Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Adriai rövid nyaralás 5 nap/4 éj

Horvátország, Kvarner-öböl, Kraljevica,

Horvátország / Kvarner-öböl / KraljevicaFt/fő-től
Utazás típusa:2018 Nyár
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:2*+ hotel
Alapellátás:program szerint
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
Nincs ideje hosszú nyaralásra? Akkor ez az 5 napos kiruccanás az Adriai-tengerparthoz éppen Önnek való! Tengerparti pihenés és fürdőzés, tartalmas kirándulásokkal gazdagítva: Krk-szigeti túra, Opatija és Rijeka és egy élvezetes hajókirándulás várja Önöket!

1.nap: indulás 06.00 órakor Budapestről, utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a délutáni órákban, majd a szálláshely elfoglalása.

2.nap: Hajókirándulás
Pihenés, strandolás vagy fakultatív félnapos hajókirándulás. A hajókázás során nem csak a táj csodálatos látnivalóiban gyönyörködhetnek, hanem lehetőség lesz fürdésre is Cizici falucskához tartózó, lassan mélyülő, homokos és gyógyiszapos, Soline strandján. Részvételi díj: 18 EUR/felnőtt, 15 EUR/gyermek 12 évesig.

3.nap: Krk-sziget bor-, sajt és sonka kóstolóval
Pihenés, strandolás vagy fakultatív egésznapos autóbuszos kirándulás: reggeli után irány a Krk-sziget. A hídon áthaladva az első megállónk a sziget fővárosa Krk- város. Ez a középkori, vastag falakkal körülvett város kővel burkolt utcákat és tereket rejt. Itt található a XII. századból származó Frangepán vár maradványa, az V. századból származó katedrális, hangulatos kikötő, akvárium trópusi halakkal, számos bolt és étterem, melyeket mind-mind látni fogunk a városnézés folyamán. Krk város után Vrbnik-be visz utunk, ahol felmegyünk a dombtetőn megbújó középkori óvárosba és megkeressük a világ legszűkebb utcáját. Vrbnik település messze földön ismert a jó boráról, melyet mi is megkóstolunk pár falat sonka és sajt kíséretében egy jellegzetes helyi "konoba"-ban. Majd busszal elmegyünk a sziget végére, Baska-ra, melynek strandját nem lehet kihagyni! 2 km hosszú aprókavicsos, lassan mélyülő part csábít minket egy frissítő fürdésre és mi engedünk a csábításnak: itt maradunk 2,5-3 órát. A festői strand mellett kis óváros is található bazársorral, tengerparti sétánnyal, akváriummal, éttermekkel, cukrászdákkal, kávézókkal, csúszdával. Így, ha valaki nem akar strandolni, akkor is akad bőven szórakozási lehetőség. Élményekkel telve indulunk, hogy vacsorára visszaérjünk a szállodánkba.
Részvételi díj: 20 EUR/felnőtt, 15 EUR/gyermek 12 évesig.

4.nap: Rijeka, Trsat vára és Opatija
Ezen a napon is eldöntheti, hogy pihen a tenger mellett, vagy eljön velünk egy élményekben gazdag buszos kirándulásra. Reggeli után indulás a Rijeka fölé magasodó középkori Trsat várába, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában, majd leereszkedünk a hegyről és megnézzünk a legnagyobb Monarchia-korabeli kikötővárost, Rijeka-t, mely hangulatos sétányával várja a látogatókat. Természetesen az ismert rijekai piacot sem hagyjuk ki. Tovább utazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel és utcáival ejt rabul mindenkit, vagy a szikrázó napsütésben csobbanhatunk egyet a kristálytiszta kék Adriában. Az ezt követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon. Miután visszatérünk a szálláshelyre, vacsora előtt marad idő még egy kis fürdésre is.
Részvételi díj: 15 EUR/felnőtt, 12 EUR/gyermek 12 évig.

5.nap: 11.00 órakor a szállás elhagyása, szabadidő vagy strandolás, majd 14.00 és 15.00 óra között hazaindulás. Visszaérkezés Budapestre a késő esti órákban.
Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!!

Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

Szállás: választható szálláshelyek:
Kraljevica Hotel Uvala Scott**
Selce Slaven Hotel*** i pavilon **
Opatija Hotel Istra***
Opatija Hotel Kristal ****

Ellátás (krt): Szoba: 4 félpanzió. Apartman: önellátás vagy felár ellenében félpanzió.
Fel- és leszállási lehetőség:
Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Fakultatív program (min. 25 fő esetén):
- Krk-sziget: 20 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 15 EUR/fő.
- Hajókirándulás: 18 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 15 EUR/fő.
- Rijeka, Opatija : 15 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 12 EUR/fő.

Fakultatív programok kedvezményes csomag, 3 kirándulásra: 53 EUR helyett csak 45 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 37 EUR/fő!!

Félpanzió felár apartmanban (gyermekeknek is): 19 900 Ft/fő/4 éj.

Időpontok: 2018.
Június 25-29. /Kraljevica vagy Selce
Július 25-29. /Kraljevica vagy Opatija
Augusztus 20-24. / Kraljevica vagy Opatija

Figyelem: Az Euro/Forint árfolyamváltozás miatt, fenti árainkhoz 5 % árfolyamkülönbözet számolandó! Rendszerünk az árkalkulációban folyamatosan generálja új árainkat. A generálás befejeztéig a statikus ártábla részvételi díjai + 5 % árfolyamkülönbözet a mérvadó!
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:Az alapár nem tartalmazza:

Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Adriai rövid nyaralás 5 nap/4 éj