Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Látogatás Hallstattba, és a Dachstein-i gleccserhez

Ausztria, Hallstatt,

Szabadság 3000 méteren! Az ALPOK leglátványosabb kilátó platformja, függőhíd, jégpalota, és a csodálatos kisváros - Hallstatt, mely a világörökség része!


13.990
Ft/fő-től
Utazás típusa:aktív túrák
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:nincs szállás
Alapellátás:önellátás
Turnusok: 1 nap,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
RIT
Programajánlatunk:
Indulás pénteken az esti órákban. Éjszaka az autóbuszon, folyamatos utazás rövid pihenőkkel.
Autóbuszunkkal az 1.700 méteren fekvő kabinos felvonóhoz érkezünk, mely a Stájerországi sí régióhoz tartozó mintegy 3000 méteren levő Dachstein gleccser-hez visz fel minket. Közvetlen a Dachstein-gleccser felvonó hegyállomásánál található a Dachstein Skywalk, az "Alpok balkonjaként" emlegetett kilátó mely lenyűgöző körpanorámát kínál a környező hegyekre. Különlegessége az üveg alj, ahonnan biztonságosan pillanthatunk a lábunk alatt a szédítő mélybe. Látogatást tehetünk a világhírű Jégpalotába, mely a gleccser legbelsejét tárja fel az érdeklődők számára. A gleccser belsejébe tett körút alkalmával megtekinthetjük a Tróntermet, a Kristálytemplomot vagy a Kék szalont, ezen kívül további különleges jégfigurák is megtalálhatóak itt. A palota termei után lehet eljutni a Ausztria legmagasabb hídjára egy függőhídra, mely 100 méter hosszú. A hídról lélegzetelállító látvány nyílik a sziklákra. Akik pedig igazán merészek vagy kíváncsiak, azok tovább mehetnek a "semmibe vezető lépcsőn"! Egy üvegplatformra jutunk, amelyen utasainknak olyan érzésük lehet, mintha a sziklák felett lebegnének, miközben a Dachstein-gleccser nyújt csodálatos hátteret. Kora délután átutazunk Hallstattba, amely a Salzkammerguti-tóvidék egyik gyöngyszeme! A gyönyörű helyen fekvő, és különleges módon épült városkában teszünk egy sétát! A térhiány miatt házai szorosan egymáshoz tapadnak. A város közepén található templom mellett elsétálva jutunk majd fel a környék egyik érdekességéhez - amely szintén jól illusztrálja a városka szűk helyviszonyait - a keskeny temetőhöz. Mellette áll a Csontház, ahová időnként kiürítették a sírokat, és átvitték a csontokat, koponyákat névvel ellátva. 1997 óta Hallstatt a világ legrégebbi sóbányájával az UNESCO világörökségének része.
Az esti órákban visszaindulás Magyarországra! Érkezés vasárnap a reggeli órákban az indulás helyszínére!
NIncs szállás
Távolságok: 600 km

Közlekedés: Autóbusz

Felszállási helyek: Baja, Tolna, Paks, Szekszárd.
Egyéb felszállási helyekről ( Hőgyész, Dombóvár, Kaposvár, Nagykanizsa) érdeklődjön irodánkban!


Egyéb info:
Az utasbiztosítás jelentkezéskor fizetendő! Az utazás min. 45 fő esetén valósul meg! Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, fix ülőhely felára 1.000 Ft / fő. Fakultatív programokat: min.25 fő jelentkező esetén szervezzük meg. Az útlemondási biztosítást az ár nem tartalmaz, igény esetén jelentkezéskor utasbiztosítással együtt köthető meg, amelynek díja utasbiztosítással: 4%, utasbiztosítás nélkül: 5%. A belépőjegy, és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek.
Utazás feltétele: érvényes SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL! A fakultatív programokon való részvételi szándékot kérjük jelezze irodánkban!
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Utazás teljes felszereltségű autóbusszal

Az alapár nem tartalmazza:

A belépődíjakat : felvonó ára + Skywalk – ezt mindenkinek kötelező fizetni, aki feljön: oda – vissza felnőtteknek 37 Euro (11.840Ft/fő), ifjú 28 Eur (8.960 Ft/fő), gyerek : 18,5 Eur (5.920Ft/fő) Fakultatív: Jégpalota+ függőhíd + lépcső a semmibe: felnőtt 10 Eur (3.200Ft/fő) –ifjú 8 Eur (2.560Ft/fő)- gyerek 5,5 Eur (1.760Ft/fő) ! ! Csontház Hallstattban: kb.1,5 Eur (480Ft/fő)! Utasbiztosítás Felhívjuk azon utasaink figyelmét, akik nem szeretnének látogatást tenni a gleccserhez, azoknak kb.6 Eur-t (1.920Ft/fő) kell fizetni a Dachstein/Schladming behajtási díjként! Akik feljönnek a felvonóval azoknak a jegyet meg kell őrizni, és így kihajtáskor ezt a 6 Eur-t nem kell kifizetni! A belépőjegy árak minimum 40 fős csoport esetén érvényesek, amennyiben kevesebben lesznek pár Eur-val drágulha
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Látogatás Hallstattba, és a Dachstein-i gleccserhez