Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Hallstatt és Nárciszünnep Bad Ausseeben Non-Stop Út!

Ausztria, Hallstatt,

Ausztria, Salzkammerguti tavak, HallstattFt/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:
Alapellátás:önellátás
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
BUD
Fantasztikus élményeket rejteget számunkra a Hallstatti-tó partján elterülő meseszép városka felfedezése. A hegyekkel körülölelt festői falu hangulata egészen egyedülálló a világon, nem beszélve a hegy tetején található sóbányáról, mely a dokumentumok szerint a világ legősibb sóbányája…

Bad Aussee sokak által látogatott nárciszünnepe szemet gyönyörködtető látvánnyal várja az ideérkezőket...

1. nap:

Indulás Budapestről éjfélkor. Találkozás 23.45-kor a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Folyamatos utazás Ausztriába, melyet 3-4 óránként megszakítunk pihenőkkel.

2. nap:

A reggeli órákban érkezünk a festői Hallstatt városkájába. Itt lehetőségünk nyílik az évezredek óta lakott parányi település kincseinek felfedezésére. A meredek házacskák, melyeket a Salzberg oldalába építettek, adják a hely esszenciáját. Érdemes a híres Csontházat meglátogatni, ahol festett koponyák köszönnek ránk. Kirándulásunk nem lenne teljes, ha nem látogatnánk meg a világ legősibb sóbányáját. A bányát felvonóval közelítjük meg. Lehetőség van gyalogosan is felkapaszkodni a bejáratig, ez azonban kb. 1 órás sétát jelent. A belépők megvásárlása után egy vezetett és igazán különleges bányalátogatáson veszünk részt. A túra után lesétálunk a városba, hogy rövid informatív városnézés után elinduljunk Bad Ausseebe, a nárciszfesztivál helyszínére.

Szemet és lelket gyönyörködtető látvány fogad bennünket, mely messzi földről csábítja ide a turistákat. A városka utcáin folyamatos felvonulások és folklór programok feledhetetlen élményt nyújtanak. Az ünnepség egyik fénypontja a virágdíszbe öltöztetett járművek felvonulása. A szűk utcákon és tereken sétálva kóstolhatunk a hely jellegzetes finomságokból, vásárolhatunk a kézműves portékákból. A kora délutáni órákban megtekintjük a vízre bocsájtott kishajók felvonulását is.

Élményekkel gazdagodva, fájó szívvel veszünk majd búcsút a várostól, és az esti órákban hazafelé vesszük utunkat (kb. 20-21 órakor). Hazaérkezés a hajnali órákban.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

az utazást busszal, a szervezést és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Az alapár nem tartalmazza:

a belépők árát (kb. 25 euró/fő), az étkezést, útlemondási biztosítás, baleset, betegség, poggyász biztosítás és a foglalási díjat.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Hallstatt és Nárciszünnep Bad Ausseeben Non-Stop Út!