Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Plitvice – A vízesések birodalma

Horvátország, Plitvice, , ,

Plitvice – A vízesések birodalma Non Stop utazás autóbusszal, utaskísérővelFt/fő-től
Utazás típusa:2018 Tavasz
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:non-stop
Alapellátás:önellátás
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
RIT
Indulás a késő esti órákban folyamatos utazással, rövid pihenőkkel Tolna, Kaposvár, Nagykanizsa, Zágráb, Karlovac, Plitvice útvonalon.
A reggeli / délelőtti órákban érkezés a Plitvicei Nemzeti parkba, mely Horvátország legjelentősebb természeti adottsága! Egész napos túrázás a park területén. Napközben hajókázás a plitvicei tavon. Aki elfárad, lehetősége van a helyi kisbusszal visszatérni az autóbusz parkolóba.
18 óra magasságában visszaindulás Magyarországra folyamatos pihenőkkel.
Érkezés az éjszakai/hajnali órákban az indulás helyszínére.

Plitvicéről:
Plitvice Páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdagsága miatt ezt a területet már 1949-ben nemzeti parkká nyilvánították. Területén több védett állatfaj él: medve, farkas, vidra, erdei fülesbagoly. 1979-ben a vidék rákerült az UNESCO természeti világörökségi listájára. Az évezredek során a Matica, Rječica és Plitvica folyócskák összegyűlt vize kioldotta a mészkövet és e természeti átalakulások hatására tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította, vadregényes táj alakult ki. A vízesés kőzetének korát 4000 évre becsülik. A terület karsztos vidék, de a kőzet anyaga mésztufa. A tórendszert két folyó táplálja: a Bijela Rijeka és a Crna Rijeka, ezek vize itt-ott tóvá duzzad. A víz 636 m tengerszint feletti magasságból 8 km hosszú bonyolult rendszerű tólépcsőzet által 133 m tengerszint feletti magasságba jut. A Plitvički Ljeskovac nevű falu mellett több kis patak egyesül és immár Matica néven futnak a legmagasabban elhelyezkedő, 40 m mély Prošćansko tó-ba.
Közlekedés: Autóbusz


Felszállási helyek: Baja, Tolna, Paks, Szekszárd.
Egyéb felszállási helyekről ( Hőgyész, Dombóvár, Kaposvár, Nagykanizsa) érdeklődjön irodánkban!

Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! 
Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, fix ülőhely felára 1.000 Ft / fő.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Utazás teljes felszereltségű autóbusszal

Az alapár nem tartalmazza:

Belépődíjat ( kb. 110 Hrk / fő, kb. 4.800 Ft / fő), a baleset, betegség, poggyász biztosítás díját és az útlemondási biztosítást.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Plitvice – A vízesések birodalma