Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Plitvicei hétvége

Horvátország, Plitvice, Krk,

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY 04.05-IG! (KIVÉVE: az április 06-07. időpontot! ott a kedvezmény 02.28-ig tart!)


26.910
Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:2*/3* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok: 2 nap / 1 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
 1. nap Trsat vára, Rijeka (Fiume), Crikvenica
Indulás reggel 6 órakor. Kora délután érkezés a Rijeka fölé magasodó középkori Trsat várába, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában, majd leereszkedünk a hegyről és megnézzünk a legnagyobb Monarchia-korabeli kikötővárost. Rijeka ma is magyar vonatkozású kikötőjével, hangulatos sétányával várja a látogatókat. Rövid buszozás után elfoglaljuk szállásunkat, majd megismerkedhetünk Crikvenica város utcáival és kellemes tengerparti sétánnyal, vagy nyáron, a szikrázó napsütésben csobbanhatunk egyet a kristálytiszta kék Adriában.

2. nap Plitvice
Reggeli után pár óra buszozással elérjük a Világörökség részeként Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra, mely idő alatt kb. 6-8 km gyaloglásra kell számítani. A kb. 5 órás túra, kijelölt gyalog- és hajóútvonalakon történik, mely együttesen teszi a teljes kirándulást. A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt. Hazaérkezés a késő esti órákban.
1 éj szálloda*** Crikvenica környékén (2-3 ágyas fürdőszobás szobák, telefon, TV) kívéve júliusi dátumban 1 éj szálloda ** a Krk szigeten (2-3 ágyas, régebbi berendezésű).
Ellátás (krt): 1 reggeli (svédasztalos), felár ellenében vacsora.
kívéve júliusi dátumban 1 félpanzió (svádasztalos reggeli és vacsora).
Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Felárak és belépők
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
1 vacsora (svédasztalos):
 2 000 Ft/fő
Üdülőhelyi díj 12 év felett: 600 Ft/fő

Plitvice belépő a helyszínen

* április, május, október: 90 HRK/fő.
* június, július, szeptember: 250 HRK/fő
7-18 év között 40-50% kedvezmény a belépőjegyárakból.

Gyermekkedvezmény 12 évig:
*2. ágyon:  
3 000 Ft/fő
*3.ágyon:
 5 000 Ft/fő
Minimum létszám: 35 fő. 

Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!

Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

autóbuszos utazást, szállást reggelivel (kívéve júliusi dátumban félpanzióval), programokat, magyar idegenvezetőt.

Az alapár nem tartalmazza:

baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (455 Ft/fő/nap), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat, fakultatív programokat és a belépőket.12 év felett foglalási díj 1 500 Ft/fő. Storno biztosítás 1,3%.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Plitvicei hétvége