Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Őszi körutazás a Benelux államokban

Belgium, Hollandia, Luxemburg, Antwerpen, Brüsszel, Amszterdam,

Csoportos körutazás. A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri. Bájos, csatornákkal szabdalt középkori városkák, ízletes sajtok, fenséges csokoládé és persze az utánozhatatlanul finom sörök hazájába látogatunk a Benelux államokban tett körutazásunkon. Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 10 000 Ft/fő...


199.900
Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Ősz
Kiutazás:repülővel
Szállás:3*/4* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok: 6 nap / 5 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TSI
1. nap: Amszterdam

Elutazás Budapestről Amszterdamba a kora reggeli órákban, érkezés után transzfer a belvárosba, ahol megkezdjük az ismerkedést Hollandia hangulatos fővárosával. A buszos városnézés során felfedezzük a régi és az új városrészeket is, a királyi palotát a Dam téren, a Nemzeti emlékművet, a csatornákon átívelő számtalan hidat és a bájos palotákat, kereskedőházakat. Délután lehetőség nyílik hajózni egyet a csatornákon, vagy ellátogatni Amszterdam híres múzeumaiba, a Rijksmúzeumba vagy a Van Gogh múzeumba. Transzfer a szállodába (1 éj), este szabad program Amszterdamban.

2. nap: Gouda, Rotterdam és Delft
Goudában teszünk rövid látogatást az amszterdami reggeli után, megcsodáljuk a Waag és a gótikus városháza épületét, majd továbbutazunk Rotterdamba. Buszos városnézés a hatalmas kikötőjéről ismert modern városban és látogatás egy helyi piacon, majd egy tipikus holland kisvárosba, Delftbe vezet az utunk, ami főleg az itt gyártott kék porcelánról híres. Felfedezzük a csatornákkal szabdalt városka óvárosát, majd szabad program. Szállás Delft-ben (1 éj).

3. nap: Bruges és Ghent
Belgium két legbájosabb városkájába látogatunk a nap folyamán, délelőtt a csatornákkal szabdalt Bruges-el ismerkedünk, sétát teszünk a tökéletes állapotban fennmaradt középkori óvárosban, megcsodáljuk a főtér gyönyörű épületeit, a harangtornyot és a városházát. A szabad program során részt vehetünk egy rövid hajókiránduláson vagy csak barangolhatunk a festői utcácskákban. A délutánt Ghent-ben töltjük: a St. Bavo katedrális, Gravensteen erődje, a városháza, a Graslei csatorna épületei és a harangtorony a fő látnivalók. A szabad program során megvacsorázhatnak és sétálhatnak egyet az óváros hangulatosan megvilágított utcácskáin, felejthetetlen élmény lesz! Este továbbutazás a Brüsszel közelében található szállásunkra. (1 éj).

4. nap: Brüsszel és Waterloo
Reggeli után Brüsszelbe utazunk, buszos városnézés során megtekintjük az Atomium épületét, megismerjük, hogy az Európai Unió mely intézményeinek ad otthont a város és sétálunk egyet a gyönyörű Grand Place-on, majd a csokoládéboltok sokasága között a Manneken Pis szoborhoz. Brüsszelt elhagyva a waterlooi csata emlékhelyére látogatunk, felkeressük az Oroszlán-dombot és a csata jeleneteit megörökítő körképet. Délután továbbutazunk Luxemburgba, a szállás elfoglalása után szabad program (1 éj).

5. nap: Luxemburg és Orval
Délelőtt felfedezzük a Nagyhercegség gyönyörű fekvésű óvárosát és régi erődrendszerét, sétát teszünk a macskaköves utcákon, majd visszautazunk Belgiumba. Az Orval apátsághoz látogatunk, megcsodáljuk a középkori ciszterci apátság romjait és megismerkedünk a mai apátság területén élő közösség életével. A szerzetesek készítik a híres Orval trappista sört, amit megvásárolhatnak a helyszínen. Délután továbbutazás Antwerpenbe. Szállás Antwerpenben (1 éj).

6. nap: Antwerpen és Hága
Délelőtt Antwerpen városával ismerkedünk, látogatás a katedrálisban, ahol a város szülöttjének, Rubensnek két műremekét is megtekinthetjük. Antwerpen hatalmas kikötőjéről és gyémántkereskedelméről is híres, Belgium egyik legfontosabb városa. Délután továbbutazás Hágába, ismerkedés Hollandia kormányzati székhelyével, majd rövid szabadidőt követően transzfer az amszterdami repülőtérre. Visszautazás Budapestre az esti órákban.
Elhelyezés 3 és 4-csillagos szállodákban
Dátum 2018. október 10-15.

Időtartam 6 nap/5 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjárattal

Repülési idő Kb. 2 óra

Elhelyezés 3 és 4-csillagos szállodákban

Ellátás Reggeli

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 25 fő
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

Az alapár nem tartalmazza:

repülőtéri illeték: kb. 29 000 Ft/fő, 23 kg-s feladott poggyász díja: kb. 15 000 Ft/csomag, belépőjegyek a nevezetességekhez, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Őszi körutazás a Benelux államokban