Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

SHAKESPEARE RESIDENCE

Olaszország, Lignano,

Olaszország / Lignano


39.690
Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Nyár
Kiutazás:egyénileg
Szállás:apartman
Alapellátás:önellátás
Turnusok: 8 nap / 7 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TIM
Strand: 300 m 

Fekvése: Lignano Riviera 

Szolgáltatásai: kert, úszómedence, parkoló. A lakások erkélyesek, légkondicionáltak, TV-vel és elektromos kávéfőzővel felszereltek, wi-fi lekérésre (felár). Berendezésük modern. 

G3: nappali-konyha kihúzható dupla ággyal és fotelággyal, ZWC 

H4: nappali konyhasarokkal, ággyal és kihúzható vendég ággyal, hálószoba dupla ággyal, Z/WC 

I6: hálószoba dupla ággyal, háló 2 ággyal, nappali-konyha kihúzható dupla ággyal, ZWC 
Lignano Sabbiadoro maga a földi paradicsom az olasz Adrián! Lignano Olaszország egyik legszórakoztatóbb része legyünk fiatalok vagy idősek. Gyönyörű 8 km-es homokos parttal, káprázatos szállásokkal és apartmanokkal Lignano kiváló üdülőhely. Lignano Sabbiadoro híres éjszakai és nappali szórakoztató egységeiről. Aquapark, gyerekpark, vidámpark, állatkert varázsolja el a kicsiket és nagyokat. Napközben egyes helyeken animátorok foglalkoznak a gyerekekkel, míg a szülők távol vannak. Éjszakánként pedig diszkók és bárok fényei ejtik rabul a város.
Turnus váltások szombattól szombatig történnek!
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

gáz, víz, villany, ágyneműhuzat, légkondicionálás, parkolás (1 autó/apartman, korlátozott számban, csak normál méretű személy autó).

Az alapár nem tartalmazza:

Helyszínen fizetendő (kötelező): kaució: 100 €/apartman, végtakarítás (kivéve konyhasarok)/apartman: 44 €/G, 46 €/H, 48 €/I Helyszínen fizetendő (kérhető, megrendeléskor jelezni): kiságy (0-2 év): 20 €/hét, kis állat (max. 10 kg): 20 €/hét, wi-fi (1 felhasználó/apartman, nincs letöltés és online videó nézés): 20 €/hét. Helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó. Útlemondási biztosítás és a baleset, betegség, poggyász biztosítás.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.