Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Két város - Két karnevál!

Olaszország, Velence,

Olaszország / Velence


44.900
Ft/fő-től
Utazás típusa:körutazás
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:3* hotel
Alapellátás:félpanzió
Turnusok: 3 nap / 2 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
LAG
Utazzon kényelmesen és ismerje meg az Adria két legjobb karneválját, Velence és Rijeka! Pompás velencei maszkok között sétálhat ebben az elvarázsolt szépségű városban. Másnap átadhatja magát a "laza" karneváli hangulatnak. Minden teljesen más, és mégis oly közel!!

1.nap: Aquileia
Indulás reggel 6 órakor Budapestről, Olaszországba lépve, megállunk Aquileiaba, mely város, az ókorban a Római Birodalom leg­je­len­tő­sebb települései közé tartozott, majd a korai ke­resz­tény­ség egyik bástyája volt. A bazilika és a környéke az vi­lág­örök­ség része. Szállás és vacsora Velence környékén.

2.nap: Velencei Karnevál
Reggeli után egész napos kirándulás Velencébe. Áthajózva Velencébe (hajó jegy ára kb.30 EUR), rövid séta alkalmával megtekintjük a Szt. Márk teret, Sóhajok hídját, a Dodge Palotát és természetesen a kihagyhatatlan Rialtót. A nap többi részében, mindenki eldöntheti, hogy a napot a lagúnák és maszkok kavalkádjában tölti el, vagy - helyszíni felár ellenében - áthajózik a nyugalmasabb szigetekre, Muranora és Buranora. Murano szigetén megtekinthető az üveggyár, Burano szigetén pedig a csipkekészités mesterei és szines házaik láthatóak. Karneváli hangulatban gyönyörködjünk a hosszú Canale Grande mentén álló paloták szépségében! Vacsora a szálláshelyen.

3.nap: Rijekai Karnevál
Reggeli után indulunk Rijekaba, hogy mi is bekapcsolódjunk az élénk karneváli forgatagba, mely a város nyolc különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett részvevő, több mint 100 csoport, zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Késő délután hazaindulás. Érkezés Budapestre éjfél körül.
Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó).

Szükséges útiokmány: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél.

Szállás: 2 éjszaka Velence környéki 3*-os szállodában

Ellátás (krt): 2 félpanzió (kontintetális reggeli és menüvacsora).
Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

AKCIÓS Gyűjtőjáratos vidéki felszállási lehetőség:
Szekszárd-Pécs: 4.900 Ft/fő oda-vissza. 

Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj: 1500 Ftfő/2 éj
Velencei hajójegy a helyszínen: 30 EUR/fő
Egyágyas felár: 8 500 Ft/fő
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

- az autóbuszos utazást, a szállást félpanzióval, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit, az útlemondási biztosítást (1,3%), a városbelépőt Punta Sabbioni-ba.

Az alapár nem tartalmazza:

- a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, üdülőhelyi díjat, belépőket, a velencei hajójegyet, a foglalási díjat 12 év felett (1.500 Ft/fő).
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Két város - Két karnevál!