Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Advent Schlosshofban, Pozsonyban és Győrben

Ausztria, , ,

Regionális kézműves termékek, egyedi ajándék ötletek, kulináris élmények, karácsonyi dallamok. Egy nap alatt átélheti mindezt 3 különböző ország területén!


7.990
Ft/fő-től
Utazás típusa:ünnepi ajánlataink
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:
Alapellátás:önellátás
Turnusok: 1 nap,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
RIT
Programtervezet: Indulás 2017. december 16.-án szombaton a hajnali órákban. A reggeli órákban érkezés Kittsee-be a világhírű Hauswirth csokoládégyárba. Ingyenes gyárlátogatás kóstolási, és vásárlási lehetőséggel. Továbbutazás Ausztria legnagyobb vidéki kastélyához, a csodálatos Schloss Hofhoz, mely az osztrák – szlovák határ közelében található, több mint 50 hektáron. Savoyai Jenő herceg volt vadásszékhelye főúri lakóépületből, teraszos kertből és idilli majorságból áll. Az egykori császári birtok minden évszakban csodás arcát mutatja, főleg advent idején, amikor ünnepi fényekbe öltözik, és belső udvarát a vásáros bódék veszik birtokba. Belépődíj helyszínen külön fizetendő, mely tartalmazza a belépést a várba, vezetéssel, valamint a karácsonyi vásárba, 16 Euro / fő ( kb. 5.120 Ft / fő ). Továbbutazás a Szlovák fővárosba Pozsonyba, ahol rengeteg magyar vonatkozású emlékkel találkozhatunk. Gyalogos séta keretében az óváros főbb nevezetességeinek megtekintése: Szent Márton székesegyház, Mihálykapu, Ferencesek temploma, Prímás Palota, Városi Színház. Majd részvétel a főtéren tartandó karácsonyi vásáron! Pozsony után utazás Győrbe. Érkezés a délután folyamán a Széchenyi térre, ahol ismét felállítják a karácsonyfát, valamint a gyerekek nagy örömére lesz Betlehem és rénszarvasszán is. Részvétel az advent ünnepi forgatagán! Színes kulturális programok várják az érdeklődőket. Magyar kézműves bemutatóval és vásárral, valamint hagyományőrző ételekkel, italokkal várják a látogatókat a legjelentősebb téli eseményen. Az esti / éjszakai órákban érkezés az indulás helyszínére.
Egy napos út, szállás nélkül.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Utazás teljes felszereltségű autóbusszal, utaskísérővel!

Az alapár nem tartalmazza:

A részvétel díj nem tartalmazza a belépődíjakat és a csoportos balesetbiztosítás díját ( 1 napra 550 Ft / fő ).
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Advent Schlosshofban, Pozsonyban és Győrben