Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Szilveszter Grazban

Ausztria, Graz,

SZEKSZÁRDI FELSZÁLLÁSSAL! Kihagyhatatlan lehetőség: Újévi koncert a grazi Operaházban! Sokan jártak már itt, talán láttak is már mindent! Pedig a téli Graz tartogat még meglepetéseket! Szilveszteri csoportunk hangulatos belvárosi szállodája 5 fogásos zenés-táncos ünnepi vacsorával, tűzijátékkal várja vendégeit! ...


51.500
Ft/fő-től
Utazás típusa:ünnepi ajánlataink
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:2* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok: 4 nap / 3 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
ZEP
1. nap: Szeged – Budapest – Graz (390 km)
Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Budapest-Győr-Szombathely útvonalon, Búcsú határátkelőn át a stájer tartomány fővárosába, Grazba. Érkezés a déli órákban, majd helyi idegenvezetővel gyalogos és autóbuszos városnézés során ismerkedünk a steier főváros hangulatos belvárosával, szűk utcácskaiból nyíló romantikus belső udvaraival. Megtekintjük többek között a Dómot, a főhercegi rezidenciát, a volt jezsuita rendházat és a Mauzóleumot. Szállás Graz-ban, belvárosi szállodában

2. nap: A Schlossberg. Grazi szilveszter (20 km)
Reggeli után folytatjuk városnéző sétánkat. Felvonóval felmegyünk a Schlossbergre (felvonódíj). Az óratoronyhoz elsétálva páratlan kilátásban lehet részünk. (Ha síkos az út, visszafele is felvonóval jövünk). Szabadidő, készülődés az ünnepi óév-búcsúztatóra. Fakultatív: Zenes, táncos szilveszteri program és ünnepi vacsora. Éjfélkor megtekinthetjük a tűzijátékot.

3. nap: Reini Apátság – Lurgrotte – Graz (50 km)
Késői reggeli a szállodában. A délelőtti órákban Reinbe indulunk, a Reini Apatsag megtekintésére (belépődíj). Láthatjuk kápolnáját, a bazilikát a kerengővel, a lapidáriumot. A reini Apátsag helyi vezetők kalauzolásában enged bepillantást a világ legöregebb cisztercita kolostorába. Innen Lurgrotte cseppkőbarlangjához utazunk tovább. Egy órás programon, helyi vezető kíséretében tekintjük meg a gyönyörű cseppkőképződményeket és a nagy cseppkő termet (belépődj). Estére grazi szálláshelyünkre térünk vissza. Fakultatív ajánlatunk: Újévi koncert a grazi Operaházban. (A nagy kereslet miatt a koncerten való részvételt csak a belépőjegyek készletének erejéig tudjuk biztosítani!)

4. nap: Therme Loipersdorf – fürdőzés - (320 km)
Ezen a napon pihentető fürdőzésben lehet részünk a minden igényt kielégítő termál és wellness centrumban (belépődíj). Aki nem kivan a fürdő programon reszt venni, szabadidő a településen (fak. ebéd lehetőség a fürdő éttermében is.) Körmend-Szombathely-Győr útvonalon érkezes Budapestre az esti órákban, tovább utazás Szeged felé.
2* Hotelben
Szilveszteri vacsora étteremben: 
4 fogásos szilveszteri és újévi vacsora, aperitif, 1 pohár pezsgő, zenés-táncos mulatság, tűzijáték

Újévi koncert a Graz-i Operaházban
II. kategória (érdeklődjön irodánkban) 21800

Újévi koncert a Graz-i Operaházban
I. kategória (érdeklődjön irodánkban) 30000
1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni! 12000
2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni! 7000
3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni! 6000
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

• Szállás • Ellátás megadott szerint • Útlemondási biztosítás • Egyéb leírás szerint

Az alapár nem tartalmazza:

• Utasbiztosítás • Fakultatív programok • Belépők • Utazás busszal
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Szilveszter Grazban