Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Hétvége a vízesések földjén - Bosznia

Bosznia, , ,

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY 04.05-IG!


28.710
Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:3* szálloda
Alapellátás:félpanzió
Turnusok: 2 nap / 1 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
1. nap: Jajce, vízimalmok, Bihac
Indulás reggel 06.00 órakor. Délutáni órákban, érkezés Boszniába, Jajce-be, melynek 30 m-es vízesését és annak szépségét Csontváry is megfestette. Az idegenvezetőnk megismertet minket a városka viharos múltjával és emlékeivel, melyek közül kiemelkedik a városfal alatti katakomba a XIII. századi templommal, majd felkeressük a Pliva tavon látható híres Jajce-i vízimalmokat, melyek Bosznia Nemzeti Műemlékei közé tartoznak. Tovább haladva Bihac-ba érünk. Szállás elfoglalása és vacsora. Vacsora után ismerkedünk a történelmi emlékekben gazdag várossal, melyet még Zsigmond Király ajándékozott a Frangepán családnak. A városnézés alkalmával megtekintjük a Kapetán várát, az Una szobrot majd Európa egyetlen gótikus dzsámiját. Szállás elfoglalása és vacsora.

2. nap: Una Nemzeti Park vízesései
Ezen a napon megismerkedünk a gyönyörűséges Una folyó vízeséseivel. A legnagyobb vízesés a Martin Brodnál található, 800 méteren, és néhol 54 méteres szintkülönbséggel zubog alá a víz. Nem hagyjuk ki a gyönyörű Strbacki Buk vízesés rendszerét sem, ahol a folyó vize 24 méterről, több teraszon keresztül zuhan a mélybe. A kis fából készített teraszok és utak segítik a vízesések megközelítését, hogy gyönyörködni tudjuk ebben a lenyűgöző természeti csodában. Néhány helyszín csak kis busszal közelíthető meg, ezért rövid időre átszállunk helyi mikrobuszokra. A természet szépségén kívül néhány középkori vár maradványait is láthatjuk.
Délelőtt folyamán fakultatív program keretében a merészebbek kipróbálhatják a raftingot is az Una- folyón, helyi túravezetőkkel. A folyó egyes helyeken kiszélesedik, ekkor az evezés mellett megcsodálhatjuk az Una kanyon szépségét is.
Hazaindulás előtt még megkóstoljuk a messzi földön híres bosnyák csevapokat.
Élményekkel telve elindulunk Magyarországra. Hazaérkezés a késő esti órákban.
Szállás: szálloda 3* Bihac (2-3 ágyas fürdőszobás szobák, telefon, TV, ingyenes WiFi)
Ellátás (krt): 1 félpanzió (svédasztalos reggeli és menüvacsora).
Fel- és leszállási lehetőség:
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Felárak és belépők
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
Üdülőhelyi díj 12 év felett: 750 Ft/fő
Egyágyas felár: 4 500 Ft/fő
Gyermekkedvezmény 14 évig: 2 000 Ft/fő
Belépők a helyszínen
- Una és Jajce belépők: kb. 30 EUR
- rafting igény szerint: 45 EUR/fő
Minimum létszám: 35 fő.
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!

Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

autóbuszos utazást, szállást félpanzióval, programokat, magyar idegenvezetőt.

Az alapár nem tartalmazza:

baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (455 Ft/fő/nap), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat, fakultatív programokat és a belépőket.12 év felett foglalási díj 1 500 Ft/fő. Storno biztosítás 1,3%.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hétvége a vízesések földjén - Bosznia