Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Pillanatképek és nyaralás Dalmáciában

Horvátország, Dalmácia, , ,

Pillanatképek és nyaralás DalmáciábanFt/fő-től
Utazás típusa:2018 Tavasz
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:3* szálloda
Alapellátás:félpanzió
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
RIT
1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN)– BUDAPEST – LETENYE – SIBENIK – PRIMOSTEN (760 km)

Reggel indulás autóbusszal Horvátország felé. Délután megállunk Sibenikben. Séta az Óvárosban. Két reneszánsz épület a fő látványosság: az UNESCO Világörökségi Listáján is szereplő Szent Jakab székesegyház és az árkádos városháza. A 3 hajós katedrális 1505‑ben épült. A városfalak a XVII. századból valóak, melyek egyes részei ma is láthatóak. Továbbindulva az esti órákban érkezés Primostenbe, a Hotel Zora*** szállodába (4 éj). Szálláshely elfoglalása, mely 50 m-re van a tengerparttól és 500 m a városközponttól. Felszereltség: medence, fittnessterem, tenisz, vízi sportok. Légkondíciónált comfort szobák, TV-vel és hajszárítóval. Étkezés: büfé reggeli és vacsora.

2. NAP: PIHENÉS
Egész napos szabadprogram, pihenés, fürdőzés a tengerparton. Jó idő és megfelelő létszám esetén idegenvezetőnk hajókirándulást szervez a csoport tagjainak. Jelentkezés a helyszínen.


3. NAP: TROGÍR – SPLIT (120 km)
Ezen a napon vagy tovább pihennek, vagy eljönnek velünk egy fakultatív kirándulásra. Először a „kis Velenceként” is emlegetett Trogirba utazunk, mely a középkori mediterrán kultúra valóságos emlékkönyve. Óvárosa rendkívül gazdag múltról tanúskodik, ugyanis római, görög és velencei hatás is érződik a városban. Az óváros tulajdonképpen a szárazföldhöz nagyon közel helyezkedő kis szigeten terül el. Szűk, kanyargós utcái miatt Közép-Európa egyik eglátványosabb középkori városkája. Nem véletlen, hogy az UNESCO világörökség részéhez tartozik. Továbbutazva a déli órákban érkezünk Splitbe, mely a horvát tengerpart legnagyobb városa és az ország második legnépesebb elepülése. Kiváló mediterrán hőmérsékletét a várost övező hegyek biztosítják. A történelmi belváros szűk utcáin és széles sétányain pezseg az élet. Az egyik legjelentősebb látnivaló a világviszonylatban is egyedinek számító fehér márványból készült, római kori Diocletianus-palota (UNESCO világörökség). Városnézésünk után lesz szabadprogram is a központban, majd a délutáni órákban indulunk vissza szállásunkra. Fakultatív kirándulás: Trogír – Split (2 belépővel): 25 €.


4. NAP: PIHENÉS
Egész napos szabadprogram, pihenés, mely során élvezzük a szálloda nyújtotta szolgáltatásokat. Aki gondolja, esétálhat Primosten központjába. A városka régi része egy kis földnyelven keresztül közelíthető meg. Régen egy híd kötötte össze az óvárosi szigetet a szárazfölddel. Múltja több mint 500 évre vezethető vissza. Kellemes kávézók, éttermek találhatóak a belvárosban.


5. NAP: PRIMOSTEN – KARLOVAC – BUDAPEST (720 km)
Reggel hazaindulás. Útközben megállunk Karlovacon. A város fölé magasodó Dubovac vár már a XV. században is fontos erődítmény volt. A belváros és a Szentháromság plébániatemploma megér egy kis sétát. Folytatva utunkat, Letenyénél lépünk be Magyarországra. Az esti órákban érünk fel Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.
Rövid leírás
Pihenés és programlehetőségek
Tengerparti szálloda sok szolgáltatással
3 világörökség megtekintése
Gyerekeknek kedvezmény
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Utazás autóbusszal, félpanziós ellátás, szállás 4 éjszakára

Az alapár nem tartalmazza:

Fakultatív programok
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Pillanatképek és nyaralás Dalmáciában