Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Hétvége a Garda-tónál - Rómeó és Júliával

Olaszország, Garda-tó,

Goethe a-tavat Olaszország csodájaként emlegeti. Miért is ne hinnénk neki, hiszen az Itália legnagyobb tava mentén meghúzódó csodálatos olajfa-ligetek, elbűvölő várromok, paloták, a szédítő hegycsúcsok és a környező táj látványa mindenkit rabul ejt.


51.875
Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Tavasz
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:3* szálloda
Alapellátás:félpanzió
Turnusok: 3 nap / 2 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
1. nap: Budapest- Verona- Garda-tó
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Utazás Szlovénián keresztül rövid pihenőkkel. Az út során megállunk Itália legromantikusabb városában, Veronában és megnézzük a napjainkban méltán híres opera- és színházi előadásairól nevezetes, esti fényekkel kivilágított ókori Arénát, Júlia házát, a régi kastély néven ismert Castelvecchiot, a Dómot és sétálunk a város terein és utcácskáin. Programunkat egyedivé teszi maga Rómeó és Júlia is, akik velünk tartanak a
városi sétánk alatt és ott barangolva élővé teszik számunkra végzetes szerelmük néhány epizódját. Érkezés a Garda-tónál lévő szálláshelyünkre a késő esti órákban.

2. nap: Garda-tó: Peschiara del Garda- Sirmione- Bardolino
Ezen a napon egész napos fakultatív programot ajánlunk a lenyűgöző, természeti szépségekben és kulturális emlékekben gazdag Garda-tó mentén,(Ár: 25 EUR/fő), vagy egyénlileg Gardaland, szórakoztató és vidámpark látogatás. Először a tó déli csücskében található, egyik leglátogatottabb részére, a Peschiera del Garda csatornák által szabdalt festői kisvárosában teszünk egy rövid sétát, melynek 16. századi, szigeten található erődítménye arra az időre emlékeztet, amikor a terület osztrák fennhatóság alatt állt. Majd a tóba félszigetszerűen benyúló, egyedülálló fekvése és szépsége miatt igen népszerű, bájos Sirmione-ba megyünk, ahol barangolunk a város szűk utcácskáin, hangulatos éttermekkel és kávézókkal teli terein és megnézzük a város templomát, valamint a mesebeli hangulatú Scaligeri vizivárat. Szabadidő a városban vagy fakultatív programként egy rövid hajókázáson is részt vehetünk (10 Euro/fő), élvezve az Alpok panorámájának szépségét. A napot a térség zamatos borainak kóstolójával koronázzuk meg, helyi jellegzetes falatokkal tarkítva. Visszaérkezés a szálláshelyünkre az esti órákban.

3. nap: Vicenza- Budapest
Reggeli után magunk mögött hagyva a tavat és környékét hazaindulunk, de útközben még egy rövid séta erejéig megállunk Veneto tartomány egyik legrégebbi városában, Vicenza-ban. Ellátogatunk a belvárosba, melyet a Világörökség részeként tartanak számon, hiszen a Palladio villák és a város késő reneszánsz épületei, palotái egyedülálló szépségűek. Érkezés Budapestre a késő esti órákban. 
Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata).
Szállás: 2 éj szálloda*** Garda-tó környékén
Ellátás (krt): kontinentális reggeli, felár ellenében félpanzió.
Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa
Rövid ismertető: 
Goethe a-tavat Olaszország csodájaként emlegeti. Miért is ne hinnénk neki, hiszen az Itália legnagyobb tava mentén meghúzódó csodálatos olajfa-ligetek, elbűvölő várromok, paloták, a szédítő hegycsúcsok és a környező táj látványa mindenkit rabul ejt.Töltsenek el velünk egy hosszú hétvégét az ámulatba ejtő szépségű Garda-tónál és fedezzük fel együtt a környező táj szépségeit! Miközben útba ejtjük Olaszország egyik legromantikusabb városát, Veronát, maga Rómeó és Júlia "személyes varázsa" segít átérezni történetüket. Lehetőségünk lesz még a tavon csónakázni, megkóstolni párat a hely jellegzetes boraiból, sétálni a tavat övező városkák szűk utcáin is. Rövid, de tartalmas programunk alatt ellátogatunk egy impozáns vizivárhoz és a vállalkozó kedvűek elmehetnek a Gardaland szórakoztató és vidámparkhoz is, mely felnőtteknek és gyermekeknek is maradandó élményt nyújt!

Felárak és belépők: Fakultatív programok: (min. 25 fő)
-Vacsora felár (kötelező): 9 900 Ft/fő/turnus
-Egyágyas felár (társítás nélkül): 11 900 Ft/fő/turnus
- Garda-tó (Peschiara del Garda- Sirmione- Scagliero kastély- Bardolino): 25 EUR/fő
- Hajókázás a Garda tavon: 10 EUR/fő

Belépők ára összesen kb: 30 EUR/fő

Audio-guide: amennyiben a használata indokolt: kb. 1,5- 2,5 EUR/fő/nap

Szükséges útiokmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt.

Az alapár nem tartalmazza:

Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1500 Ft/fő 12 éven felül), az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat és a helyszínen fizetendő idegenforgalmi adókat (1,50 EUR/fő/nap).
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hétvége a Garda-tónál - Rómeó és Júliával