Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Kína császárvárosok

Kína, , ,

Kínai császárvárosok felfedezése.Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:repülővel
Szállás:4* szálloda
Alapellátás:félpanzió
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
OTP
Kína császárvárosok - 1. nap 
Elutazás Budapestről Pekingbe menetrend szerinti járatokkal, átszállással.

Kína császárvárosok- 2. nap
Megérkezés kora reggel Pekingbe. Ismerkedés Kína második legnagyobb városával, mely nevének jelentése: „északi főváros”. Látogatás a világ legnagyobb terén, a Tian’anmen téren. Itt található a Mao Mauzóleum valamint az Országos Népi Gyűlés csarnoka valamint a Palotamúzeum bejárata. Az 1406-1420 között épült Tiltott Város a Ming és a Qing dinasztia uralkodóinak lakóhelye volt. 24 császár uralkodott innen csaknem 500 éven keresztül. Ebédet követően a Nyári Palota felfedezése, mely az uralkodók menedékeként szolgált a nyári hőségek idején. Este egy igazi pekingi kacsavacsora élménye vár az utazóra. Szállás Pekingben.

Kína császárvárosok - 3. nap
Reggeli után utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb eső részéhez. Útközben a 2008-as pekingi olimpiai falu, a Madárfészek Stadion és a Pekingi Nemzeti Vízi Központ, a Vizes kocka megtekintése kívülről. Délután a Ming-korban épült Ég templomának felkeresése. A templom-együttes egy kiterjed park közepén terül el, amelyet reggelenként tai ji quan gyakorlók töltenek meg. Ebéd után utazás a pályaudvarra, elutazás szupergyors vonattal Xi'an városába. Szállás Xi’anban.Kína császárvárosok - 4. nap 
Reggeli után városnézés Xi’anban- Kína Shaanxi tartományi székhelyén. A városnézés során a 652-ben épült Nagy Vadlúd Pagoda és a régi városfal, majd a páratlan terrakotta agyagkatonák megtekintése. A kínai agyagkatonákat ie. 209-210-ben temették el az első kínai császárral, Qin Shi Huangdivel, aki a több mint nyolcezer figurából álló terrakotta hadsereget azért formáztatta meg, hogy a lelkek világában is legyen támasza birodalma fenntartásában. Este fakultatív programlehetőség: Tang Dinasztia Show. Szállás Xi’anban.

Kína császárvárosok - 5. nap
Reggel transzfer a repülőtérre és elutazás Sanghajba. Később városnézés: az óváros, a Yu Yuan (Örömök) Kertje, amely a város legnagyobb kertje, a francia koncessziós negyed és a hagyományokat tükröző, de újonnan épített elegáns bevásárló negyed, a Xintiandi. Majd séta a futurisztikus Pudong negyedben, és látogatás a Kelet Gyöngye tv-toronyban. Fakultatív programlehetőség: akrobata show. Szállás Sanghajban.

Kína császárvárosok - 6. nap
Reggeli után egész napos szabadprogram Sanghajban vagy fakultatív programlehetőségként egész napos kirándulás Hangzhou városába. A város központjában elterülő Nyugati-tavat Kína egyik legfestőibb vidékeként tartják számon. A lankás, zöld dombokkal övezett tó illatozó lótuszvirág-takarójával régi koroktól fogva ihletője a művészeteknek. Hajózás a Nyugati-tavon, majd a Hat Harmónia Pagoda és a Lélek Rejteke kolostor felkeresése. Később látogatás egy tea ültetvényen. Longjingben termelik Kína egyik leghíresebb zöldtea fajtáját. Visszatérés Sanghajba. Szállás Sanghajban.
Szállás: 6 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban.
Fakultatív programok árai (minimum létszám 10 fő):
Xi’an - Tang Dinasztia show 11 000 Ft
Sanghaj – Hangzhou kirándulás 35 000 Ft
Sanghaj - hajókázás a Huang Pu folyón 9 000 Ft
Sanghaj – akrobata show 11 000 Ft
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Peking/ Shanghai – Budapest útvonalon turista osztályon, helyi repülőjáratokkal Xi'an – Sanghaj útvonalon, Peking – Xi'an között szuper expressz vonattal a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal 5 éjszakai szállás helyi négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban félpanziós ellátás (ebéd vagy vacsora a programok függvényében)programok belépőjegyekkel baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás útlemondási biztosítás magyar idegenvezető

Az alapár nem tartalmazza:

illetékek, fakultatív programok ára, vízumdíj, borravalók, kb.30 USD/fő
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kína császárvárosok