Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

DEI PINI RESIDENCE

Olaszország, Bibione,

Olaszország / Bibione, Spiaggia


48.730
Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Nyár
Kiutazás:egyénileg
Szállás:apartman
Alapellátás:önellátás
Turnusok: 8 nap / 7 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TIM
Strand: 150 m

Fekvése: Bibione Spiaggia

Szolgáltatásai: kert, parkoló. A lakásokban TV, mikró, széf, légkondicionálás

B3: Két légterű, nappali konyhasarokkal, hálószoba franciaággyal és 1 ággyal, Z/WC, parkolóhely nélkül

C4: Három légterű, nappali konyhasarokkal, hálószoba franciaággyal, háló 2 ággyal, Z/WC, terasz

C1/4: mint C4, három légterű, de parkolóhely nélkül

D6: négy légterű, nappali konyhasarokkal, hálószoba franciaággyal, 2 háló 2 ággyal, Z/WC, terasz nélkül
Bibione fő attrakciója homokos, 11 km hosszú, 120 m-es átlagszélességű, kék zászlós, viszonylag tiszta, de a legtöbbször zsúfolt tengerpartja. Mivel a tengervíz itt lassan mélyül, családok számára is ideális a város strandja. 
Turnus váltások szombattól szombatig történnek!
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

gáz, víz, villany, strandhasználat (05.12-09.22., 4. sortól kezdődően, 1 napernyő+1 nyugágy+1 napozóágy/apartman ), "Europarty" (minden kedves utas részt vehet egy szabadban megrendezésre kerülő esten, spaghettivel, borral, üdítővel, élőzenével és a gyerekeknek animációval. Az esten csak egyszer lehet részt venni.).

Az alapár nem tartalmazza:

Helyszínen fizetendő (kötelező): kaució kötelező: 100 €/apartman. Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó. Helyszínen fizetendő (kérhető, megrendeléskor jelezni): végtakarítás (kivéve konyhasarok): 40-80 €/apartman/hét, ágyneműhuzat: 8 €/fő/váltás, törölköző: 7 €/fő/váltás, kiságy (ágynemű nélkül): 2 €/nap, bicikli bérlés: 14 €/fő/hét. Útlemondási biztosítás és a baleset, betegség, poggyász biztosítás.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.