Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Gesztenye napok az Adriánál Plitvicével

Horvátország, Plitvice, Crikvenica, Opatija, Rijeka, Zágráb,

Színesítsünk az őszi napokat egy kellemes Adriai kiruccanással, tenger illatával, gesztenye ízével és a bor zamatával! Amíg magunkba szívjuk az októberi nap melegét sétálunk Crikvenicaban, Rijekaban és Opatijaban. Majd gyönyörködünk a messzi földön híres Plitvicei tavakban és Zagráb városában!Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Ősz
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:3* szálloda
Alapellátás:félpanzió
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
1.nap: Novi Vinodolski, Crikvenica
Indulás reggel 6 órakor Budapestről a Blaha Lujza térről. Kora délutáni órákban érkezés Crikvenica-ba, a szállásfoglalást követően átbuszozunk Novi Vinodolski hangulatos városkába, mely egy ideig a Frangepán család birtokában volt. Megkóstoljuk híres borait, majd visszamegyünk Crikvenicaba, hogy mindenkinek legyen ideje végigjárni a tengerparti sétányt és élvezni a tenger közelségét.

2.nap: Rijeka (Fiume), Opatija (Abbázia), Lovran
Reggeli után megnézzünk a legnagyobb monarchiakorabeli kikötővárost, Rijeka-t, mely hangulatos sétányával várja a látogatókat. Természetesen az ismert rijekai piacot sem hagyjuk ki. Tovább utazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel, parkjaival és utcáival ejt rabul mindenkit. Az ezt követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon. Tovább utazás Lovranba, melynek szűk, kövezett utcái, kéményekkel és apró ablakokkal díszített villái adják a part jellegzetes karakterét. Itt mindenki kedve szerint megkóstolhatja a gesztenyés süteményeket, a sült gesztenyét, vagy csak élvezheti a város szépségét az októberi napsütésben.

3.nap: Plitvicei tavak
Reggeli után búcsút intünk az Adriának, majd pár óra buszozás után elérjük a Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra. Tovább utazás Zágrábba, a szálláshelyünkre.

4.nap: Zágráb
A délelőtt folyamán megismerkedünk a város szépségeivel (főtér, a neobarokk színház épülete). A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Marko templomot, a teret, a kőkaput, valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után, szabadidő keretében mindenki bebarangolhatja a várost. Kora délutáni órákban indulás hazafelé. Hazaérkezés esti órákban. 
Hotel 3* (2-3 ágy, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi)
2 éj Crikvenica
1 éj Zágráb
Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!
Szállás: Hotel 3* (2-3 ágy, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi)
2 éj Crikvenica
1 éj Zágráb
Ellátás (krt): 3 félpanzió (svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora Crikvenicában, menüvacsora Zágrábban)
Fel- és leszállási lehetőség: Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Balatonlelle, Nagykanizsa

Vidéki gyüjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza):
Nyiregyháza, Deberecen, Miskolc: 8.990,-
Gyöngyös, Eger: 7 590,-

Időpontok: 2018.
Október 20-23. HOSSZÚ HÉTVÉGE!!


- 5% kedvezmény, indulás előtti 60 napon kívüli foglalásokra!
Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj 12 év felett: 1 200 Ft/fő/3 éj
Egyágyas felár: 15.500 Ft/fő.

Kedvezmények:
- 3. ágyon: 12 évig 30%; 12 évtől 10%.

Belépők a helyszínen: kb. 200 HRK/fő (Plitvice 130 HRK/fő).


Minimum létszám: 35 fő. Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!


A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a szállást félpanzióval, a programokat, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 2.260 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő), felárakat, üdülőhelyi díjat és a belépőket.


Külön fizetendő: 12 év felett foglalási díj 1 500 Ft/fő. Storno biztosítás 1,3%.

Figyelem: Az Euro/Forint árfolyamváltozás miatt, fenti árainkhoz 5 % árfolyamkülönbözet számolandó! Rendszerünk az árkalkulációban folyamatosan generálja új árainkat. A generálás befejeztéig a statikus ártábla részvételi díjai + 5 % árfolyamkülönbözet a mérvadó!
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

az autóbuszos utazást, a szállást félpanzióval, a programokat, magyar idegenvezetőt.

Az alapár nem tartalmazza:

baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (Classic: 2.260 Ft/fő), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő), felárakat, üdülőhelyi díjat és a belépőket.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Gesztenye napok az Adriánál Plitvicével