfoglalás

Lisszabon fakultatív programok

Lisszabon – Fakultatív programok 2019

Magyar nyelvű idegenvezetéssel1) Fél napos gyalogos túra a történelmi negyedekben-Alsóváros, Felsôváros, Alfama(esetleg felvonó/villamos/metrô igénybevétel).
Indulás. Rossio-tér-Felsôváros, Rókus templom, Trindade sörözô, Szt. Jusztina felvonó és kilátó, Karmelita-templom, Chiado negyed, a világ legrégebbi könyvesboltja, irodalmi kávéház. Innen átmenni a Várnegyedbe, Szt. Luca kilátó, barangolás a középkori Lisszabon sikátoraiban, végül Székesegyház, borszaküzlet, Szt. Antal szülôháza, Csôrös-ház, Palota-terasz. Innen a sétálóutcán vissza a Rossióra.


2) Egész napos gyalogos túra a történelmi negyedekben-Alsóváros, Felsôváros, Alfama és a Belém-i Mûemlék-együttes megtekintése. (felvonó/villamos/metrô igénybevétel).
A fél napos programhoz csatoljuk a Belémi mûemlék-együttes megtekintését: Jeromos templom, Torony és a Felfedezések emlékmûve. Utazás villamossal. Ebéd megbeszélés szerint.


3) Egész napos Lisszabon környéki túra autóval - Sintra, Cabo da Roca (Európa-fok), Cascais,Estoril
Szintra: Pena-palota látogatása, a kézmûves faluban szabad-idô, ajándékvásárlas, stb. Ebéd a tengerparton. Európa-fok, Cascaisban szabadidô. Vissza végig a a Tagus-folyó és az Atlanti óceán találkozását kísérve.


Árak:

1) Fél-napos Lisszabon: 80€ (max. 4 fő esetén)
2) Egész napos Lisszabon: 120€ ( max. 4 fő esetén)
3) Egész napos Lisszabon környéke: 120€ plusz autó/sofôr bérlés, ami kb: 150€ (max. 4 fő esetén)A fakultatív programok külföldi partnerünk szervezésében történik. Külföldi partnerünk fenntartja a jogot a fakultatív programok tartalmának és árainak megváltoztatására!
Iratkozzon fel hírlevelünkre!