Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Csoportos hajóút magyar idegenvezetővel. Hajó útvonala: Genoa (Italy), Naples (Italy), Messina (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy) UTOLSÓ KABINOK!Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Nyár
Kiutazás:hajóval
Szállás:kabin MSC Seaview
Alapellátás:teljes panzió
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
CHM
1. nap / június 17. / Genova
Érkezés Genovába a délelőtti órákban. Megérkezés után bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón, majd ebéd a fedélzeten.
Szállás a hajón.
2. nap / június 18. / Nápoly
Érkezés Nápolyba. Fakultatív programlehetőségként (kb. 5 óra) a csodás Sorrentot ismerhetjük meg. Ez a mészkődombok által körülölelt városka a Nápolyi-öböl egyik gyöngyszeme, ahol olajfák és citrusligetek mutatják meg az olasz tájkép kvintesszenciáját minden odalátogató számára. A Nápolyi - öblöt elhagyva 1 órás utazás után érkezünk Sorrentoba. A gyalogtúra a Piazza Tasso-n kezdődik, majd a történelmi szűk utcákon továbbhaladva ismerkedünk ezzel az egyedülálló várossal. Meglátogatjuk a Sedil Dominova-t, egy 15. századból fennmaradt épületet, ahol a középkori nemesség gyűlt össze megvitatni a politikai ügyeiket. Ezután megnézzük Sorrento katedrálisát, majd a Szent Ferenc templomot, ami egy elbűvölő kolostornak ad otthont, ezen kívül gyönyörű kertjei vannak, ahonnan remek kilátás nyílik a Marina Grande kikötőre. Mielőtt visszatérünk Nápolyba, szabadidő eltöltésére lesz lehetőség.
3. nap / június 19. / Messina
Hajóutunk következő állomása a szicíliai Messina. Fakultatív programlehetőség (kb. 4 óra) keretein belül alkalom nyílik megismerni Szicília vulkánját. Messina kikötőjét elhagyva egy kb. 1,5 órás utazást teszünk az Etnához. Európa legmagasabb vulkánja majdnem 3300 m tengerszint feletti magasságig ér fel. Utunk során keresztülhaladunk Zafferana Etnea-n, a vulkán déli oldalán elhelyezkedő kis városkán, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a hegyre és a tengerre. Felmegyünk a Rifugio Sapienza turistaállomásra, mely 1900 m-es magasságban helyezkedik el. Elsétálunk az innen nem messze található híres Silvestri kráterekhez, melyek a természet egyedülálló szépségei. A hegyről lélegzetelállító kilátás tárul a látogatók elé Cataniára, remek lehetőséget adva egy tökéletes fotó elkészítésére.
Fontos információ: Ez a túra nem alkalmas mozgásukban korlátozott utasaink számára. Rossz időjárás esetén alternatív útvonal / programlehetőség kerül kijelölésre a fedélzeten. Javasoljuk széldzseki és kényelmes cipő viselését.
4. nap / június 20. / Málta
Érkezés Máltára. Mikor Máltán járunk, érdemes megnézni a jelenlegi főváros, Valletta mellett a sziget korábbi központját, Mdinát is, melyre egy fakultatív program (kb. 4 óra) keretein belül lehetőség is adódik. A programot Vallettával kezdjük, ahol a Barrakka Gardens az első állomás, Málta egyik látványossága. A Barrakka Gardens egy nyilvános, gyönyörűen parkosított kert, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a kikötőre (Grand Harbour). Következő látnivalónk a Szent János társkatedrális, melyet a máltai lovagrend építtetett a 16. század második felében. A templom díszes belsője igazi kincseket rejt, többek között Caravaggio egyik mesterművét, a Keresztelő Szent János lefejezése című festményt. Ezután folytatjuk utunkat a középkori város, Mdina felfedezésével. Mdina a sziget közepén helyezkedik el, Csendes Városnak is nevezik a motorizált közlekedési eszközökre kivetett korlátozások miatt. A városban a barokk sítlusú Szent Pál katedrálissal kezdjük a városnézést, mely lenyűgöző látványt nyújt, ahogyan a város fölé magasodik. A katedrális megtekintése után sétával folytatódik a program, a keskeny utcákon és sikátorokon keresztül nyerhetünk betekintést az élő történelem eme darabjába.
5. nap / június 21. / tengeri nap
Tengeri nap, melynek során az új MSC Seaview szolgáltatásait élvezhetjük. A hajó egyik különlegessége, az egyedi, üvegkorlátokkal körbevett 360°-os promenád mely körbe öleli a hajót, ahol az utasok a szabad levegőn sétálhatnak, vásárolhatnak, ehetnek és ihatnak. a hajó medencéi is remek szórakozási lehetőségeket nyújtanak, esténként pedig színvonalas előadásokkal szórakoztatják utasaikat. Este egy órás koktél partyra várjuk kedves utasainkat (gyöngyözőbor, gyümölcspuncs, kétféle koktél, és harapnivalók kerülnek felszolgálásra.
6. nap / június 22. / Barcelona
Kikötés Barcelonában, a katalán fővárosban. A fantasztikus Barcelona megérdemel egy látogatást. Félnapos, mégis átfogó fakultatív kirándulásunk (kb. 4 óra) alkalmával megnézzük a város főbb látnivalóit. Kezdetnek átutazunk Barcelona főbb utcáin és terein. Egy rövid megállót ejtünk a Montjuicon, hogy gyönyörködjünk a lélegzetelállító kilátásban, ezután megnézzük Gaudi máig befejezetlen neogótikus mesterművét, a Sagrada Familia-t. Ezután még lesz idő megnézni a lenyűgöző Katedrálist, mely a 13. század végétől a 15. századig épült. Kirándulásunk befejezéséül Barcelona egyik nagy terén, a Plaça de Catalunya-n vásárlásra lesz lehetőség.
7. nap / június 23. / Marseille
Érkezés Marseille városába a reggeli órákban. Itt jártunkkor érdemes egy tipikus provencei várost megnézni, melyre egy félnapos fakultatív programban (kb. 4 óra) lesz lehetőség. Egy körülbelül 40 perces utazással közelítjük meg a bájos Aix-en- Proivence városát. A kirándulás első állomása a híres 12. századbeli St. Saviour katedrális és kertje. A katedrális egy római templom helyére épült, a XI. és a XIII. század közötti időszakban. A katedrálist egy gazdagon díszített gótikusbejárat díszíti, gondosan faragott ajtókkal. Ezután egy 1,5 órás sétát teszünk a történelmi városközpontban, mígnem elérjük a híres Mazarin negyedet, melyet Mazarin bíboros testvére alapított a 17. században Aix-en- Provence dzsentrijei számára. Szabadidő, vásárlási lehetőséggel.
Fontos információ: A túra sok sétát tartalmaz egyenetlen talajon. A vallásos helyeken konzervatív megjelenés javasolt.
8. nap / június 24. / Genova
Megérkezés Genovába a kora reggeli órákban, kikötés. A hajó elhagyása után szabadprogram Genova-ban, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással menetrend szerinti járatokkal Budapestre.


7 éj szállás az MSC Seaview fedélzetén a választott kabintípusban
Hajó útvonala:
Genoa (Italy), Naples (Italy), Messina (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)

Utazás részletei:
Budapest - Genova - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, repülőtér - kikötő - repülőtér között légkondícionált autóbusszal

Tervezett menetrend:
június 17.
Budapest 06:15 Frankfurt 08:00
június 17.
Frankfurt 09:10 Genova 10:35

június 24.
Genova 16:45 München 18:00
június 24.
München 22:15 Budapest 23:25

Ellátás:
teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással** 

Korlátozott italfogyasztás**:
kikötői és repülőtéri illetékek, ESTA (szükség esetén), a helyszínen fizetendő kötelező borravaló (kb. 12USD/fő/nap), fakultatív programok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai

Minimum létszám:
23 fő (fakultatív programok esetén 15 fő) 
Idegenvezető: kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető 

All inclusive italcsomag***: korlátlan italfogyasztás szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.

Felhasználási feltételek: a csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szogláltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).

Gyerekeknek: alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.

Felhasználási feltételek: a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

Beutazási szabályok:
magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

Kabintípusok leírása:
Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.
Fantastica: a Bella kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

Nápoly-Sorrento*:14 900 Ft/fő
Szicília-Etna*: 20 900 Ft/fő
Málta-Valetta és Mdina*: 19 900 Ft/fő
Barcelona*: 13 900 Ft/fő
Marseilles-Aix-en-Provence*: 20 900 Ft/fő

Ásványvíz csomag* (14 üveg 1l-es ásványvíz): 9 900 Ft/csomag
Kávé csomag* (15 db kávéital): 9 500 Ft/csomag
Bor és víz csomag* (4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz): 24 500 Ft/csomag
All inclusive italcsomag*** (alkoholos italok, kávé, üdítők, ásványvíz, koktélok): 61 900 Ft/fő
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Utazás repülővel, 7 éjszakai szállás a választott kabinban, ellátás a leírás szerint, magyar nyelvű idegenvezető.

Az alapár nem tartalmazza:

kikötői és repülőtéri illetékek, a helyszínen fizetendő kötelező borravaló, fakultatív programok*, választott italcsomagok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Mediterrán klasszikusok