Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Hawaii körút

Amerikai Egyesült Államok, , ,

AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK / HAWAII


729.900
Ft/fő-től
Utazás típusa:egzotikus utak
Kiutazás:repülővel
Szállás:
Alapellátás:önellátás
Turnusok: 13 nap / 10 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
MOR
Első nap: utazás Maui szigetére
Megkezdjük a Hawaiit bejáró körutunkat: a természeti kincsekkel teli Mauin töltjük el első napjainkat. Az amerikai korszerűséggel felruházott trópusi szigeten igazi összkomfortos paradicsomban találjuk magunkat.

Második nap: Maui
A délelőtt folyamán a szállodában és környékén pihenjük ki az utazás fáradalmait. Délután közösen meglátogatjuk Lahaina-t, a sziget egykori fővárosát. A pezsgő életű, mégis romantikus hangulatú városka számos galériával, butikkal és kávézóval várja látogatóit. Egyedülálló nevezetessége is kötelező látnivaló: az USA legnagyobb fügefája a város főterén található. 400 méteres árnyékával az egész piacteret lefedi!

Harmadik nap: Maui
Egész napos szabadprogram következik. Az izgalomra vágyók ehelyett szuper fakultatív programon vehetnek részt: bálna lesen a Csendes-óceán vizén. Az óriás emlősök minden évben Alaszkától Maui-ig vándorolnak, ahol lenyűgöző látványt nyújtanak. A katamarános kiránduláson „testközelből” is megcsodálhatjuk őket, és közben élvezhetjük a páratlan panorámát nyújtó partvidéket.

Negyedik nap: Maui
Ma ismét szabad és fakultatív program közül választhatunk, utóbbi esetben a Road to Hana nevű panorámaúton utazhatunk. 600 kanyarjával és 54 hídjával minden bizonnyal ez a világ egyik leglátványosabb útvonala. Elképesztő élményben részesíti minden utasát: a gyönyörű strandok, páradús esőerdők, káprázatos vízesések, egzotikus növények és autentikus piacok mindenkit elbűvölnek.

Ötödik nap: Utazás Oahu szigetére
Repülővel utazunk tovább Oahu szigetére, ahol saját választásunk szerint standard vagy deluxe minőségű hotelben szállhatunk meg a világhírű Waikiki Beachen.

Hatodik - tízedik nap: Honolulu
Mi mással tölthetnénk el napjainkat a Waikiki Beachen, mint véget nem érő szórakozással és pihenéssel? A gazdag programajánlatból minden napra jut egy-egy izgalmas elfoglaltság, hogy véletlenül se unjuk meg az aranyhomokos parton való lazítást!
A Honolulu sziget túrán nem csak a sziget természeti szépségeit ismerhetjük meg, de be is tekinthetünk a szigetlakók életébe. A Pearl Harbor kirándulás keretei közt a II. világháború híres történelmi helyszínét látogathatjuk meg. Az „Oahu titkai madártávlatból” programon 45 perces helikopteres sétarepülésen vehetünk részt. De ellátogathatunk a Big Island vulkán szigetre is kisrepülővel, ahol a nap fénypontjaként az 1980-as évek óta folyton feltörő Kilauea vulkánt tekinthetjük meg.

Tizenegyedik - tizenharmadik nap: utazás Budapestre
Körutunk ezzel a végéhez ért, így nem maradt más hátra: búcsút veszünk Hawaii varázsaitól, és elindulunk haza.
Szobatípus: 2 ágyas std. szoba 

Ellátás: önellátás
Választható fakultatív programok:
Big Island szigettúra: 152 900 Ft/fő 

Oahu titkai helikopterrel: 69 900 Ft/fő 

Pearl Harbor: 32 900 Ft/fő 

Honolulu szigettúra: 46 900 Ft/fő 

Road to Hana: 45 900 Ft/fő

Maui bálnales: 29 900 Ft/fő
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

szállás megadott ellátással.

Az alapár nem tartalmazza:

repülőtéri illetéket (140.000 Ft/fő), útlemondási biztosítást, baleset, betegség, poggyász biztosítást, ESTA engedélyt.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hawaii körút