Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Indián nyár (csoportos hajóút)

Olaszország, Genova,

UTOLSÓ HELYEK! Genoa (Italy), Cannes (France), Palma de Mallorca (Spain), Barcelona (Spain), Ajaccio (France), Civitavecchia (Italy), La Spezia (Italy), Genoa (Italy)Ft/fő-től
Utazás típusa:hajóút
Kiutazás:hajóval
Szállás:kabin
Alapellátás:teljes panzió
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
CHM
1. nap / október 28. / Genova
Érkezés Genovába a menetrend szerint, majd transzfer a kikötőbe, érkezés után bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón, majd ebéd a fedélzeten.
Szállás a hajón.

2. nap / október 29. / Cannes
Érkezés Cannes-ba. Fakultatív programlehetőségként (kb. 6 óra) fedezze fel Monaco-t, Monte Carlo-t, és Nizzát, a Côte d’Azur csodálatos ékköveit. A kirándulás a Monacoi Hercegséggel veszi kezdetét. Keskeny ösvényeken sétálunk fel a Monacoi Sziklára, ahol megnézzük az Oceanográfiai Múzeumot, a Szent Miklós-katedrálist ahol Grace Kelly és férje, III. Rainier herceg alusszák örök álmukat, valamint a Hercegi Palotát. Következő látnivalóink már Monte Carlo-ban találhatók, az ikonikus Casino, és közvetlen mellette a híres Hotel de Paris. Mielőtt elindulunk Nizzába a festői Moyenne Corniche-on (Középső Párkány), szabadidő eltöltésére van lehetőség. Nizzában buszos városnézés során tekintjük meg az alábbiakat: az elegáns Promenade des Anglais-t; a legendás Negresco Hotelt, ami pompás látványt nyújt gazdagon díszített, hófehér, rokokó stílusú homlokzatával; pálmákkal szegélyezett körutakat és az Orosz Ortodox Katedrálist, mely karakteres hagymakupoláival és élénk színű kerámia díszítéseivel veszi le látogatóit a lábukról.

3. nap / október 30. / Palma de Mallorca
Utazásunk harmadik napján kötünk ki Palma de Mallorcán. A fakultatív programlehetőség (kb. 3 óra) egy kellemes esti program, mely egy sétával indul a Santa Maria Katedrálishoz. Az épület a 13. századból fennmaradt gótikus mestermű, egy korábbi mecset alapjaira épült fel. A túra festői útvonalon folytatódik az óvárosi negyedbe, ahol egy 17. századi épülethez érkezünk, ami hatalmas öreg kapui mögé rejti a csodálatos Abaco Bar-t. Itt elfogyasztunk egy koktélt az indigókék ég alatt, ahol elbűvölő hangulatot teremtenek a gyümölcsösök, szökőkutak és gyertyák. A bárt elhagyva szabadidő eltöltésére van lehetőség a városban.

4. nap / október 31. / Barcelona
Kikötés Barcelonában, a katalán fővárosban. Fél napos panorámás városnéző programunk során Barcelona számos látnivalójával találkozni fogunk. Programunk részeként a busz felvisz minket a Barcelona felett 185 m-re magasodó Montjuic hegyre, ahol megnézzük az 1992-es olimpiára épült stadiont, valamint a kilátót. Látnivalóink sorából nem marad ki a Montjuic lábánál található Plaza España, sem a 60 m magas Kolombusz-emlékmű, melyet 1888-as világkiállításra emeltek a nagy felfedező tiszteletére, de teszünk egy látogatást Gaudí életének fő művénél, a Sagrada Familia-nál is (csak kívülről nézzük meg). Ezen kívül a buszból látni fogjuk a Gaudí-házakat (Casa Milá, Casa Batlló), elhaladunk a nyüzsgő sugárútnál, a Ramblas-nál, a Plaza Cataluña-hoz, majd megérkezünk a gótikus negyedbe, ahol teszünk egy sétát. A program végeztével visszautazunk a kikötőbe.

5. nap / november 1. / Ajaccio
Korzika szigete a következő kikötési pontunk. Egy rövid fakultatív program során (kb. 3 óra) lehetőség nyílik megismerni Ajaccio városával, melyet a genovaiak alapítottak 1492-ben. Ajaccio leginkább arról ismert, hogy itt született Bonaparte Napoleon 1769-ben; nincs olyan utca, vagy épület a városban, ami ne állítana emléket a hadvezér életének. Meglátogatjuk a buja Casone Gardenst, ami egyike a város zöld területeinek, majd megállunk a Parata foknál, hogy megcsodáljuk a Sanguinaires szigeteket, melyeken őrtornyok magasodnak. Mindezek mellett természetesen Ajaccio történelmi városközpontját sem hagyhatjuk ki programunkból.

6. nap / november 2. / Civitavecchia
A hatodik napot egy egész napos fakultatív program (kb. 7,5 óra) során az Örök Városnak szentelhetjük. Kirándulásunk egy utazással kezdődik Civitavecchia kikötőjéből indulva, hogy aztán gyalogosan fedezzük fel a csodálatos Rómát. A program első pontja a Colosseum (csak kívülről). A kr.e. 70-80 között épült amfiteátrum, a mai napig a világon a legnagyobb. Ezután sétálunk tovább a nem messze található Forum Romanum romjaihoz, mely egykor a római élet központja volt. Következő állomásaink a Piazza Santi Apostoli, majd a pillangó formájú Piazza di Spagna következik, A tér a Spanyol Lépcső aljánál található, a Fontana della Barcaccia szökőkűt díszíti, gyönyörű barokk stílusú épületek veszik körbe. Kétségkívül ez a tér a az egyik legikonikusabb római látnivaló. Ezután szabadidő eltöltésére lesz lehetőség, mialatt vásárolhat, vagy megebédelhet (a program nem tartalmazza az ebéd árát) a számos bár vagy étterem egyikében. A pihenő után továbbmegyünk a Pantheonhoz, Róma egyik legjobb állapotban fennmaradt ókori templomához majd sétálunk tovább a három csodálatos szökőkúttal rendelkező Piazza Navona-ra. Ez a program záróakkordja, a tér meglátogatása után visszautazunk a a hajóhoz.
Szállás a hajón.

7. nap / november 3. / La Spezia
La Spezia kikötőjébe érkezünk a hetedik napon. Egész napos fakultatív programlehetőség (kb. 8 óra) során az Arno-folyó két partján elterülő Firenze városát ismerhetjük meg. Elhagyva a kikötőt, egy 2,5 órás utazást teszünk a gyönyörű toszkán tájakon át Firenzébe, a felülmúlhatatlan művészeti örökségek otthonába és az haute couture központjába. Itt egy informatív túrára kalauzol el az idegenvezető Firenze főbb látnivalói között, kulturális és építészeti látnivalókat veszünk sorra, mint például a Michelangelo tér, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a városra, és a dombokkal ölelt toszkán tájra; a bájos városközpontot is megnézzük, és a 15. századi Santa Maria del Fiore katedrálist sem hagyjuk ki programunkból. Ezután kinyújtoztathatjuk a lábunkat egy sétával a Piazza di Santa Croce-n, ahol a 14. századi Santa Croce Bazilika magasodik. Itt szabadidő eltöltésére lesz lehetőség, ez idő alatt vásárolhatunk, vagy ebédelhetünk az egyik helyi étteremben (a kirándulás ára ezt nem tartalmazza).
Szállás a hajón.

8. nap / november 4. / Genova
Megérkezés Genovába a kora reggeli órákban, kikötés. A hajó elhagyása után transzfer Milánóba. Érkezés után egy gyalogos városnézés (ajándék) alkalmával megtekintjük Olaszország második legnagyobb templomát, a milánói dómot, a La Scala-t, a Sforza kastélyt és a Galleria Vittorio Emanuele II-t, ami a mai plázák elődjének tekinthető. Ezután szabadidős lehetőség, majd transzfer a repülőtérre, utazás Budapestre menetrend szerinti járatokkal.
Hajó útvonala:
Genoa (Italy), Cannes (France), Palma de Mallorca (Spain), Barcelona (Spain), Ajaccio (France), Civitavecchia (Italy), La Spezia (Italy), Genoa (Italy) 

Tervezett menetrend:
október 28. Budapest 06:30 Amszterdam 08:50
október 28. Amszterdam 11:45 Genova 13:30
november 4. Milánó 17:30 Párizs 19:00
november 4. Párizs 20:45 Budapest 22:55 

Utazás részletei:
Budapest - Genova és Milánó - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal átszállással, Genova - Milánó szakaszon különbusz járattal 

Elhelyezés:
7 éj szállás az MSC Fantasia fedélzetén a választott kabintípusban

Ellátás:
teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással ** 

Minimum létszám:
20 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)

Idegenvezető:
kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
Korlátozott italfogyasztás**:
víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

All inclusive italcsomag*:
Korlátlan italfogyasztás szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.

Felhasználási feltételek:
A csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szogláltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).

Gyerekeknek:
Alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.

Beutazási szabályok:

magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

Belső bella kabin: 309 000 Ft/fő
Belső Fantastica kabin: 329 000 Ft/fő
Ablakos Bella kabin: 349 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica kabin: 369 000 Ft/fő
Balkonos Bella kabin (pótágyazható): 389 000 Ft/fő
Pótágy ár: 219 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin (pótágyazható): 409 000 Ft/fő
Pótágy ár: 249 000 Ft/fő
Gyermek pótágy: 169 000 Ft/fő
Kikötői és repülőtéri illetékek: 100 000 Ft/fő
Kötelező szervízdíj: 24 900 Ft/fő 

Fakultatív programok: 
Cannes - Monaco, Monte Carlo, Nizza*: 22 900 Ft/fő
Mallorca - Esti séta és az Abaco Bar*: 20 900 Ft/fő
Civitavecchia - római városnézés*: 20 900 Ft/fő
Ajaccio - városnézés*: 11 900 Ft/fő
La Spezia - Firenze és Uffizi képtár* 66 900 Ft/fő 

Ajándék:
4. nap / október 31. / Barcelona városlátogatás (kb. 5 óra időtartam)
8. nap / november 4. / Milánó városnézés (kb. 2 óra időtartam)
 
Ásványvíz csomag* (14 üveg 1l-es ásványvíz): 9 900 Ft/csomag
Kávé csomag* (15 db kávéital): 9 500 Ft/csomag
Bor és víz csomag*
(4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz): 24 500 Ft/csomag
All inclusive italcsomag***
(alkoholos italok, kávé, üdítők, ásványvíz, koktélok): 61 900 Ft/fő
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Utazást Budapest - Genova - Budapest útvonalon a leírásban szereplő repülőjárattal, transzfert a repülőtér és a kikötő között oda-vissza úton légkondicionált autóbusszal, elhelyezést a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt, teljes ellátást a hajón korlátozott italfogyasztással**, városlátogatást Barcelonában, városnézést Milánóban, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.

Az alapár nem tartalmazza:

Kikötői és repülőtéri illetékek, a helyszínen fizetendő kötelező borravaló, fakultatív programok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Indián nyár (csoportos hajóút)