Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

A titokzatos olasz tóvidék- paloták és kertek bűvöletében

Olaszország, Garda-tó, Verona,

Tavak, villák, pálmafák! Aki úgy gondolja, hogy Olaszország másik, páratlan és elragadó oldalával ismerkedne meg, a híres városokon és műemlékeken túl, azoknak ajánljuk ezt a programunkat! Tartson velünk elbűvölő és páratan szépségű helyekre, elegáns kertekbe és fényűző paloták környékére, a titokaztos olasz tóvidék lélegzetelállító telep...Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:3* hotel
Alapellátás:reggeli
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
1. nap: Budapest- Verona- Garda-tó
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Megállunk Itália legromantikusabb városában, Veronában és megnézzük a napjainkban méltán híres opera- és színházi előadásairól nevezetes ókori Arénát, Júlia házát, a régi kastély néven ismert Castelvecchiot, a Dómot és sétálunk a város terein és utcácskáin. Érkezés a Garda-tónál lévő szálláshelyünkre a késő esti órákban.

2. nap: Garda-tó: Peschiara del Garda-Sigurtá Park és Heller Garden
Reggeli után elkezdjük varázslatos utazásunkat a természeti kincsekben gazdag Garda-tavi parkokhoz. A Sigurtá park a környék méltán híres látványosságai közé tartozik, hiszen hatalmas területen elhelyezkedő virágoskertje bámulatos virágágyásokkal, tulipán, dália és rózsabokrokkal, lótuszvirágokkal tarkított tavakkal és gondosan karbantartott élő labirintusokkal várják a vendégeket. A parkban sétálhatunk, vagy felülhetünk a kertben közlekedő kisvasútra, vagy akár egy nyitott kisbuszra is, melyekből megcsodálhatják a tavasztól őszig pompázatos virágkölteményekbe öltözött oázist. Látogatásunk után felkeressük a romantikus, középkori hangulatú falut, Valeggio-t, a falut átszelő Mincio- folyóval. Megállunk Peschiera del Garda csatornák által szabdalt festői kisvárosában, melyet egy szigeten található 16. századi erődítménye ural. Utunk végállomás a tó nyugati oldalán található André Heller Botanikus kert, mely különleges hangulatával, bájos tavacskáival egyedülálló élménynek ígérkezik.

3. nap: Comói-tó: Lecco- Varenna-Villa Monastero és Villa Cipressi- Bellagio
A Comói-tó mindenkit elbűvölő látnivalóival ismerkedünk a nap folyamán. Sétálunk Lecco bájos kis városkájában, ahol ízelítőt kapunk a környék igazi arcából: a keskeny tó látványa a magas, hófödte hegyek között, a parton pálmafákkal, mindenkit elbűvöl. Utunkat Varenna-ban folytatjuk, mely sokáig egy pici halászfalu volt a Comói-tó partján, de mára az egyik legnépszerűbb település, többek között a környékén található villáknak és az ott lakó hírességeknek köszönhetően. Elsétálunk a két legnagyobb, látogatható csodás villához. A Villa Monastero és a Villa Cipressi elragadó épületein túl megcsodáljuk az egzotikus növényekkel körülölelt lélegzetelállító panorámát. Varenna kikötőjéből elhajókázunk Bellagio-ba, ahol az elegáns szállodákon kívül a szűk utcácskák, a városka híres lépcsősora, virágokkal gazdagon díszített tóparti sétánya, a hangulatos parti éttermek, apró boltocskák teszik felejthetetlenné látogatásunkat. Visszahajókázunk Varenna-ba, ahonnan buszunkkal a szálláshelyünkre térünk vissza. (Hajójegy: 25 EUR/fő)

4. nap: Lago Maggiore: Stresa- Borromei-szigetek (Isola Madre és Isola Bella)
Reggeli után egy másik lenyűgöző tóvidékre utazunk, Lago Maggiore az úticélunk. Buszunkkal az Alpok déli lábainál található, Stresa festői partjához érkezünk,ahol a hóval fedett Alpok mesés hátteret nyújt a városkának. Rövid szabadidő után hajóra szállunk és felfedezzük a Borromei -szigetek legnagyobbikát, az Isola Madre-t, ahol a növények színes kavalkádjából csak az itt élő fehér pávák tűnnek ki. Tovább hajózunk Isola Bella-ra, ahol meglátogatjuk a Borromeo Palotát, mely Olaszország egyik legszebb barokk épülete, melynek a bemutatótermei hihetetlen gazdagságról tesznek tanúbizonyságot. Mindemellett az olasz kertművészet világszerte emlegetett példájában gyönyörködhetünk: a tíz, egymás fölé épült teraszból és a rengeteg szoborból és szökőkútból álló kertben teszünk egy nagy sétát. (Hajójegy: 25 EUR/fő)

5. nap. Trieszt- Budapest
Reggeli után hazaindulunk, de egy rövid megállót teszünk még Trieszt-ben, a szinte mindenki által ismert Miramare kastélynál, hogy még egy utolsó pillantást vessünk Itália legszebb kerjeinek és villáinak egyikére. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre a késő esti órákban.
Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó).

Szállás: 2 éjszaka a Garda-tó környékén és 2 éjszaka Milánó környékén 3*-os szállodában.

Ellátás (krt): kontinentális reggeli, felár ellenében félpanzió.


ELŐFOGLALÁSI ÁRAK 01.31-IG! 

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Felárak:
Üdülőhelyi díj: 2 EUR/fő/éj (helyszínen fizetendő)
Egyágyas felár: 14 900 Ft/fő/turnus
Vacsora felár: 11 900 Ft/fő/turnus

Kedvezmények:
3.ágyon 12 éves korig: -10% az alapárból (érdeklődjön irodánkban)

Belépők összesen: kb: 40 EUR/fő
Sigurtá park: kb. 9 EUR/fő
Heller Garden: kb. 11 EUR/fő
Villa Monastero botanikus kert: kb. 2 EUR/fő
Villa Monastero kert + múzeum: kb. 4 EUR/fő
Villa Cipressi: kb. 2 EUR/fő
Isola Madre(palota,kert)+Isola Bella(palota,kert,képtár)kombinált belépő:kb. 11 EUR/fő
Triesz/ Miramare kastély parkja: ingyenes
Trieszt/ Miramare kastély: kb. 10 EUR/fő

Közlekedési költségek összesen: kb. 55 EUR/fő
Sigurtá park- kisvasút: kb.3 EUR/fő, kb. 35 perc körút
Sigurtá park- nyitott kisbusz: kb. 5 EUR/fő, kb.1 óra körút
Comói- tó hajójegy: 25 EUR/fő
Borromei-szigetek hajójegy: 25 EUR/fő 

Figyelem: Társítási lehetőség!

Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt, útlemondási díjat (1,3%)

Az alapár nem tartalmazza:

Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1,5-2 EUR/fő/nap).
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

A titokzatos olasz tóvidék- paloták és kertek bűvöletében