Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

USA keleti part, a Niagara-vízesés és Torontó

Amerikai Egyesült Államok, New York, Philadelphia, Washington DC,

Manhattan felfedezése Amish Country – A hagyományokat őrző kultúra Az amerikai nemzet bölcsője, PhiladelphiaFt/fő-től
Utazás típusa:2018 Nyár
Kiutazás:repülővel
Szállás:3*/4* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
PRO
1. NAP: BUDAPEST – NEW YORK
Elutazás Budapestről New Yorkba menetrend szerinti repülőjárat­tal, átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Manhattanben.

2. NAP: MANHATTAN
Egész napos autóbuszos városnézés Manhattanben: Times Square, Metropolitan Opera, Central Park, Guggenheim múzeum, Fifth Avenue, St. Patrick katedrális, Rockefeller Center, Greewich Village, Soho. Kínai negyed, Little Italy, Wall Street. Manhattan híres pano­rámája megtekinthető egyénileg az Empire State Building tetején lévő kilátójából. Pillantás a Szabadság-szoborra a Battery Parkból, majd hajóval átkelés a Szabadság-szigetre. Szállás Manhattanben.

3. NAP: MANHATTAN
Szabad program a „Nagy Almában”, vagy fakultatív program­lehetőség: 12–15 perces helikoptertúra Manhattan felett (55.000 Ft/fő) vagy belépés a város fölé maga­sodó Top of the Rock kilátóba, ahonnan rálátás nyí­lik az Empire State Buildingre is (10.000 Ft/fő). Szállás Manhattanben.

4. NAP: NEW YORK – NIAGARA-VÍZESÉS
Reggeli után utazás autóbusszal északi irányba a Finger Lakes tóvidéken át. Első állomás a Seneca-tó, ahol rövid pihenő és borkóstolási lehetőség Watkins Glenben. Az utazás folytatása a világegyik természeti csodájához a Niagara-vízeséshez. Szállás a vízesés közelében.

5. NAP: NIAGARA-VÍZESÉS – TORONTÓ
Reggeli után a vízesés felfedezés egyénileg vagy részvétel az idegenvezető által ajánlott fakultatív programok egyikén pl. „Hornblower” elnevezésű hajós programon, mely keretében hajókázás a dübörgő Patkó-zuhataghoz (9.000 Ft/fő), vagy ebéd a Skylon Tower panoráma éttermében ahonnan szép látvány tárul a Niagarára (13.000 Ft/fő). Délután kirándulás autóbusszal Torontóba, ismerkedés a kanadai város látnivalóival. Szállás a vízesés köze­lében.

6. NAP: AMISH COUNTRY – LANCASTER
Reggeli, majd az utazás folytatása Amish Country-ba, a XVII. századi európai kultúrát és hagyományokat máig hűen megőrző „amis” közösség által lakott vidékre. Szállás Lancaster környékén.

7. NAP: GETTYSBURG – WASHINGTON
Utazás déli irányban az Appalache-hegységen át a vadregényes Susquehanna-folyó mentén. Megálló Gettysburgben, ahol az amerikai polgárháború egyik legnagyobb csatája zajlott. Délután érkezés az ország fővárosának, Washingtonnak a környékére, a szállás elfoglalása.

8. NAP: WASHINGTON
Egész napos városnézés az államok fővárosában: Capitolium, Fehér Ház, a Washington emlékmű, Vietnámi Veteránok Emlékműve, Lincoln emlékmű, a II. Világháborúban elesett kato­nák emlékére állított Iwo Jima emlékmű, az Arlington Temető megtekintése, ahol többek közt John Fitzgerald Kennedy nyug­szik. Szállás Washington környékén.

9. NAP: PHILADELPHIA
Elutazás autóbusszal a nemzet bölcsőjének is nevezett Philadelphiába, ahol az Alapító Atyák egykor aláírták a Függetlenségi Nyilatkozatot és az Alkotmányt. Félnapos városnézés: Independence Hall, Liberty Bell, Városháza, Fairmount Park. Szállás Philadelphia környékén.

10. NAP: PHILADELPHIA – NEW YORK – BUDAPEST
Utazás New Yorkba a repülőtérre, útközben pihenő és vásárlási lehetőség egy bevásárlóközpontban, majd menetrend szerint transzfer a repülőtérre, utazás átszállással Budapestre.

11. NAP: BUDAPEST
Megérkezés a menetrend függvényében.
Utazás: Repülővel + Légkondicionált autóbusszal
Szállás: ***/**** szálloda, 1 éj repülőn
Ellátás: Reggeli
Vízum: az új, biometrikus, bordóútlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedél­lyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt interneten lehet megkérni. 

Fakultatív programok:
Ebéd a Skylon Tower panoráma éttermében: 13.000 Ft
Hajózás a Niagara-vízesésénél: 9.000 Ft
Helikoptertúra: 55.000 Ft

Belépők: kb 19.000 Ft
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást és az útlemondási biztosítást.

Az alapár nem tartalmazza:

Az ár a fakultatív belépőket és belépőjegyeket, repülőtéri illetéket és a helyi borravalókat nem tartalmazza.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

USA keleti part, a Niagara-vízesés és Torontó