Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Üdülés Dalmáciában kirándulásokkal

Horvátország, Dalmácia, Dubrovnik, Omis,

Cetina folyó torkolatában található elbűvölő OMIS városába érkezünk. Csónakokból gyönyörködünk a Cetina folyó kanyonjában úton RADMAN felé. Fakultatív kirándulások a műemlékben gazdag HVAR városába, körbehajózzuk a POKOL-SZIGETCSOPORTOT, útközben kikötünk a Brač-szigeti MILNAN. Egész napos kirándulásokkal színezhetjük nyaralásunkat, a "...


59.900
Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Nyár
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:apartman apartman
Alapellátás:önellátás
Turnusok: 10 nap / 7 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
Program:
1. nap:
Indulás Budapestről 21.00 órakor, éjszakai utazás.

2. nap: Adria
Reggeli órákban érkezés Omis bűbájos, Cetina folyó torkolatában található városába. Rövid strandolás után a szállás elfoglalása. A nap hátralévő részében fürdőzés és pihenés a homokos és kavicsos strandokon.

3. nap: Omis
Délelőtt strandolunk, este pedig magyar idegenvezetéssel megismerkedhetnek a város történelmével, látnivalóival, a dalmát kultúrával, a helyiek szokásaival és mindennapjaival.

4. nap: Cetina folyó
20-25 fős csónakokból gyönyörködünk a Cetina kanyonjában, míg elérjük a Radman malmai néven ismert turista paradicsomot. Megtekintjük a XV. századi malomkereket és molnárházat, valamint a Cetina folyó utolsó vad zubogóit. Egy órányi pihenő után indulunk vissza Omisba.

5. nap: Hvar- és Brač-sziget
Egész napos fakultatív hajókirándulás. Gyors, zárt motoroshajóval utazás Hvar városába, városnézés az ékszerdobozhoz hasonlítható, műemlékekben gazdag városban, (Arzenal, Európa első kőszínháza, Hektorović palota, Spanyol-erőd, főtér stb.) Ebéd a hajón itallal, majd körbehajózzuk a Pokol-szigetcsoportot, útközben kikötés a Brač-szigeten, Milnan, fürdőzés a tengerben vagy séta a városban. Részvételi díj: 35 EUR/fő; 12 évig 18 EUR/fő.

6. nap: Dubrovnik
Egész napos fakultatív autóbuszos kirándulás: Idegenvezetőnkkel megismerhetjük az óvárost, az ún. „földi paradicsomot“ (Pile kapu, Rektorpalota, Szent Balázs templom..) majd szabadprogram. 16 óra körül visszaindulás Omisba. Magyar kísérővel és helyi idegenvezetővel. Részvételi díj: 35 EUR/fő, 12 évig 25 EUR/fő.

7. nap: Kalózhajóval Brac szigetre – Postira, esti séta Splitbe
Félnapos fakultatív hajókirándulás kalózhajóval: Postira halászvároskában rövid városnézés, olívasajtoló múzeum meglátogatása, majd fürdés a kristálytiszta tengerben, ebéd a hajón. Egy öbölben horgászattal, ügyességi játékokkal és a hajóról vízbe ugrálással töltjük az időt. Vendégszerető személyzet, gyermek centrikus programok, jó hangulat, tánc, mulatság jellemzi a napot, ezért gyermekes családoknak is kitűnő program. Ezt kár lenne kihagyni! Magyar idegenvezető a hajón. Részvételi díj: 24 EUR/fő; 3-12 évig 12 EUR/fő; 3 évig ingyenes.
Esti fakultatív autóbuszos kirándulás Splitbe (17.00-22.00 óra között), útközben megállás Omis legszebb kilátójánál. Magyar nyelvű helyi idegenvezető kíséretével megtekintjük az Unesco védelme alatt álló Split várost, Dioklecianusz római császár ókori palotáját és a középkori velencei ó belváros részt. Szabadidő. Részvételi díj: 10 EUR/fő.

8. nap: Aktív nap: Rafting, Kanyoning, Zipline
Ezen a napon 3 aktív fakultatív program közül válogathat, rafting, kanyoning vagy a zipline. A félnapos rafting túra: a folyó turistáknak való, a kevésbé gyakorlottaknak sem veszélyes, de a tapasztalt magyar túravezetők segítségével biztosan sikerül az adrenalin szintet megemelni. Minden korosztály számára egy életre szóló élményt jelent. Kalandra fel! Részvételi díj: Rafting: 28 EUR/fő; 6-12 évig 14 EUR/fő. Kanyoning: 35 EUR/fő, Zipline: 56 EUR/fő.

9. nap:
Elhagyjuk a szállásunkat és még fürödhetünk egyet a hazaindulásig, mely 19.00 óra körül várható. Éjszakai utazás.

10. nap:
Hazaérkezés reggeli órákban.
 7 éjszaka Omisi apartmanházakban: FRANJO, MILOS, VUKI, SLADO, SAJAC, LILI, IKO, GRIZLI.
Az érkezés és távozás napján a transzfer a szállás és az autóbusz között. Többi napokon a szállástól óvárosig, illetve a program induló pontjáig sétálni kell.
Utazás: La Grotta menetrendszerinti dalmát autóbuszjáratával. Éjszakai utazás. (ingyenes felszállási helyek az alábbi városokban, valamint gyűjtőjáratokról információ)

Ellátás (krt): önellátás.

A sportprogramoknál az ár tartalmazza a képzett túravezetőt, a teljes felszerelést, a helyszínen kötött kiegészítő sportbiztosítás és transzfereket. Sportcipő szükséges!

Gyermekkedvezmény apartmanoknál és pótágyon 12 évig: 5 000 Ft/fő

Felárak és belépők:
Pótágy:
*Sajac, Lili, Milos, Franjo: 45 500 Ft/fő/7 éj
*Vuki, Slado, Grizli, Iko: 48 500 Ft/fő/7éj

Üdülőhelyi díj 12 év felett: 2 800 Ft/fő/7éj.
Félpanzió az apartmanban: 45 000 Ft /fő/7alkalom, 8 évig: 29.900 FT/fő/7 alkalom.

A Fakultatív programokra itthon kell jelentkezni vagy legkésőbb a helyszínen az érkezés napján. Fakultatív programokra minimum létszám 30 fő.
Fakultatív programok:
- hajó kirándulás Hvar és Brac szigetekre: 35 EUR/felnőtt, 18 EUR /gyermek 12 évig
- Dubrovnik: 35 EUR/felnőtt, 25 EUR /gyermek 12 évig
- kalózhajóval Brac szigetre: 24 EUR/felnőtt, 12 EUR /gyermek 12 évig
- esti séta Splitbe: 10 EUR/fő
- Rafting: 28 EUR/felnőtt, 14 EUR /gyermek 12 évig
- Kanyoning: 35 EUR/fő
- Zipline: 56 EUR/fő

Minimum létszám: 20 fő.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

autóbuszos utazást, 7 éjszakai szállást kiválasztot apartmanban, programokat, helyi magyar nyelvű idegenvezető díját. A sportprogramoknál az ár tartalmazza a képzett túravezetőt, a teljes felszerelést, a helyszínen kötött kiegészítő sportbiztosítás és transzfereket. Sportcipő szükséges!

Az alapár nem tartalmazza:

baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási díjat, foglalási díjat (1500 Ft/fő), üdülőhelyi díjat, fakultatív kirándulásokat, belépőket.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Üdülés Dalmáciában kirándulásokkal