Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Horvátország / Kvarner öböl / Kraljevica


56.500
Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Nyár
Kiutazás:egyénileg
Szállás:2* hotel
Alapellátás:félpanzió
Turnusok: 8 nap / 7 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
PER
A szállodakomplexum a Krk szigethez vezető híd lábánál található, 20-80 m-re az aprókavicsos és kiépített betonos strandtól.

Szolgáltatások
Légkondicionált étterem, bár, grillbár, szauna, masszázs, taverna, disco, ajándéküzlet, minimarket, biliárd, asztalitenisz, vizibicikli, minigolf.

Szobák
2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. Légkondicionált szoba felár ellenében.

Ellátás
svédasztalos félpanzió
Kraljevica: A Bakari-öböl bejáratánál fekvõ Kraljevica település Rijekától kb. 26 km-re D-re, Zadar irányában, a Vinodoli csatorna partján található. A környék lankás domborzata révén mikroklímája nyaranta igen kellemes. Bár a Kvarner-öböl rangos nyaralóhelyeihez képest viszonylag nem túl régi település, kikötõje révén már a 19. sz. folyamán jelentõs, hajógyárat is üzemeltetõ tengeri kereskedelmi központtá nõtte ki magát, a századelõn pedig meghódította a nyaralók szívét is. Arisztokrata villái és legtöbb kiépített strandja ebbõl az idõszakból származik. Az Oštro-félszigeten elnyúló homokos és kavicsos strandöblei napjainkban is a vidék rendkívül keresett idegenforgalmi célpontjai, nem is beszélve a közeli, és csodás strandokkal vonzó Uvala Scottról (Scott-öböl) és a Dubno-öbölrõl, melyek külön nyaralótelepekké kezdenek nõni. Az utóbbi helyeken árnyas mediterrán fenyvesek árnyékában egy jól felszerelt kemping üzemel. Kraljevica könnyen megközelíthetõ, ráadásul különlegesen jó mikroklímájú nyaralóhely, ezért kisgyermekes családok, illetve allergiás és egyéb légúti bántalmakkal küszködõ vendégeinknek kimondottan ajánljuk! A nyaralókat a jól kialakított, rendezett strandolóhelyek és a sokrétû gasztronómiai kínálat mellett változatos sportolási és szórakozási lehetõségek várják a környéken - vitorlásversenyek, búvártanfolyamok, vízisportszer-kölcsönzõk, sportpályák, valamint színes nyári kultúresemények és hagyományõrzõ folklórprogramok.
Mielőtt foglalásra kerülne a sor kérem a szabad helyeket egyeztesse le irodánkkal!
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

A szállást 7 éjszakára félpanziós ellátással

Az alapár nem tartalmazza:

Üdülőhelyi díj ( 12 év felett ) : 2.500 Ft / fő, foglalási díj: 1.000.-Ft/fő, útlemondási biztosítás: 1%.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
14 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.