Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

LIDO DI JESOLO ÜDÜLÉS ÉS KIRÁNDULÁS

Olaszország, Lido di Jesolo,

Az észak-olasz Adria egyik legkedveltebb üdülővárosa a Velence közelében kb. 10 km hosszú, sekély, lassan mélyülő partszakasszal büszkélkedő Lido di Jesolo. A településen mintegy 500 szálloda, panzió, apartman-ház működik, a vendégek a strandolás mellett megannyi változatos szórakozási lehetőségből, kirándulásokból választhatnak. A kisgye...Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Nyár
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:3*
Alapellátás:félpanzió
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
HAR
1. nap: Budapest – Lido di Jesolo (kb. 700 km)
Utazás Budapestről Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel. Kedvező forgalom esetén még vacsora előtt megmártózhatunk a tengerben. Vacsora, szállás Lido di Jesoloban.

2 – 7. nap: Üdülés, pihenés vagy fakultatív kirándulások (min. 20 fő esetén)

Velence
Egész napos kirándulás Velencé-be, a páratlan műemlékekben tobzódó városba. A városállam hatalma a középkorban, az egymást követő dózsék uralma alatt Konstantinápolyig ért. A felhalmozott gazdagság ma is lenyűgöző.

Murano – Burano – Torcello
Hajókirándulás a festői szigetekre. MURANO hasonlóan Velencéhez több kisebb szigetből áll, hidakkal összekötve. A XIII. századtól az üvegkészítés központja, néhány vízparti épület ebből a korból maradt fenn. BURANO a lagúnák legfestőibb szigete, már messziről felismerhető templomának megdőlt tornyáról. A népes sziget vízpartja mentén élénkszínű házak sorakoznak. TORCELLO mondhatja magáénak a lagúnák legrégebbi épületét, a VII. század elején épült Santa Maria dell’Assunta dómot.

Treviso
Kirándulás a Velencénél kisebb léptékű TREVISO-ba. A településnek Velencével kell felvennie a versenyt, melynek középkori városnegyede, csatornái, hídjai, templomai stb. népszerűek a nyaralók körében.

Padova

Félnapos kirándulás a művészeti és építészeti emlékekben gazdag PADOVA-ba, a tudományok történetében kiemelkedő jelentőségű, ősi egyetemi városba. Hasonlóan az ország több településéhez, igen gazdag művészeti és építészeti emlékekben. Lehetőség szerint felkeressük a Scrovegni-kápolnát, mely Giotto elbűvölő freskóit őrzi. A Basilica di Sant’Antonio a város déli részének középpontjában áll, Olaszország egyik leglátogatottabb zarándokhelye.

Brenta menti kastélyok

Félnapos kirándulás a Brenta menti kastélyokhoz, melyek egykor nemesek otthonai voltak. A velencei lagúnák eliszaposodását megakadályozva, a hordalékot szállító folyókat rendre elterelték. A Brenta-folyót két részletben szabályozták. A kb. 36 km hosszú régebbi ág Padova és Fusina között, a XVI. század elején készült. Hamar felismerték az új vízi út jelentőségét a kereskedelemben. Ennek hatására egymásra épültek a szebbnél szebb villák a csatorna mentén. Néhányat ma is megcsodálhatunk, három pedig látogatható is, amelyből most két épületet nézünk meg. STRA-ban a Villa Pisani a mennyezeti freskók révén rendkívül kedvelt. MALCONTENTA-ban található a Villa Foscani, amely Palladio egyik legelragadóbb épülete.

Megjegyzés:
A velencei és a szigetek (Murano-Burano-Torcello) program esetén a Lido di Jesolo – Punta Sabbioni között helyi tömegközlekedéssel, a többi kirándulásra a magyar autóbusszal utazunk.

8. nap: Lido di Jesolo – Budapest (kb. 700 km)
Hazautazás Szlovénián keresztül, rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.
Utazás: légkondicionált autóbusszal.

Elhelyezés: Lido di Jesoloban *** szálloda 2-3 ágyas, zuhanyozós / WC-s, légkondicionált szobáiban. A szállodának a homokos tengerparton saját partszakasza van, ahol szobánként 1 db napernyő és 2 nyugágy használatát a részvételi díj tartalmazza.

Ellátás: félpanzió.
- fakultatív kirándulásokat, belépőjegyek árát a program szerint
- ajánlott szervízdíj / borravaló: 10,- € / fő, amelyet az idegenvezető gyűjt össze és ad át a szálloda személyzetének

- minimális utaslétszám hiányában, 35 – 39 fő indulása esetén a 9.900,- Ft-os felárat
30 – 34 fő indulása esetén a 12.600,- Ft-os felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat).

- egyágyas felár: 39.800,- Ft

A szabad helyekért keresse fel irodánkat!
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

utazást légkondicionált autóbusszal - szállást *** szálloda 2–3 ágyas, zuhanyzós / WC-s, légkondicionált szobáiban - félpanziós ellátást - a szálloda saját tengerparti szakasszal is rendelkezik, ahol szobánként 1 db napernyő és 2 db nyugágy használatát a részvételi díj tartalmazza - idegenvezetést - utasbiztosítás

Az alapár nem tartalmazza:

vacsorához az italt - fakultatív kirándulásokat, belépőjegyek árát a program szerint - kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %) - ajánlott szervízdíjat / borravalót: 10,- € / fő, amelyet az idegenvezető gyűjt össze és ad át a szálloda személyzetének - minimális utaslétszám hiányában, 35 – 39 fő indulása esetén a 9.900,- Ft-os felárat 30 – 34 fő indulása esetén a 12.600,- Ft-os felárat - valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat). - egyágyas felár: 39.800,- Ft
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

LIDO DI JESOLO ÜDÜLÉS ÉS KIRÁNDULÁS