Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Szingapúr, Jáva és Bali felfedezése, tengerparti pihenéssel

Indonézia, Szingapúr, Bali, Szinagpúr, Bali, Szinagpúr, Tanjung Benoa,

Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előttig 31 000 Ft/fő 2 hónappal indulás előttig 15 500 Ft/fő


619.900
Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:repülővel
Szállás:4* szálloda
Alapellátás:program szerint
Turnusok: 14 nap / 12 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TSI

1-2. nap: érkezés Szingapúrba

Elutazás Budapestről a délutáni órákban, utazás egy átszállással, érkezés Szingapúrba másnap délután, transzfer a szállodába, szabad program, akklimatizálódás, pihenés. Szállás Szingapúrban (3 éj).

 

3. nap: Szingapúr

Ezen a napon Szingapúr modern városállamának felfedezésére indulunk: látogatás a Merlion parkban, a Nemzeti Orchidea Kertben, majd China Town és Little India városrészekben. Délután szabad program, koraestétől fakultatív programlehetőség: Kilátó a Marina Bay Sands ikonikus épületének 57. emeletén és az zenés showműsor megtekintése a Gardens by the Bay szuperfái között. A program részvételi díja: 16 900 Ft/fő.

 

4. nap: Sentosa

A mai napon Sentosa szigetére látogatunk el, ne hagyják a szállodában fürdőruháikat! Stílusosan, felvonóval érkezünk a nyüzsgő szigetre, ahol a szabad program alatt megannyi program közül választhatnak. Kihagyhatatlan a SeaWorld, mely a világ második legnagyobb ócenáriuma, szuper programokat kínál az Unversal Studios és az Adventure Cove vízipark, a Dolphin Island-en pedig kedvenc tengeri emlőseinkkel ismerkedhetünk meg, de a tengerpart is úszásra csábít. Este lehetőség van a város felfedezésére egyénileg: próbálja ki a világ egyik legnagyobb óriáskerekét, hajókázzon egyet a Marina öbölben, és élvezze az esti pezsgést a Szingapúr folyó mellett, Clarke Quay sétálóutcáiban.

 

5. nap: Prambanan

Transzfer a repülőtérre, elutazás Indonéziába, Jáva szigetére. Érkezés Jogjakarta városába a déli órákban, transzfer a szállodába, bejelentkezés. Délután látogatás a lenyűgöző Prambanan hindu templomkomplexumnál, majd hagyományos Ramayana táncelőadást tekinthetünk meg. Vacsora és szállás Jogjakartában (2 éj).

 

6. nap: Borobudur és Jogjakarta

Kirándulás a világ legnagyobb buddhista templomához, Borobudurhoz. A templom és környezete lélegzetelállító látványt nyújt, hatalmas hegyek és vulkánok uralják a tájat. A délutánt Jogjakartában töltjük, ahol városnézésre indulunk: a fő látnivalók a szultáni palota, a Kraton és a Taman Sari, a víz palotája. Látogatás egy batik-műhelyben, ahol megismerhetik a batikolás technikáját és a használt motívumok, szimbólumok jelentőségét.

 

7. nap: utazás Ubudba

A reggeli órákban transzfer Jogjakarta repülőterére, elutazás Balira, az Istenek szigetére. Érkezés után látogatás a tengerben álló sziklára épült, híres Tanah Lot templomhoz, majd kis falvakon és gyönyörű tájakon keresztül utazunk a sziget egyik legszebb templomához, a Pura Taman Ayun-hoz. Később utazás Ubud városába, szabad program. Szállás Ubudban (2 éj).

 

8. nap: Batukaru, Jatiluwih és a Bratan-tó

Egész napos kirándulás Ubudtól északra, amely során a Batukaru hegy lábánál fekvő Pura Luhur Batukaru templomot, Jatiluwih környékén Bali legszebb rizsteraszait, Bedugul hegyeit és a vulkanikus Bratan-tavon fekvő Ulun Danu templomot tekintjük meg.

 

9. nap: Kintamani, a Batur-hegy és a Besakih templom

Reggeli után Kintamani felé utazunk, a Batur hegy látványos régiójába. A Batur hegy egy kisebb vulkán, ami egy hatalmas vulkáni kráter szívében fekszik. A Kintamani kilátótól a Batur-tóra és a környező vulkánokra nyíló kilátást csodálhatják meg. Délután látogatás az Agung hegy lejtőjén fekvő, lenyűgöző Besakih templomkomplexumnál, majd transzfer Tanjung Benoára, a tengerparti szállodába (4 éj).

 

10-12. nap: Tanjung Benoa

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

13-14. nap: Tanjung Benoa

Egész napos szabad program, majd búcsúvacsora és transzfer a repülőtérre. Elutazás Baliról az éjszakai órákban, átszállás után érkezés Budapestre a dél körüli órákban.

Elhelyezés 4 csillagos szállodákban

Ellátás reggeli, két vacsora

Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő Kb. 13 óra

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

repülőjegy, szállás 11 éjszakára reggelivel, két vacsora, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

Az alapár nem tartalmazza:

repülőtéri illeték: kb. 155 000 Ft/fő, helyi borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Szingapúr, Jáva és Bali felfedezése, tengerparti pihenéssel