Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén

Kuba, Cienfuegos, Sancti Spiritus, Santa Clara, Trinidad, Vinales,

Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel Előfoglalási kedvezmény: 3 hónappal indulás előtt: 28 000 Ft/fő 2 hónappal indulás előtt: 14 000 Ft/fő Októberi indulás betelt! Ismerje meg az igazi Kubát, a hangulatos koloniális városok, csodás természeti kincsek, fehérhomokos tengerpartok, a salsa, a rum és a világ legjobb szivarjain...Ft/fő-től
Utazás típusa:egzotikus utak
Kiutazás:repülővel
Szállás:4* szálloda
Alapellátás:kombinált ellátás
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TSI
1. nap: érkezés Havannába

Elutazás Budapestről átszállással Havannába, érkezés az esti órákban, transzfer a szállodába. Szállás Havannában (3 éj).

2. nap: Havanna

Délelőtt a kubai főváros felfedezésére indulunk. Séta az UNESCO világörökség részét képező történelmi óvárosban: Plaza de la Catedral , Plaza de Armas, Plaza de San Francisco, Plaza Vieja. Ebéd egy tipikus helyi étteremben, majd folytatjuk a városnézést: La Floridita bár – Hemingway egykori törzshelye, Kapitólium, Forradalom tér, látogatás a rum múzeumban, ahol megismerhetik a rumkészítés folyamatát és meg is kóstolhatják Kuba nemzeti italát. Vacsora a szállodában.

3. nap: Vinales

Egész napos kirándulás Pinar del Rio tartományba, ahol a világ legjobb dohányát termesztik. Látogatás egy helyi dohányfeldolgozó üzemben, megfigyelhetjük, hogyan készül a híres kubai szivar. Továbbutazunk a festői szépségű Vinales völgybe, a kilátóból elénk tárul a gyönyörű táj a különleges, boglya alakú hegyekkel. Megtekintjük a monumentális Mural de la Prehistoria falfestményt, majd megebédelünk egy helyi étteremben, mielőtt ellátogatnánk az Indián barlangba, ahol csónakázunk is egyet. Délután visszautazás Havannába, vacsora a szállodában.

4. nap: Guama és Cienfuegos

Reggeli után elutazás Havannából Cienfuegos felé, útközben megállunk Guamában, a Montemar Nemzeti Park szívében. Látogatás a La Boca krokodilfarmon, hajózás a Tesoro lagúnán az indián faluig, ami egy Kolumbusz korabeli falu másolata. A következő megálló a Dél gyöngyszemének is nevezett Cienfuegos lesz. A francia gyarmatosítók által alapított városka gyönyörű öbölben épült, séta a tengerparti sétányon, majd a belvárosban, ahol a José Marti teret és a Tomas Terry színházat is láthatjuk. Szállás Cienfuegosban, vacsora a szállodában (1 éj).

5. nap: Trinidad és Sancti Spiritus

A délelőttöt Trinidadban töltjük, ahol visszarepülünk a gyarmati korba, megtekintjük a Plaza Mayor-t, a Romantikus múzeumot és a híres trinidadi koktél lelőhelyére, a Canchancara bárba is ellátogatunk, ahol meg is kóstoljuk a tipikus kubai italt. Ebéd egy helyi étteremben, majd továbbutazás az Escambray hegységen keresztül, ellátogatunk a Cukormalmok völgyébe, útközben látjuk az Iznaga család hajdani birtokának tornyát. Délután érkezés Sancti Spiritusba, Kuba egyik első településére. Ismerkedés a koloniális kisvárossal, majd transzfer Cayo Santa Maria szigetére. Szállás a tengerparti szállodában (5 éj).

6-9. nap: Cayo Santa Maria

Kikapcsolódás a sziget érintetlen, fehérhomokos tengerpartjain.

10. nap: Santa Clara

Délben kijelentkezés a szállodából, visszautazás Havannába. Útba ejtjük Santa Clara városát, panoráma városnézés, majd látogatás a Che Guevara mauzóleumban és a mellette található múzeumban. Szállás Havannában, vacsora egy helyi étteremben (1 éj).

11-12 nap: Havanna, hazautazás

Reggeli után a világhírű író, Hemingway emlékhelyeit keressük fel. Látogatás Finca Vigia-ban (Hemingway volt rezidenciája). Cojimar halászfaluban megnézzük Hemingway szobrát majd Havannában az Ambos Mundos szállodát. Délután transzfer a havannai repülőtérre, este elutazás Párizsba, éjszaka a repülőn, kora délután továbbutazás Budapestre.

Elhelyezés 4 és 5-csillagos szállodákban
Dátum 2018. október 26-november 6., 2019. január 30-február 10., április 12-23.

Időtartam 12 nap/10 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő Kb. 12 óra

Elhelyezés 4 és 5-csillagos szállodákban

Ellátás 5 reggeli, 5 ebéd, 4 vacsora + 5 éjszaka all inclusive ellátás

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 20 fő

Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

repülőjegy, szállás 10 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítás.

Az alapár nem tartalmazza:

repülőtéri illeték: kb. 119 000 Ft/fő, vízum: 10 000 Ft/fő, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, borravalók.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Felfedezőúton Kubában pihenéssel Cayo Santa Maria szigetén