Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

PLITVICEI HÉTVÉGE - OPATIJA FÜRDŐZÉSSEL

Horvátország, Plitvice, Opatija,

Felmászhatunk Trsat várához, barangolhatunk a monarchiabeli Rijeka városában, gyönyörködhetünk Opatija fényeiben, megmártózhatunk a kéken tündöklő Adria vizében. Másnap megcsodálhatjuk a virágba borult, fenséges látványt nyújtó Plitvicei -tavakat, ahol számtalan vízesés zúdul alá.


24.210
Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:2* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok: 2 nap / 1 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
1. nap Trsat vára, Rijeka (Fiume), Opatija (Abbázia)
Indulás reggel 6 órakor. Kora délután érkezés a Rijeka fölé magasodó középkori Trsat várába, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában, majd leereszkedünk a hegyről és megnézzünk a legnagyobb Monarchia-korabeli kikötővárost. Rijeka ma is magyar vonatkozású kikötőjével, hangulatos sétányával várja a látogatókat. Rövid buszozás után elfoglaljuk szállásunkat, majd megismerkedhetünk Opatija patinás villáival, épületeivel és utcáival, vagy nyáron, a szikrázó napsütésben csobbanhatunk egyet a kristálytiszta kék Adriában. Az ezt követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon.

2. nap Plitvice
Reggeli után pár óra buszozással elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra. Hazaérkezés a késő esti órákban.
Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás.

Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

Szállás: 1 éj szálloda** Opatija környékén (2-3 ágyas fürdőszobás szobák, telefon, TV)

Ellátás (krt): 1 reggeli (svédasztalos), felár ellenében vacsora.


Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Felárak és belépők:
1 vacsora (svédasztalos): 3 500 Ft/fő
Üdülőhelyi díj 12 év felett: 400 Ft/fő

Plitvice belépő a helyszínen: 130 HRK/fő, kivéve júliusi időpont: 250 HRK/fő; 7-18 év között 40-50% kedvezmény a belépőjegyárakból.

Egyágyas felár Ft/fő
Április 14-15. 4.500,-
Május 12-13. 6.500,-
Június 16-17. 6.500,-
Július 14-15. 6.500,-
Szeptember 01-02. 6.500,-
Október 06-07. 6.500,-

Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban! Árakért és további információért érdeklődjön irodánkban.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt, útlemondási biztosítást.

Az alapár nem tartalmazza:

Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, foglalási díjat (1500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat és a belépőket, valamint a felárakat.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
PLITVICEI HÉTVÉGE - OPATIJA FÜRDŐZÉSSEL