Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Párizs repülővel

Franciaország, Párizs,

kb. 2 óra repülőút kényelmesen és már a francia fővárosban találjuk magunkat! Párizs! A mindig szeszélyes, buja szellőkkel átjárt sugárútjain sétálunk idegenvezetőnk kalauzolásában, miközben azon kapjuk magunkat a Montmarte környékén sanzonokat kihallva egy-egy bárból....de jó is lenne ide költözni .... !! Ha a költöztetést nem is, de az ...


125.500
Ft/fő-től
Utazás típusa:városlátogatás
Kiutazás:repülővel
Szállás:3*/4* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok: 4 nap / 3 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
ZEP
1. nap: Budapest-Párizs repülővel
Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjárattal Párizsba. Érkezést követően transzfer a szállodába. Rövid felfrissülést követően a francia főváros meghódítására indulunk metróval. Gyalogos városnéző séta a sanzonokból, filmekből is jól ismert Montmartre-on. Láthatjuk a Sacre Coeurt, Festők terét a Moulin Rouge emblematikus bejáratát, a Place Pigalle-t. A környező utcákon sétálva a hangulat örökre bennünk él majd... Vacsora a belvárosban, majd szálláshelyünkre igyekszünk. (ezen programrész a repülőmenetrend függvényében a 4. napon is megvalósulhat)

2. nap: Párizsi hangulatos séták, Louvre tárlatvezetés
Reggelinket elfogyasztva egész napunkat Párizs látnivalóinak szenteljük. Metróval érkezünk a belvárosba és végig járjuk Párizs ikonikus látnivalókat, a képeslapokról ismert látványosságokat. Olyan helyszínekre érkezünk idegenvezetőnkkel, mint a filmeken látott, könyvekben olvasott Louvre világhírű múzeuma, Tuilériák kertje, Concorde tér az obeliszkkel, a Champs Elysées világhírű sugárútja végén a Diadalívvel és nem utolsó sorban az Eiffel torony! Városnézésünk során látjuk a Szajna parti Notre Dame-ot és a folyón átívelő történelmi Pont Neuf hídját, a városházát. Fakultatív ajánlatunk: Louvre-ban magyar nyelvű tárlatvezetéssel tekinthetjük meg a világhírű alkotásokat. Fakultatív ajánlatunk az estére: tartson velünk Párizs esti fényeiben „sütkérezve” sétahajóval a Szajnán. A hajókirándulás alatt a folyóról a város másik arcát ismerhetjük meg. 
 
3. nap: Párizs egyénileg vagy kirándulás Versailles-ba. (Disneyland egyénileg) Esti fakultatív sétahajó a Szajnán
Reggelinket elfogyasztva programját egyénileg tervezheti Párizsban, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: a városi forgalmat elfelejtve metróval a Versailles palotához utazunk, ahol a felszínre érkezve egy rövid sétát követően pillantjuk meg a versailles-i kastélyt (világörökség), az építészet e csodás remekművét. A korai vadászkastély helyére XIV. Lajos, a „napkirály” által épített francia barokk kastély szebbnél-szebb termeit járjuk be. A kastély parkjában láthatjuk (kívülről) a magyar történelem szomorú emlékét idéző két Trianon Palotát is. A párizsi tartózkodás ideje alatt a program terhére a 2-3. napon lehetőség van egyénileg metróval Disneyland mesevilágába elkalandozni, Mickey egérrel és barátaival személyesen találkozni. (metró jegy+belépőjegy)

4. nap: Párizs-Budapest repülővel
Megreggelizünk majd a repülő menetrend függvényében szabadidő, vagy az első napi program megvalósítása. Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre és elutazás Budapestre.
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***/****
Utazás: menetrend szerinti repülővel, helyben autóbusszal, metróval
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***/****
Ellátás: 3x reggeli

1ágyas felár: 19.000 Ft
3x fak. vacsora: 18.800 Ft

Fakultatív programok (20 főtől)

Louvre magyar nyelvű tárlatvezetéssel 6.800 Ft
Esti sétahajózás a Szajnán 18 Euro
Versailles palota kirándulás 3.800 Ft
2 napos Paris Visité Card - belváros 25,25 Euro
2 napos Paris Visité Card - belváros+Versailles 38.35 Euro
2 napos múzeumi bérlet 48 Euro 

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 65 Euro

Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 11 Euro

Minimális létszám: 15 fő

Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

repülőjegy, szállás, reggelis ellátással, programok leírás szerint, útlemondási biztosítás

Az alapár nem tartalmazza:

reptéri illeték kb. 42.000 Ft, baleset, betegség és poggyász biztosítás.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Párizs repülővel