Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Karnevál Velencében és Valentin nap Veronában, Olaszország, Veneto,

Olaszország, , ,

Karnevál és Valentin nap Olaszországban.


79.000
Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:4* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok: 4 nap / 3 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
RIT
1. nap: Szeged (Pécs, Debrecen) – Budapest – Szlovénia – Olaszország (845 km)
Reggel indulás. Szlovénián keresztül utazva, mely során gyönyörködünk a Júlia-Alpok vonulataiban érkezünk Olaszországba. Trieszt már a Monarchiának is fontos kikötője volt. Itt állunk meg és a belvárosban valamint a tengerparton sétálunk, nézelődünk. Az esti órákban érkezünk Treviso közeli szálláshelyünkre, mely **** kategóriájú. Fakultatív vacsora.

2. nap: Velence (60 km)
Egész napos program Velencében. Punte Sabionéból hajóval megyünk át a lagúnák városába. A nap során a Karnevál programjaiba is bekapcsolódunk. A fennmaradó időben gyalogos városnézés. A hatalmas Szt. Márk tér, a sok festőt megihlető Sóhajok hídja, a gazdag hercegek mesés épülete, a Dozse-palota, és a mindig nagy forgatagú Rialto a fő látványosság. Akinek kedve van, belülről is megtekintheti a Dozse palotát és a Szt. Márk katedrálist, és fel tud menni a Harangtoronyba, ahonnan mesés a kilátás. (Várhatóan sorban állásra kell számítani a bejutásokhoz). A városnézésünket a karneváli programokhoz igazítjuk. Természetesen lesz szabadprogram, hogy önállóan is élvezhessük a karneváli forgatagot. Az esti órákban indulunk vissza szállásunkra, fakultatív vacsora.

3. nap: Valentin nap Veronában
Reggeli után a Garda-tóhoz utazunk. Séta, nézelődés Sirmionéban, majd a kora délutáni órákba bemegyünk Veronába. Gyalogos sétánkat az Adige parton, a Scaligeriek váránál kezdjük. Innen sétálunk be a belvárosba. Az Erbe téren szép épületek veszik körbe az ajándékárusítók bódéit. Továbbsétálva megérkezünk Júlia erkélyéhez. A legenda szerint itt vallotta meg szerelmét Rómeó Júliának. Most is van lehetőség a hangulatos kőerkélyre felmenni és fentről hallgatni párunk „vallomását”. Ezt követően a sétálóutcán, elegáns üzletek közt haladva érjük el az ókori Arénát, ahol nyaranta szabadtéri operaelőadásokat tartanak. Itt fejezzük be közös sétánkat, és ekkor veszi kezdetét a szabad nézelődés, kávézás, vásárlási lehetőség. A kora esti órákban Valentin napi vacsorát szervezünk Veronában. Aki szeretne egy kellemes vacsorát elfogyasztani párjával Valentin nap alkalmából a szerelmesek városában, azoknak ezt megszervezzük. A vacsora 4 fogásos, egy pohár borral és kávéval. Fakultatív Valentin napi vacsora: 12.000,- Ft/fő (Ha a vacsorán kívül valami speciális igénye lenne, akkor vegye fel a kapcsolatot irodánkkal). Aki nem igényli ezt a romantikus vacsorát annak szabadprogram kb. 21 óráig Veronában. Ezt követően megyünk a Verona közeli szállásunkra.

4. nap: Verona - Ljubljana – Budapest (845 km)
Reggeli után Szlovéniába buszozunk. Útközben láthatjuk a Júlia-Alpok nyúlványait, úgy érkezünk meg a fővárosba, Ljubljanába. Séta keretében ismerkedünk a várossal. Megtekintjük a Városházát, a Dómot és lefényképezhetjük a város fölé magasodó várat is. Szabadprogram után hazaindulás. Budapestre érkezés az esti órákban. Ezután mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

- Nincs éjszakai utazás és a szállodáink 4 csillagosak
- Fényűző álarcok és jelmezek forgataga Velencében
- Séta a Szt. Mark téren, Sóhajok-hídja, Rialto
- Veronában Valentin napi vacsora lehetősége
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Szállás 3 éjszakára, autóbuszos utazás, reggeli ellátás.

Az alapár nem tartalmazza:

Fakultatív vacsora.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Karnevál Velencében és Valentin nap Veronában, Olaszország, Veneto,