Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Luxor Apartman

Olaszország, Bibione,

Bibione: Az olaszországi üdülőhely Veneto régióban, az Adria-tenger partján fekszik.Több kilométer hosszú, homokos stranddal, élettől lüktető, éjjel-nappal nyüzsgő városközponttal várja az idelátogatókat. Elsősorban a gyermekes családoknak ajánljuk játszóterei és szórakozási lehetőségei miatt. Budapesttől 630 km....


37.967
Ft/fő-től
Utazás típusa:2019 Nyár
Kiutazás:autóbusszal, egyénileg
Szállás:apartman apartman
Alapellátás:önellátás
Turnusok: 8 nap / 7 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
PER
Fekvés: Az apartmanház központi elhelyezkedésű, közvetlenül a tengerparton található Bibione-Spiaggi városnegyedben
Étkezés: önellátás
Szolgáltatások: felnőtt-és gyermekmedence, lift, minden apartmanban légkondicionáló, SAT-TV, mikró sütő, széf, hajszárító. Egy kijelölt parkolóhely. Ingyenes WIFI csak a közös területeken (medence, recepció, játszótér)

Egyénileg: 

szombati turnusváltásokkal, igény esetén útvonaltervet biztosítunk.


Autóbusszal: 

pénteki indulásokkal, szombati turnusváltásokkal, Budapest-Székesfehérvár-Siófok-Balatonboglár-Nagykanizsa-Lignano/Bibione/Caorle/Lido di Jesolo-Budapest útvonalon. Buszjegy ára 29.500 Ft/fő.

Gyűjtőjáratos vidéki indulások felár ellenében (9.900 Ft/fő), felszállási helyek: Győr, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Eger, Szeged, Pécs
Többhetes felár 6.000 Ft/fő, konkrét hely lekérés 4.000 Ft/fő.
További részletekről és egyéb felárakról érdeklődjön munkatársunktól!

kaució 100 euro/apartman, kötelező idegenforgalmi adó 0,75-1 euro/fő/nap, végtakarítás 35-45-55 euro/apartman, rezsi 49 euro/apartman/hét

Poggyász információk:

Utazóink az autóbuszra személyenként egy utazótáskát (maximum 18 kg) és egy kézipoggyászt (maximum 5 kg) hozhatnak magukkal, mely elfér a szék alatt. Ez vonatkozik a gyűjtőjáratokra is.. Zsugorfóliás, rekeszes és kartonos italok szállítására a csomagtérben és az utastérben sincs lehetőség! Az autóbusz közlekedőin bármilyen csomag elhelyezése balesetveszélyes, ezért tilos! Kérjük kedves Utazóinkat, hogy a csomagok vonatkozó előírásokat tartsák be!

További részletek:

Az autóbuszjáratok előre megtervezett útvonalon haladnak, fel- és leszállásra kizárólag az előre megadott helyeken van lehetőség. Az érkezési és visszaindulási időpontok tájékoztató jellegűek. A visszaindulás pontos helyét és időpontját elutazáskor kapják meg utasaink. A vidéki indulások, transzferek mikrobusszal történnek. Az autóbusz a helyi adottságok szerinti legközelebbi ponton teszi le az utasokat a településeken, amely nem minden esetben jelenti a szállodai recepció előtti kiszállást. Apartmanos elhelyezés esetén a leszállás a kulcsátvétel helyénél vagy az ahhoz legközelebb eső ponton történik, az irodától az apartmanig és a hazautazás napján vissza az irodába, egyénileg kell eljutni. A nagy távolságok és az előre nem látható váratlan események (baleset, határátkelési várakozás, időjárás, stb.) miatt a menetrend és az útvonal megváltoztatásának jogát irodánk fenntartja. Az autóbuszok hátsó sorában az ülések általában nem dönthetőek. Az autóbusz menet közben 20 perces pihenőket tart kb. 4 óránként.

Felhívjuk figyelmét, hogy a turnusváltások napján a szálláshelyek elfoglalása ill. elhagyása esetenként nem esik egybe az autóbuszok menetrendjével, ezért néhány órás várakozásra kell számítani. A gyűjtőjárat beiktatásával történő utazáskor esetenként átszállásra, illetve várakozási időre kell számítani.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

TV, kocsiparkoló, légkondiciónáló

Az alapár nem tartalmazza:

regisztrációs díj 1.500 Ft/fő, foglalási díj 1.000 Ft/fő, útlemondási biztosítás 1%, Baleset-, Betegség-, Poggyászbiztosítás, helyszínen: kaució 100 euro/apartman, kötelező idegenforgalmi adó 0,75-1 euro/fő/nap, végtakarítás 35-45-55 euro/apartman, rezsi 49 euro/apartman/hét Külön igényelhető: strandszerviz előzetes megrendelés alapján: máj.18-máj.29, és szept.7-szept.21 között 45,50 euro/hét, jún.1-szept.6 között 60,50 euro/hét, autóbuszjegy 29.500 Ft/fő (június 7-szeptember 7 között)
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
13 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!