Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Advent Bécsben - Csokoládégyár és a Schönbrunn-i Kastély

Ausztria, Bécs,

Utazzon velünk Bécsbe és szívja magába az adventi hangulatot! Kóstolja meg a világhírű Hauswirth csokoládét! Látogasson el Schönbrunnba! A Császári Túra keretében bejárjuk a kastély termeit. Nézze meg a Rathaus előtti nyüzsgő világot. Merüljön el a fenséges ízű Punch és Glühwein ízvilágában! Mindezt egy napon!...Ft/fő-től
Utazás típusa:Advent
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:non-stop nincs
Alapellátás:önellátás
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
RIT
Programajánlatunk: Indulás szombaton a hajnali órákban. Délelőtt érkezés Kittsee-be, a világhírű Hauswirth csokoládégyárba. Gyárlátogatás vásárlási lehetőséggel. Továbbutazás Bécsbe. Autóbuszunkkal végighaladunk a híres Ring-en, Bécs belső körútján. A város nevezetességeinek megtekintése kívülről: Opera, Hofburg, Mária Terézia tér a Művészettörténeti- és Természettudományi Múzeummal, Parlament, Várszínház, Városháza épülete.
Városnézésünket követően látogatást teszünk Schönbrunnba. A császári túra keretében, magnós vezetéssel bejárjuk a kastély termeit, láthatjuk többek között Ferenc József lakó- és dolgozószobáját, a Tükörtermet ahol valaha Mozart zenélt, valamint a kör alakú Kínai kabinetet. A túra időtartama kb. 50 perc.(Belépőjegy külön fizetendő kb. 15,50 Euro / fő kb. 5.000 Ft / fő ).
Schönbrunni kastélylátogatás után autóbusszal utazás a Rathaushoz, ahol szabad program keretében részvétel az advent ünnepi forgatagán! ( Azon Utasaink akik nem szeretnének Schönbrunnba utazni, délután szabad program Bécs belvárosában ).
Az esti órákban visszaindulás Magyarországra. Érkezés az éjszakai órákban.
nincs szállás
Közlekedés
Felszállási helyek minden hétvégén: Baja, Paks, Tolna, Szekszárd!
Program
Időpontok: 2018.11.24. és 2018.12.08.

Az ár min. 45 fő fizető utas esetén érvényes!
Utazás feltétele: érvényes SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL!

A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ).
Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, de egyéni kéréseket figyelembe veszünk. Az útlemondási biztosítást az ár nem tartalmaz, igény esetén jelentkezéskor utasbiztosítással együtt köthető a részvételi díj 4 %-a. A belépőjegyek árai tájékoztató jellegűek.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Utazás teljes felszereltségű autóbusszal, utaskísérővel.

Az alapár nem tartalmazza:

A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a baleset biztosítás díját Schönbrunn kastélybelépő kb. 15,50 Euro / fő kb. 5.000 Ft / fő.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Advent Bécsben - Csokoládégyár és a Schönbrunn-i Kastély