Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

A Kaliforniai-Öböl hullámain

Amerikai Egyesült Államok, , ,

Hajózás a Mexikói Riviérán, Los Angeles és Las Vegas felfedezésévelFt/fő-től
Utazás típusa:hajóút
Kiutazás:hajóval, repülővel
Szállás:program szerint
Alapellátás:program szerint
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
IBU
Program:

1. nap

Elutazás Budapestről a reggeli órákban, átszállás Párizsban, érkezés Los Angelesbe helyi idő szerint délután. Transzfer a Los angelesi szálláshelyre, pihenés.

2. nap

Városnézés Los Angelesben, az „Angyalok városában”, amely az Egyesült Államok második legnagyobb városa, több kisebb városrészből álló igazi metropolisz. Egy olyan multikulturális város, amelynek lakosai majdnem százötven országból érkezve, több mint kétszáz nyelvet beszélnek. Városnézésünk érinti a gazdag Bel Air negyedet, ahol számtalan amerikai filmet forgattak, és nagyon sok filmsztár lakhelye, Beverley Hills-t, és a híres Hollywood Boulevard-ot, a város talán legismertebb környékét, a Hollywoodi hírességek sétányával, ahol már több mint 2000 csillagba írt nevet helyeztek el. Itt találjuk a Kodak színházat, ahol az Oscar-díj átadást tartják és Grauman's Kínai Színházát is, ahol az aszfaltban hagyott lábnyomok és a kézlenyomatok láthatók. Visszatérés a szálláshelyre a délutáni órákban.

3. nap

Reggeli után szabad program, majd transzfer a Long Beach-i kikötőbe, ahol a délutáni órákban megkezdik a felejthetetlen hajóutat a Mexikói Riviérára. A Mexikói Riviéra valójában a Mexikó nyugati partjánál fekvő mintegy húsz város és laguna átfogó neve, melyek természeti szépsége, a hangulatos Csendes – Óceán parti települések számtalan turistát vonzanak a vidékre. A települések közül az utazás során három helyen fog kikötni hajójuk, mielőtt visszatérnek a kiindulópontként szolgáló Los Angeles-be.

4. nap

Ezt a teljes napot utazással töltik, mely alkalmat ad arra, hogy megismerkedjenek az egy hétre otthonukként szolgáló úszó szállodával. Nehéz lenne megmondani, hogy a hajóút során hol fogják magukat a legjobban érezni a Carnival Splendor fedélzetén, mert ennek a hajónak minden része lenyűgöző. Talán az 1930-as évek hangulatát idéző El Morocco Lounge zenés előadásai, karaoke partijai közben? Vagy a "Royal Flush Casino"-ban, melynek már a neve is a győzelemre utal? Esetleg a fedélzeti jazz klubban, a The Cool-ban? De lehet, hogy éppen a Pinnacle Steakhouse-ban, amely nem csak eleganciájában és színvonalában magas, de elhelyezkedésében is, hiszen a hajó egyik legfelső fedélzetén található. Mindezek mellett a hajón fedélzeti mozi, kosárlabdapálya, mini golf szolgálja az utazók szórakoztatását, a vizes élményeket kedvelők számára pedig ott van a Splash Park, a medencék és a csúszda is.

5. nap

Reggel érkeznek Cabo San Lucas kikötőjébe, mely egyike Mexikó öt kiemelkedő turisztikai központjának. Sziklákkal körülvett tengerpartja a búvárok paradicsomának számít. Kalandra vágyók kirándulhatnak a közeli Sierra hegységbe, vagy kipróbálhatják a snorkelezést a Santa Maria és Chileno öblökben, vagy vitorlázhatnak is. Ezekre a kirándulásokra a helyszínen fizethetnek be, idegenvezetőnk segítségével. Tovább indulás az esti órákban.

6. nap

Ezen a napon Mazatlan kikötője a kiindulópont. A választható kirándulások közt egésznapos ismerkedés a Sierra Madre hagyományőrző falvacskáival, mexikói főzőtanfolyam salsatanulással éppúgy megtalálható, mint a hajókázás és gyalogos ismerkedés magával Mazatlan várossal, amelynek fejlődéséhez a spanyol hódítók mellett a XIX.században érkezett jelentősebb lélekszámú német telepesek is hozzájárultak.

7. nap

Reggeli kikötés a környék egyik legismertebb tengerparti üdülőhelyén Puerto Vallarta-ban. Delfinekkel úszás, canopy, (azaz beülős drótkötélpálya) túra a Sierra Madre hegységben, a tequila történetének megismerése kóstolással és folklór show-val, mindez szerepel azon az „étlapon”, melyet erre a napra kínál a hajótársaság utasainknak.

8-9. nap

Hajózás a tengeren.

10. nap

Kikötés Los Angeles Long Beach kikötőjében a reggeli órákban, transzfer a Los Angeles-i szálláshelyre, illetve fakultatív lehetőség a híres hollywood-i Universal Studios bejárására. A tematikus park megtekintése valójában több napot is igénybe vesz, így az egész napos látogatás csak ízelítőt adhat a lehetőségekből, melyek között stúdió túra, speciális effektusok show-ja, és egyéb látványosságok is választhatók idő függvényében.

11. nap

Reggeli után autóbusztranszfer Las Vegasba, a kaszinózás fellegvárába, ahol két éjszakát töltenek utasaink Las Vegas Nevada állam legnagyobb városa, a sivatag közepén helyezkedik el. A kaszinók fővárosát 1905-ben alapították, eredetileg vasúti munkások szálláshelyének szánták, majd 1911-ben hivatalos településsé vált. Bányászok, munkások, és iparosok lakhelye volt. Nevada államban 1909-ben betiltották a szerencsejátékokat, majd 1931-ben az állam rossz anyagi helyzete miatt ismét engedélyezték, ekkor nyíltak meg Vegas első kaszinói. Legalizálták továbbá az utcai alkoholfogyasztást is, ami kuriózumnak számított Amerikában. Egyre több turista érkezett játszani és mulatni ide, hamar híre ment a város jó hangulatának. Sorra nyíltak a kaszinók, később a hotelek és az egyéb szórakoztató egységek. Las Vegas mára a világ egyik legnagyobb szórakoztató és show központja lett, ahol mindenki megtalálja a kedvére való programot. A csillogó város felfedezése idegenvezetőnk segítségével bizonyára maradandó élményt fog hagyni mindenkiben.

12. nap

Ezen a napon irány a Grand Canyon. Buszos és helikopteres lehetőségből is választhatnak, hogy a Colorado folyó által kivájt völgyszurdok egyedülálló szépségében gyönyörködjenek, és elkészíthessék a kötelező fotókat Földünk egyik leghíresebb természeti csodájáról. Éjszakázás Las Vegasban.

13. nap

Visszatérés Los Angelesbe autóbusszal, útközben vásárlási lehetőség egy igazi amerikai bevásárlóközpontban (shopping mall). Az utolsó éjszakát Los Angelesben tölti a csoport.

14. nap

Délelőtt szabadidő Los Angelesben, dél körül transzfer a repülőtérre. Utazás az Air France menetrend szerinti járatával Párizsba, majd másnapi átszállást követően érkezés Budapestre a 15.napon a délutáni órákban.
Elhelyezés: 3*-os szállodákban (Los Angeles 4 éjszaka, Las Vegas 2 éjszaka), a hajón választás szerint belső, ablakos vagy balkonos kabinokban (7 éjszaka)
Utazás időtartama: 15 nap / 13 éjszaka
Indulási időpont: 2018. április 19.
Utazás: az Air France menetrend szerinti járataival párizsi átszállással Los Angelesbe és vissza, és a Carnival Cruise Line - Splendor hajójával
Elhelyezés: 3*-os szállodákban (Los Angeles 4 éjszaka, Las Vegas 2 éjszaka), a hajón választás szerint belső, ablakos vagy balkonos kabinokban (7 éjszaka)
Ellátás: a szállodákban reggeli, a hajón teljes ellátás korlátozott italfogyasztással
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

- a repülőjegyet Budapest-LA-Budapest útvonalon - egy egész napos városnézést Los Angelesben - a kétágyas elhelyezést 7 éjszakára a választott kabinkategóriában és 4 éjszakát LA-ben, 2 éjszakát Las Vegas-ban - a teljes ellátást korlátozott italfogyasztással a hajón, a szállodákban reggelit - a 24 órás szobaszervizt a hajón - a közös utastér, számos fedélzeti létesítmény használatát a hajón - a magyar nyelvű idegenvezetést

Az alapár nem tartalmazza:

A kikötői és reptéri illetéket (140.000 Ft/fő), az ESTA vízumot, a helyszínen fizetendő borravalót (90 USD/fő), az italfogyasztást, a fakultatív kirándulások, és személyre szabott szolgáltatások árait. Igény esetén útlemondási (1,5%), valamint betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás köthető!
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
A Kaliforniai-Öböl hullámain