Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Plitvicei tavak és Krka Nemzeti Park

Horvátország, Dalmácia, , ,

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY 04.05-IG!


40.410
Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:3* szálloda
Alapellátás:program szerint
Turnusok: 3 nap / 2 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
1. nap: Zadar
Indulás reggel 6 órakor. Késő délutáni órákban érkezés Zadar óvárosba. A történelmi belváros számos magyar vonatkozású emléket őriz. Felkeressük a nevezetességeket (Nagy Arzenál, Szt. Donát templom, Szt. Anasztázia székesegyház, római fórum), meghallgatjuk a tengeri orgonát, megcsodáljuk a „nap üdvözletét” - séta a természetes fényt kibocsátó "univerzumban”. Zadartól elbúcsúzva irány a tengerparti szállásunkra.

2. nap: Krka vízesés, Skradin, Sibenik

Reggeli után elindulunk a gyönyörűséges Krka Nemzeti Park felé, mely a Plitvicei-tavak mellett a leglátogatottabb horvát nemzeti park. Megcsodáljuk a zuhatagrendszert, a vízeséseket, ahol 100 méter széles víztömeg, 5 teraszról, 17 lépcsőn keresztül zuhan alá. A Krka folyó zubogásán felül élvezhetjük a környező ösvényeken megtett sétákat is. Ezek az ösvények főként az ősi idők útjainak vonalát követik, amiről számos kőhidacska is tanúskodik. Ezután buszunkkal átmegyünk Horvátország első városába, Skradinba. Rövid séta a városban, majd irány Sibenik, melynek vára már messziről hívogatja a látogatókat. Az UNESCO védelme alatt álló Szt. Jakab székesegyház uralja ezt a szépséges várost. Élményekkel telve indulhatunk vissza a szálláshelyünkre.

3. nap: Plitvicei- tavak
Az ízletes reggeli után elbúcsúzunk a tengertől. A Világörökség részeként, Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi terület felé vesszük az irányt. A Plitvicei-tavakat és vízeséseinek kavalkádját fedezzük fel. A tájat a folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Szállás a tengerparton. Az ott töltött idő kb. 5 óra, mely idő alatt kb. 6-8 km gyaloglásra kell számítani. A kb. 5 órás túra, kijelölt gyalog- és hajóútvonalakon történik, mely együttesen teszi a teljes kirándulást. A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt.
Utunkat Magyarország felé vesszük, majd hazaérkezés esti órákban.
Szállás: H. ALBA*** Sv Filip Jakov- Biograd és Zadar között (2-3 ágyas szoba, fürdőszoba, TV, ingyenes WiFi, erkély)
Ellátás (krt): 2 reggeli (svédasztalos), felár ellenében svédasztalos vacsora.
Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Felárak és belépők
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
Üdülőhelyi díj 12 év felett
: 1200 Ft/fő/2éj.
2 vacsora: 4 500 Ft/fő
3. ágy kedvezmény 12 évig: 2.000 Ft/fő

Belépők a helyszínen: 
* májusban:
 165 HRK/fő (Plitvice Nemzeti park: 90 HRK/fő, Krka Nemzeti Park 75 HRK/fő, 7-18 éves kor között 50% kedvezmény a belépőjegyárakbó)
juniusban és szeptemberben: 400 HRK/fő (Plitvice Nemzeti park: 250 HRK/fő, Krka Nemzeti Park 150 HRK/fő7-18 éves kor között 50% kedvezmény a belépőjegyárakból)
Minimum létszám: 35 fő. 
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!

Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.

Az alapár nem tartalmazza:

baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját (455 Ft/fő/nap), útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat, fakultatív programokat és a belépőket.12 év felett foglalási díj 1 500 Ft/fő. Storno biztosítás 1,3%.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Plitvicei tavak és Krka Nemzeti Park