Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

SZILVESZTER HORVÁTORSZÁGBAN 4 nap/3 éj ***

Horvátország, Kvarner-öböl, Rijeka,

Szilveszterezett már sokszor, de így még nem!! Hűvös éjszakában forró hangulatú utcabál az Adria mellett!!Ft/fő-től
Utazás típusa:szilveszter
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:3* szálloda
Alapellátás:program szerint
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
Program:
1. nap Zágráb, Rijeka
Indulás reggel 6.00 órakor Budapestről. A déli órákban Zágráb-ba érkezünk és megismerkedünk a város szépségeivel: főtér, a neobarokk Színház épülete. A felsővárosban megtekintjük a neogótikus stílusú Szt. Markó templomot és teret, a kőkaput valamint a többi, gazdag múlttal rendelkező épületet. A városnézés után mindenki kedve szerint kiválaszthatja a számára legvonzóbb óévi vásárt a város valamely terén vagy kis utcáján, ahol felváltva sorakoznak a különböző stílusú standok, zenés műsorok, a sok ízletes forralt bor és vidám arcok. Élményekkel telve irány az Adria partja. Érkezés Rijeka-ba, szállás elfoglalása és vacsora.

2.nap: Rijeka, Trsat vára, Opatija
Az ízletes reggelit követően, idegenvezetőnkkel gyalogos városnézés keretében megismerkedünk Rijeka város szépségeivel, és felkutatjuk a magyar vonatkozású emlékeket, valamint a Monarchia idejéből híressé vált kikötőt. Természetesen, a rijekai piacot sem hagyjuk ki. Tovább utazunk Opatija-ba, mely patinás villáival, épületeivel, parkjával és utcáival ejt rabul mindenkit. A városnézést követő szabadidőt megkoronázhatják egy romantikus sétával a Lungo Mare tengerparti sétányon. Élményekkel telve indulunk, a középkori, Rijeka fölé magasodó Trsati várba, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. A várat 11.000 kis égővel ünnepi ruhába bujtatják és ezzel egyedül áló élményt nyújt. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában. Vacsora előtt még mindenkinek lehetősége van egyénileg felfedezni Rijeka rejtett utcácskáit.

3.nap: Pihenés vagy fakultatív program: Rovinj, hajókázás, Pula
Ezen a napon eldöntheti, hogy Rijeka-ban, pihenéssel tölti-e az egész napot, vagy inkább megismeri a csodás Isztriát, és részt vesz a fakultatív kiránduláson. Reggeli után irány Rovinj, ahol helyi idegenvezetővel megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Sétánkat megszakítjuk egy frissítő, 1 órás hajókirándulással. A tengeren ringatózva csodálhatjuk meg a várost és a körülvevő fantasztikus szigeteket. A szépséges látvány mellett koccintunk egy pohár pezsgővel a búcsúzó óévre. A hajókázás után utunk Pula felé vezet tovább. Teljesen más színben pompázik ez a nagyváros, kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző amfiteátrum, a római Colosseum "ikertestvére" (Arena, Arany kapu stb.). Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza vacsorára a szálláshelyre. Részvételi díj: 30 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek.
A szilveszteri vacsorához ünnepi ruha nem szükséges, mert csak klasszikus vacsorát tálalnak a szállodában. Ezt követően kényelmes cipőben és meleg ruhában kimegyük a főtérre, az utcabálba. Élőzenés koncertek, ünnepi hangulat és vidám arcok várnak minket és nyugodtan táncra is perdülhetnek a forgatagban. Éjfélkor, tűzijáték mellett köszöntjük az újévet! Mindenki addig ünnepelhet, táncolhat amíg a lába bírja. Mindazok, akik már nem tudnak lépést tartani az ünneplőkkel, nyugodtan visszasétálhatnak a szállodába.

4. nap pihenés, hazautazás
Az év első délelőttjét mindenki a kedve szerint töltheti el, sétával vagy kávézással vagy sima lazítással a kék Adria mellett. Délben elhagyjuk a szállodát, búcsút intünk a tengernek és a hegyek felé vesszük az irányt. Visszaérkezés Budapestre esti órákban.
Szállás: Rijeka- Hotel Neboder 3*
A szálloda 10 perc sétára található Rijeka központjától és kb. 400 m-re a tengertől. Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, TV, telefon, ingyenes WiFi.
Utazás: légkondicionált autóbusszal (videó, italautomata) Nincs éjszakai utazás!
Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.
Ellátás (krt): 3 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora). Szilveszter este normál ellátás, gálavacsora nincsen.
Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.
Vidéki gyüjtőjáratos felszállások (Ft/fő oda-vissza):
Nyiregyháza, Deberecen, Miskolc: 8.990,-
Gyöngyös, Eger: 7 590,-

Felárak és belépők: Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

Üdülőhelyi díj 12 év felett: 1.600 Ft/fő

Kedvezmények:
- 3. ágyon: 12 évig 30%; 12 évtől 10%

Fakultatív program (min 25 fő esetén):
- Pula, Rovinj, hajókázás*: 30 EUR/felnőtt, gyermek 12 évig 20 EUR/fő.
* hajókázás az időjárás függvényében!

Belépők a helyszínen: kb. 100 HRK/fő.
Minimum létszám: 35 fő.
Figyelem! Társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!

Figyelem: Az Euro/Forint árfolyamváltozás miatt, fenti árainkhoz 5 % árfolyamkülönbözet számolandó! Rendszerünk az árkalkulációban folyamatosan generálja új árainkat. A generálás befejeztéig a statikus ártábla részvételi díjai + 5 % árfolyamkülönbözet a mérvadó!
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

autóbuszos utazást, szállást félpanzióval, magyar idegenvezetőt.

Az alapár nem tartalmazza:

baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 év felett), üdülőhelyi díjat, fakultatív programot és a belépőket.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

SZILVESZTER HORVÁTORSZÁGBAN 4 nap/3 éj ***