Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Húsvéti csokitojás Bécsből

Ausztria, Bécs,

Utazzon velünk Bécsbe és élje át a város húsvéti hangulatát! Vásároljon húsvéti csokoládét közvetlenül a csokoládégyárban! Merüljön el a Schönbrunn-i kastély udvarán berendezett Ostermarkt - azaz a húsvéti vásár forgatagában!Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Tavasz
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:nincs szállás
Alapellátás:önellátás
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
RIT
1. nap

Indulás 2018. március 24-én szombaton a hajnali órákban. Délelőtt érkezés Kittsee-be, a világhírű Hauswirth csokoládégyárba. Gyárlátogatás ingyenes kóstolással, vásárlási lehetőséggel. Továbbutazás Bécsbe. Gyalogos városnézés keretében a főbb nevezetességek megtekintése: Stephansdom, Kartner Strasse, Opera, Hofburg, Mária Terézia tér a Művészettörténeti- és Természettudományi Múzeummal. Városnézésünket követően látogatást teszünk Schönbrunnba. A nagy túra keretében, magnós vezetéssel bejárjuk a kastély termeit, láthatjuk többek között Ferenc József lakó- és dolgozószobáját, a Tükörtermet ahol valaha Mozart zenélt, valamint a kör alakú Kínai kabinetet. A túra időtartama kb. 60 perc.(Belépőjegy külön fizetendő 18,00 Euro / fő.- A kastélylátogatás nem kötelező). 
A kastély udvarán ilyenkor megrendezésre kerül az Ostermarkt, az úgynevezett húsvéti vásár. A barokk kulisszák előtt kb. 50 árus kínál sokféle finomság mellett mutatós húsvéti díszeket, valamint kézműves termékeket nem csak Ausztriából, hanem a környező országokból egyaránt. Az esti órákban visszaindulás Magyarországra, érkezés az éjszakai órákban az indulás helyszínére!
Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! 

Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, fix ülőhely felára 1.000 Ft / fő.

Utazás feltétele: érvényes SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL! A fakultatív programokon való részvételi szándékot kérjük jelezze irodánkban!

Felszállási helyek: Baja, Paks, Szekszárd, Tolna !
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Utazás teljes felszereltségű autóbusszal

Az alapár nem tartalmazza:

A belépőjegyeket, útlemondási biztosítást és a baleset, betegség, poggyász biztosítás díját, fakultatív programokat
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Húsvéti csokitojás Bécsből