Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

KARIBI KOKTÉL (CSOPORTOS TENGERI HAJÓÚT)

Amerikai Egyesült Államok, Miami,

Miami (United States) • Ocho Rios (Jamaica) • Georgetown (Cayman Islands) • Cozumel (Mexico) • Costa Maya (Mexico) • Miami (United States)



Ft/fő-től
Utazás típusa:hajóút
Kiutazás:hajóval
Szállás:kabin
Alapellátás:teljes panzió
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
CHM
1. NAP
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Miamiba. Megérkezés után transzfer a szállodába, Miamiban szabad program.

2. NAP
Transzfer a kikötőbe, beszállás az MSC Seaside fedélzetére, kabinok elfoglalása. Beszállást követően étkezési lehetőség a hajó éttermeiben.

3. NAP

Tengeri nap - a hajó nem köt ki, szabad program a hajó fedélzetén.

4. NAP
Kikötés Jamaikán. Félnapos fakultatív program. A program egy rövid utazással kezdődik Jamaika egyik természeti látnivalójához, a Dunns River Falls vízeséshez, ahol a frissítő vízben egy 183 m-es mászással mozgathatjuk át magunkat a természet által kialakított mészkőteraszokon. Ezután az élénkítő élmény után meglátogatjuk a Dolphin Cove-ot, ahol egy rövid tájékoztató után beléphetünk ezeknek a csodálatos teremtményeknek, a delfineknek a világába. Ismerkedjen meg ezekkel a szelíd lényekkel a sekély vízben lévő platformról, és tapasztalja meg azokat a hihetetlen érzéseket, amiket a delfinek megérintése szabadít fel. Ezután meglátogatjuk Jamaika leghíresebb „kalóztanyájának” másolatát, a Little Port Royal-t, ahol a legnagyobb szuvenírboltokban lesz lehetőség vásárolni. Innen 10 percenként indulnak vissza shuttle buszok a hajóhoz.

Fontos információ! Ajánlott a kényelmes öltözék, vízálló cipő a vízesés mászásához, fürdőruha, váltóruha, törölköző, naptej. Szekrények bérelhetők a Dunns River Falls-nál, és a Dolphin Cove-ban is. 8 éven aluli gyermek felnőtt kísérete mellett vehet részt a programon. A programon való részvételkor egy nyilatkozatot kell aláírni, melyben elfogadják, hogy baleset esetén a szervezőt nem terheli felelősség - csak angol nyelven elérhető. A vízesést megmászóknak minimum 92 cm-es magassággal kell rendelkezniük, leugrani a vízesésről tilos.

5. NAP

Érkezés a Kajmán - szigetekre. Egy félnapos fakultatív program során a sziget több érdekességével ismerkedhetünk. George Town-t elhagyva a festői látványt nyújtó, kristálytiszta vízű Seven Mile Beach felé vesszük az irányt, ahol egy rövid megállót teszünk a Kormányzó székhelyénél. Innen továbbhaladva a következő állomásunk a híres Teknősök Farmja, amely az egyetlen a világon a maga nemében. A Farmot 1968-ban alapították, a kutatóközpont azóta is létfontosságú szerepet tölt be ezeknek a veszélyeztetett tengeri állatoknak (melyek akár a 270 kg-ot is elérhetik) a védelmében, és fajuk fenntartásában. A Farmon többféle teknőst, valamint kék iguanát is láthatunk. Lehetőség lesz a teknősöket megérinteni, fényképeket készíteni, ajándékboltban vásárolni. A teknősöknél tett látogatás után édes ízélményt tartogat számunkra Tortuga Rum Cake, ahol karibi rummal készült süteményeket készítenek, melyeket meg is lehet kóstolni. Programunk utolsó állomása a bizarr elnevezésű Pokol városa. A kis település elnevezése a fekete színű, csipkézett mészkőképződményeiről híres, a tűzvörösre festett postahivatalból pedig küldhetünk is egy „képeslapot a Pokolból”.

6. NAP
Utazásunk 6. napján érkezünk meg Mexikóba, Cozumel szigetére. A félnapos fakultatív program során az itt töltött idő eltöltésének egy tökéletes kombinációjára van lehetőség: maja romok felfedezésére, valamint a gyönyörű karibi tengerparti lazításra. A maja emlékekkel kezdődik a program: egy rövid utazással eljutunk San Gervaiso romjaihoz, Ixchel istennő szentélyéhez, ahol az ezer éves maja kultúra részleteiről szerezhetünk ismereteket. Ezután a hajó felé tartva a sziget körbejárásával folytatódik a program, a fehér homokos tengerparti szakaszok, a mészkő formációk és a gyönyörű karibi tenger által nyújtott lenyűgöző látvány mellett élvezhetjük az utazást a beach club-ba, ahol lehetőség nyílik egy sétára a fehérhomokos tengerparton, pihenni egy függőágyban, vagy csatlakozni a strandröplabdázókhoz, esetleg úszni egyet a tengerben. Megjegyzés: San Gervaiso romjainál helyszínen fizetendő illetéket (kb. 5-8 USD/fő) kell fizetni a videókamerák használatáért. Professzionális videókamerák / háromlábú állványok használata nem engedélyezett!

7. NAP
A reggeli órákban kikötés Costa Mayán, szabad program, majd délután tovább hajózás.

8. NAP
Tengeri nap - szabad program a hajó fedélzetén.

9. NAP
Megérkezés Miamiba. A hajó elhagyását követően buszos városnézés Miamiban, melynek során Miami több városrészével is megismerkedünk. A program Miami Beach-en kezdődik, a híres Art Deco negyed megtekintésével. Ezután a szemközti városrészben folytatódik a program, ami Miami belvárosi része, a Downtown. Ezt a városrészt hatalmas felhőkarcolók uralják, itt van Miami pénzügyi és kereskedelmi központja. Innen megyünk tovább a Coconut Grove-ra, melyet az elegáns üzletei és kávézói tesznek nagyon népszerűvé. Következő állomásunk a Coral Gables, melyet olasz és spanyol stílusú épületek tesznek lenyűgözővé. Az USA egyik legszebb uszodája is itt található, a Venetian Pool. Városnézésünk utolsó állomása Little Havana, Miami kubai közösségének központja. A program végeztével transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással, menetrend szerinti repülőjáratokkal.

10. NAP
Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.
Utazás időtartama és útvonala:
utazással együtt 10 nap / 8 éj
1 éj Miami / 7 éj a hajón
Miami (United States), Ocho Rios (Jamaica), Georgetown (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Costa Maya (Mexico), Miami (United States)

Utazás:

Budapest - Miami - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással

Elhelyezés:

Miamiban helyi középkategóriás szállodában, a választott kabintípusban a hajón (MSC Seaside)

Ellátás:
teljes ellátás a hajón ajándék italcsomaggal

Idegenvezető:
kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Ajándék italcsomag**:
Mealtime restaurant drink package felnőtt: Korlátlan borfogyasztás - pohárban felszolgálva (2 fehér, 2 vörös és 1 rozé válogatás), ásványvíz, csapolt sör és alkoholmentes italok az ebéd és vacsora alatt az éttermekben és önkiszolgáló éttermekben. Nem érvényes az à la carte éttermekben. Mealtime restaurant drink package gyermek: Korlátlan üdítő és ásványvízfogyasztás az ebéd és vacsora alatt az éttermekben és önkiszolgáló éttermekben. Nem érvényes az à la carte éttermekben.

Belső Bella kabin: 399 000 Ft/fő
Belső Fantastica kabin: 419 000 Ft/fő
Ablakos Bella kabin: 469 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica kabin: 499 000 Ft/fő
Balkonos Bella kabin: 559 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin: 579 000 Ft/fő
Kikötői és repülőtéri illetékek: 179 000 Ft/fő
ESTA: 9 000 Ft/fő 
 
Fakultatív programok felárai:  
Jamaika*: 35 000 Ft/fő
Kajmán-szigetek*: 19 000 Ft/fő
Cozumel*: 25 000 Ft/fő
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Utazást Budapest - Miami - Budapest útvonalon a leírásban szereplő repülőjárattal, Miamiban légkondicionált autóbusszal, 1 éjszakát Miamiban, elhelyezést a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt, teljes ellátást a hajón ajándék italcsomaggal**, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Az alapár nem tartalmazza:

Kikötői és repülőtéri illetékek (179.900 Ft/fő), ESTA (szükség esetén), a helyszínen fizetendő kötelező borravaló (kb. 12USD/fő/nap), fakultatív programok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

KARIBI KOKTÉL (CSOPORTOS TENGERI HAJÓÚT)