Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Ír körutazás látogatással Észak-Írországban

Írország, , ,

Fedezze fel velünk a Smaragdsziget zöldellő tájait, barangoljon óceánparti sziklákon, tengerparti utakon, tavak, várromok és bájos városkák között, a nap végén pedig igyon meg egy Guinnesst a helyi pubban, a vidám helyiek dalolását hallgatva!Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:repülővel
Szállás:3* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TSI2
1. nap: utazás Dublinba
Elutazás Budapestről a déli órákban, amszterdami átszállással Dublinba, érkezés délután, transzfer a szállodába. Este szabad program, lehetőség nyílik majd sétát tenni idegenvezetőnkkel Dublin belvárosában, fedezzék fel az nyüzsgő Temple Bar negyed hangulatát, kóstolják meg a finom helyi söröket valamelyik hangulatos ír pub-ban! Szállás Dublin belvárosában (1 éj).

2. nap: Dublintól Kilkenny-ig
A délelőttöt panoráma városnézéssel töltjük az ír fővárosban, a fő látnivalók: a Parlament épülete, a Trinity College, a St. Patrick katedrális, az O’Connel Street, a Phoenix Park és a György korabeli épületek a híres színes ajtókkal! A városnézést követően továbbutazás az Írország kertjének is nevezett Wicklow megyébe. Látogatás a Powerscourt House látványos kertjeinél, majd Glendalough-hoz, ami Írország legvarázslatosabb helyeinek egyike. A két tó völgyében fekvő kolostor-együttes romjai a 8. és a 12. századból maradtak fenn. Továbbutazás Kilkennybe, ahol elfoglaljuk szállásunkat (1 éj).

3. nap: Rock of Cashel, whiskey lepárló és Cork
Reggeli után rövid séta Kilkennyben, ismerkedés a hangulatos városka látnivalóival, majd utazás a látványos Cashel sziklájához. A következő megálló Midleton, ahol a Jameson Heritage Centerben ismerkedhetnek meg az ír whiskey történelmével. Délután továbbutazás Kerry csodás tájain át a Killarney környékén található szállásunkra (2 éj).

4. nap: Ring of Kerry
Írország legszebb tájain vezet utunk, az ún. Ring of Kerry útvonalon. Mesés panoráma nyílik az út több pontjáról az Atlanti-óceánra, a partvidék gazdag és változatos növényzete és apró falvak szegélyezik az utat, a hegyeken keresztül pedig Killarney tavaira nyílik kilátás. Délután látogatás a Muckross Gardens kertjeiben, a 19. századi szubtrópusi kertekben fekszik a Muckross udvarház impozáns épülete.

5. nap: Bunratty és Moher sziklái
Reggeli után utazás Bunratty várához, majd látogatás Moher szikláinál, az Atlanti-óceán felett magasodó, hosszan elnyúló függőleges sziklafal lenyűgöző látvány. Továbbutazás Galway városába a Burren karsztvidékén keresztül. Szállás Galway környékén (1 éj).

6. nap: Connemara tájai
Kis tavak százai, birkanyájak, kőfalak, apró farmok, elhagyatott homokos tengerpartok jellemzik ezt a tájat. Látogatás a tóparton fekvő gyönyörű Kylemore apátságban és a kertjében. Délután továbbutazás észak felé, rövid megálló Leenane festői falvában, Írország egyetlen fjordja, a Killary Harbour partjainál, szállás Donegal környékén (1 éj).

7. nap: Észak-Írország
Délelőtt látogatás Derry falakkal körülvett városában, majd a Giant’s Causeway különleges bazaltképződménye felé veszi az irányt a csoport. Délután utazás Belfast felé, szállás Belfastban (1 éj).

8. nap: Belfast
Délelőtt városnézés Belfastban, látogatással az izgalmas Titanic látogatóközpontban. Délután transzfer Belfast repülőterére, elutazás Budapestre amszterdami átszállással.
Elhelyezés: 3-csillagos szállodákban
Ellátás: Reggeli
Repülési idő: Kb. 4 óra
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

repülőjegy, szállás 7 éjszakára reggelivel, programok a leírás szerint, útlemondási biztosítás.

Az alapár nem tartalmazza:

repülőtéri illeték+feladott poggyász: kb. 52 000 Ft/fő, belépőjegyek: 35 000 Ft/fő (kötelezően fizetendő), borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Ír körutazás látogatással Észak-Írországban