Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Auschwitz – Krakkó

Lengyelország, Auschwitz, Krakkó,

Látogatás a legnagyobb II. világháborús koncentrációs táborba - magyar nyelvű helyi idegenvezetővel - majd városnézés KrakkóbanFt/fő-től
Utazás típusa:2018 Tavasz
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:non-stop
Alapellátás:önellátás
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
RIT
Indulás pénteken, az esti /késő esti órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Auschwitz-ba. Éjszaka az autóbuszon. Szombat: A reggeli órákban érkezés a koncentrációs táborba, mely a legnagyobb német megsemmisítő tábor. Ez megközelítőleg 70.000 ember halálának színhelye volt. Először Auschwitz I. táborát tekintjük meg, mely az egész komplexum adminisztratív központja volt, majd a túránk további részében felkeressük Birkenau tábort is, ahol több százezer embert tartottak fogva, és körülbelül egymillió embert öltek meg. Túra időtartama: 3,5 óra magyar nyelvű idegenvezetéssel, belépőjeggyel min 30 fő esetén kb. 35 Pln, mely megközelítőleg 2.800 Ft / fő. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy megrázó élményt jelent a tábor látogatása! A délután folyamán felkeressük Lengyelország második legnagyobb városát, Krakkót. Megtekintjük a Wawel dombot a Királyi palotával és a székesegyházzal, teszünk egy kellemes sétát a Visztula partján, majd a további nevezetességek ( Főtér a Posztócsarnokkal, Mária templom, stb. ) látogatása. Este fakultatív vacsora : kóstoljon bele a lengyel ételspecialitások világába Kb. 55 PLN (kb.4200 Ft/fő). Az esti órákban visszaindulás Magyarországra.
Vasárnap: Érkezés a hajnali/kora reggeli órákban az indulás helyszínére.
Ellátás: Fakultatív vacsora
Közlekedés: Utazás teljes extrás autóbusszal!

Felszállási helyek: Baja, Szekszárd, Tolna, Paks, Dunaújváros, Budapest.
Egyéb felszállási helyekről érdeklődjön irodánkban.

Utazás feltétele: érvényes SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY vagy ÚTLEVÉL ! Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! 
Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, fix ülőhely felára 1.100 Ft / fő. 

Budapesti felszállás esetén a részvételi díj: 12990.-ft/fő
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

-Utazás autóbusszal -Idegenvezetés

Az alapár nem tartalmazza:

Auschwitz belépőjegy ( 35 Pln, kb. 2.800 Ft / fő), utasbiztosítás, útlemondási biztosítás, fakultatív vacsora: Kb. 55.-Pln (kb. 4200.-Ft).
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Auschwitz – Krakkó