Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Baltikumi körutazás Helsinki látogatással

Finnország, Helsinki,

Baltikumi körutazás Helsinki látogatássalFt/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:repülővel
Szállás:3*/4* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TSI2
1. nap: elutazás Vilniusba
Elutazás Budapestről bécsi átszállással a litván fővárosba, Vilniusba. Érkezés a déli órákban, transzfer a szállodába. Délután városnézésre indulunk Vilniusban, felfedezzük az óváros fő látnivalóit: a Katedrális tér a Szent Stanislaus katedrálissal és a harangtoronnyal, a gótikus Szent Anna templom, a Báthory István által alapított egyetem épülete és a Hajnal-kapu. Szállás Vilniusban (1 éj).

2. nap: Trakai, Kaunas és Sillustani
Reggeli után a közeli Trakai várához látogatunk, amely a litván nagyhercegség központja volt 1323-ig. A tó közepén fekvő szigetre épült várkastély téglaépülete Litvánia legtöbbet fotózott nevezetessége. A várban tett látogatás után továbbutazás Kaunasba, rövid sétát teszünk az óvárosban, megtekintjük a vár, a régi városháza, a gótikus katedrális és a Perkunas ház épületeit. Délután a Siauliai városának közelében fekvő Keresztek hegyéhez utazunk, a zarándokhely ma több mint 100 000 keresztnek ad otthont. Lettországba, Jelgava városába utazunk tovább, ahol elfoglaljuk szállásunkat (1 éj).

3. nap: Rundale és Jurmala
Délelőtt a Rundale kastélyba látogatunk, a Baltikum Versailles-ának is nevezett csodás barokk kastélyt ugyanaz az olasz építész, Rastrelli tervezte, aki a szentpétervári Téli Palotát is. Érdemes megtekinteni a gyönyörűen helyreállított francia stílusú kastélyparkot is. A délutánt a közeli Jurmala városában töltjük, a tengerparti nyaralóhely 150 éve várja a pihenésre vágyókat, itt élvezhetjük a friss tengeri levegőt, a part menti fenyvesek illatát és a puha homokos partot. Séta a tengerparton, a romantikus art nouveau épületek között, majd továbbutazás Rigába. Szállás Rigában (1 éj).

4. nap: Riga, Sigulda és a Gauja Nemzeti Park
Reggeli a szállodában, majd buszos városnézés Riga Art Nouveau negyedében és a belvárosban majd gyalogos városnézés Riga óvárosában, ismerkedés a 800 éves Hanza város fő látnivalóival és macskaköves utcáival: dóm, főtér, Parlament, Riga kastély, régi kereskedőházak, Lőportorony. Délután látogatás a Gauja Nemzeti Parkban: a Gauja-folyó völgyét gyönyörű táj veszi körül, ismerkedés a helyi legendákkal Sigulda várának romjainál, majd látogatás a középkori Turaida várában. Késő délután továbbutazás Észtországba, szállás Parnu városában (1 éj).

5. nap: Parnu és Tallinn
Reggeli után rövid ismerkedés Parnu bájos tengerparti üdülővárosával, az álmos Hanza városkát nyáron ellepik a fesztiválozók és a nyaralók. Továbbutazás Tallinnba, városnézés az észt fővárosban, ismerkedés az óváros és a belváros látnivalóival: sétánk során érintjük a 13. századi dómot, az ortodox St. Alexander Nevsky katedrálist és a Toompea kastély is. Szállás Tallinnban (1 éj).

6. nap: Helsinki
Délelőtt a finn fővárosba utazunk komppal. Látogatás Helsinki történelmi központjában, láthatjuk az elnöki palotát, a városházát, a Parlament épületét, a Szenátus teret, a Finlandia palotát, az operaházat és a különleges, Sziklatemplomot. Délután rövid szabadidő, majd transzfer Helsinki repülőterére, hazautazás Budapestre egy átszállással.
Elhelyezés 3 és 4-csillagos szállodákban
Ellátás Reggeli
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Időtartam 6 nap/5 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjárattal
Repülési idő Kb. 4 óra
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

repülőjegy, szállás 5 éjszakára reggelivel, transzferek és programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

Az alapár nem tartalmazza:

repülőtéri illeték: kb. 52 000 Ft/fő, belépőjegyek a nevezetességekhez, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Baltikumi körutazás Helsinki látogatással