Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Felhőkarcolók, sivatag, Dubai!

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai,

Modern felhőkarcolók és mecsetek Fakultatív jeep safari a homokdűnék közt Abu Dhabi csodás mecsete és mesés paloták Vásárlás a fűszerpiacon és az arany szukban


288.000
Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Nyár
Kiutazás:repülővel
Szállás:4* szálloda
Alapellátás:program szerint
Turnusok: 5 nap / 4 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
PRO
1. NAP: MAGYARORSZÁG – DUBAI
Elutazás Budapestről, a repülőgép menetrendjének megfelelően érkezés Dubaiba az esti órákban. Transzfer a reptérről a szállodába. Elfoglaljuk szállásunkat (4 éj), majd vacsora.

2. NAP: DUBAI
Reggeli után városnézés Dubaiban. Először a híres Burj Al Arab szállodánál kezdünk fotózási lehetőséggel. A 7*-ra minősített szuperszálloda a mai napig Dubai legfontosabb reklámarca és leglátogatottabb célpontja, a hatalmas vitorlát formázó épület méltán uralja a mellette elterülő partszakaszt. Majd a Jumeirah mecset megtekintésével folytatjuk programunkat. Ezt követően a híres Pálma-szigetet keressük fel. Délután Dubai óvárosi negyedébe, Al Bastakiya látogatunk el. Vízitaxira szállva a híres fűszerpiacon majd az arany szukban nézelődünk és vásárolhatunk. Programunk végén a világ legnagyobb bevásárlóközpontjába, a Dubai Mall-ba látogatunk el, ahonnan fel lehet menni a világ legmagasabb épületébe, a Burj Khalifa-ba. A toronyház azzal a nem titkolt céllal épült, hogy szemléltesse Dubai fantasztikus gazdasági és technológia erejét. Aki előzetesen (megrendeléskor) jelzi igényét, annak előre rendelünk jegyet, amivel a 124. emeletig fel tud menni, ahol csodás panoráma tárul elé. Burj Khalifa belépő: 60 USD. Azok, akik nem mennek fel a toronyba a Dubai Mallban nézelődési és vásárlási lehetőség. A szabadprogram keretében láthatják a világ egyik legnagyobb tengeri akváriumát is, melynek egy része a bevásárló központ folyosójáról is megnézhető. A másik kihagyhatatlan program a világ legnagyobb szökőkútjának a megtekintése, mely során zenére lövik fel a 150 méter magas és 250 méter hosszú vízfüggönyt. Lélegzetelállító látvány lesz. Este visszatérünk szállásunkra. Vacsora.

3. NAP: DUBAI – SHARJAH – DUBAI
Reggeli után az öböl gyöngyszemében, a Dubaitól mindössze 20 km-re fekvő Sarjahban megyünk. Sharjah emírség mind a hat emírséggel határos. Azonos nevű fővárosa a harmadik legnagyobb város az egész országban, modernizálása rohamos fejlődésnek indult, rengeteg kulturális lehetőséget, galériák, kulturális központok hosszú sorát kínálja. A városnézést az egyik legnagyobb látványossággal, Faisak király mecsetjének megtekintésével kezdjük, mellette áll a Gyöngy-emlékmű, csúcsán igazgyöngyöt szimbolizáló gömbbel mely a régi mesterségre, a gyöngyhalászatra utal. A belvárosban megnézzük a Sarjah erődöt, majd a Hagyományok Múzeumába látogatunk, és az Al Arsa szukba, szabadprogram, vásárlási lehetőséggel. Este vacsora a Creek folyón, egy tipikus arab hajón.

4. NAP: DUBAI
Reggelit követően délelőtt szabadprogram. Délután fakultatív programlehetőség: Jeep túra. A terepjáróval a dűnék között haladva megcsodálhatjuk a sofőrök kiváló vezetési tudását, majd egy sivatagi táborba érkezünk, ahol lehetőség van a helyi hagyományokkal és kultúrával megismerkedni. Este az óázisban megnézzük a gyönyörű naplementét, majd egy zenés, táncos, rövid hastáncos és dervis bemutatóval egybekötött BBQ vacsorán veszünk részt. Fakultatív sivatagi jeep túra programmal, vacsorával: 19.500,- Ft. A programot követően visszatérés a szállásunkra. Aki nem vesz részt a fakultatív programon, annak szabadprogram Dubaiban és egyénileg vacsora.

5. NAP: ABU DHABI – DUBAI
Reggeli után kisbusszal az Emirátusok fővárosába, Abu Dhabiba látogatunk, melyet arab ékkőként is ismernek, a mecsetek és a hatalmas felhőkarcolók látványa futurisztikus építményekkel keveredik. Látni fogjuk a Sheikh Zayed Nagymecsetet, mely a világ 8. legnagyobb és az Emirátusok legszentebb mecsete Ez lélegzetelállító és kihagyhatatlan élmény, hatalmas márvány épülete mindenkit elkápráztat. Bemegyünk az Emirates Palace-ba, Abu Dhabi első és egyedülálló luxusszállodája, amely csupa márvány és gránit palota 24 karátos színarany díszítéssel. Sétálunk a város híres tengerparti sétányán, illetve ellátogatunk Saadiyat szigetre, mely a kulturális központja lesz a városnak. Ezt követően kimegyünk a Formula 1 versenypályához, külső fotózás. A kora esti órákban, a repülőgép menetrendjének függvényében transzfer a reptérre, és hazautazás. Ha valaki hosszabbítani szeretne, vegye fel kapcsolatot irodánkkal. Várhatóan, éjfél után nem sokkal érkezés Bp-re.
Fakultatív kirándulás: 19.500 Ft

Burj Khalifa 124. emelet: 60 USD

A megadott belépők árai közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Szállás, megadott ellátás, repülőjegy.

Az alapár nem tartalmazza:

Reptéri illeték, transzfer, fakultatív belépők.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Felhőkarcolók, sivatag, Dubai!