Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Skót körutazás látogatással Skye szigetén

Egyesült Királyság, Skócia, , Sky-sziget, ,

Csoportos körutazás Skóciában. A Skót Felföld összetéveszthetetlenül zord tájai, festői várai, Loch Ness és a skót szoknya legendája, egy pohár skót whisky és a misztikus szigetvilág mind felfedezésre csábít!


279.900
Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:repülővel
Szállás:3* hotel
Alapellátás:reggeli
Turnusok: 6 nap / 5 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TSI2
1.nap: Glasgow
Elutazás Budapestről a délelőtti órákban amszterdami átszállással Glasgow-ba. Az érkezést követően rövid panoráma városnézés Glasgow-ban, majd bejelentkezés a szállodába. Este szabad program, felfedezhetik a város híres éjszakai életét! Szállás Glasgow-ban (1 éj).

2. nap: Stirling, Loch Lomond és Glen Coe
Reggeli után Stirling ősi városába utazunk, látogatás a várban, majd fotózási lehetőség a William Wallace emlékműnél. Utunk ezután a Loch Lomond tó és a Trossachs vidékén keresztül vezet, a gyönyörű tájat miniatűr Skóciának is hívják, hiszen a skót tájak minden jellegzetességét megtaláljuk itt. Továbbutazás a Ben Nevis lábánál fekvő Fort Williams környékére Glen Coe festői völgyén át, ahol megismerkedünk a MacDonald klán szomorú történetével. Szállás Fort Williams környékén (2 éj).

3. nap: Skye szigete
Egész napos kirándulás Skye szigetére. A Belső-Hebridák legnagyobb szigetének fő vonzereje a fantasztikus táj: zöldellő mocsarak, hegyvonulatok, izgalmas sziklaalakzatok, tavak, vízesések és vad, sziklás tengerpartok egyvelege. Séta Portree-ben a sziget fővárosában és látogatás a Dunvegan kastélyban, a MacLeod klán ősi székhelyén.

4. nap: Loch Ness, Blair kastély és Pitlochry
Reggeli után északra, Inverness felé utazunk, útközben ellátogatunk a híres Loch Ness-i tóhoz. Megismerkedünk Nessie, vagyis a tó szörnyének legendájával és megcsodáljuk a tóra néző kilátást a parton fekvő Urquhart kastélyból. Délután a gyönyörű természeti környezetben fekvő Blair kastélyt fedezzük fel és sétálunk egyet Pitlochry hangulatos városkájában. Szállás Perth környékén (1 éj).

5. nap: St. Andrews, Edinburgh és Melrose

Délelőtt a bájos St. Andrews-ba teszünk látogatást. A tengerparton fekvő település a golf szülővárosa és ismert elit egyetemeiről is, itt tanult Vilmos herceg is. Megtekintjük a katedrális lenyűgöző romjait és a régi temetőt, majd továbbutazunk Edinburgh-ba, ahol ma panoráma városnézés során kezdjük az ismerkedést ezzel a lenyűgöző várossal! Délután Edinburgh környékén teszünk kirándulást, ellátogatunk a gyönyörű Melrose apátsághoz a Skót Határvidékre, majd egy whiskey lepárló üzembe, ahol kóstolásra is nyílik majd lehetőség. Szállás Edinburgh-ban (2 éj).

6. nap: Edinburgh
A délelőttöt Edinburgh-ban töltjük, felfedezzük az Óváros és az Újváros szépségeit, a város főutcája, vagyis a Royal Mile érdekes épületeit, a várat, láthatjuk a Holyroodhouse palotát (ami az angol királynő helyi rezidenciája), a St. Giles katedrálist és a Parlament modern épületét is. Rövid szabad program, majd transzfer a Glasgow-i repülőtérre, délután hazautazás Budapestre amszterdami átszállással.
Utazás: Menetrendszerinti repülőjárattal

Repülési idő: Kb. 3,5 óra 

Elhelyezés: 3-csillagos szállodákban

Ellátás: Reggeli

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

Az alapár nem tartalmazza:

repülőtéri illeték: kb. 29 000 Ft/fő, 23 kg-os feladott poggyász: kb. 20 000 Ft/db belépőjegyek a nevezetességekhez, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Skót körutazás látogatással Skye szigetén