Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Nápoly városlátogatás programokkal

Olaszország, Nápoly,

Olaszország, Kampánia, Nápoly. Nápoly Dél-Olaszország legnagyobb városa (közigazgatásilag comune), Campania régió székhelye. A város lakossága kb. 1 millió, ezzel Róma és Milánó után a harmadik legnagyobb olasz város.


79.990
Ft/fő-től
Utazás típusa:városlátogatás
Kiutazás:repülővel
Szállás:3* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok: 4 nap / 3 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
BUD
1. nap:

Elutazás Nápolyba közvetlen járattal, transzfer a szállodához. A csomagok elhelyezése után közös, vezetett séta a Nápolyban (a belépős nevezetességek csak kívülről tekintjük meg). Első utunk a régi történelmi városközpontba vezet. A Dóm megtekintése után (ingyenes) végigsétálunk az óváros leghíresebb utcáin: San Gregorio Armenon és Via Benedetto Crocen, majd megtekinthetjük a Santa Chiara komplexumot (belépős) és a Gesú Nuovo templomot (ingyenes). Utána lesétálunk a partra, ahol a Castel Nuovot - Új Vár - (belépős), Nápoly egyik leghíresebb jelképét láthatjuk, majd a mellette található Királyi Palotát (belépős) és a San Francesco di Paola templomot.
Szabadidőben a Királyi Palotát a Piazza Vittoriával összekötő Bourbon-alagúton is átmehetnek (belépős), majd a Castel dell'Ovonál – Tojásvár- gyönyörködhetek a szép kilátásban.

2. nap:

Reggeli után szabadprogram vagy egész napos fakultatív program (14 990 Ft/fő min. 15 főtől) az Amalfi-partra. A program első állomása a méltán híres, hegyoldalra épült Positano, mely az Amalfi-part többi településével együtt része az UNESCO Világörökségének. Positanoban tartunk egy kis városnézést és természetesen az elmaradhatatlan fotószünet sem marad el. Továbbutazva, a következő megállónk Amalfi lesz, ahol a város bemutatása utáni szabadidőben lehetőség lesz bolyongani a szűk sikátorokban, kávézni egy hangulatos téren és élvezni a gyönyörű környezetet és pezsgést. A partszakasz legnépszerűbb városát elhagyva Ravello következik, ahová kanyargós utakon visz az út. A kisváros, bár nem a tengerparton fekszik, nyugodtan felveheti a versenyt a part többi városával. Pompás villák, kertek, panorámák gondoskodnak a felejthetetlen kikapcsolódásról.

3. nap:

Reggeli után szabadprogram vagy egész napos Pompei és Vezúv fakultatív program (13 990 Ft/fő min. 15 főtől).
Első állomásunk a Vezúv lábánál található ókori római romváros. A 70-es évek végén kitörő Vezúv, Pompeiit 7–8 méter vastag hamuréteggel fedte be, mely a város és a lakosság vesztét jelentette. Az UNESCO Világörökség listáján is szereplő romváros meglátogatása után utunk a Vezúvig vezet. A parkolóból felsétálunk a kráter pereméhez, ahonnan gyönyörű kilátásban lehet részünk.

4. nap:

Reggeli után szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.

A programváltozás jogát fenntartjuk!
Utazás: Ryanair járattal

Ellátás: reggeli

Típus: Klasszikus városlátogatás

Szállás: 3* Hotel
Várható belépőjegyek (tájékoztatási jelleggel, az árak változási jogát fenntartjuk):
Tömegközlekedés Nápolyban: napijegy kb. 4,5 EUR
Santa Chiara komplexum: kb. 6 EUR
Castel Nuovo: kb. 6 EUR
Királyi Palota: kb. 4 EUR
Bourbon alagút: kb. 10 EUR
Pompei: kb. 13 EUR
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

• repülőjegyet, • 55 cm x 40 cm x 20 cm méretű kézipoggyász • szállást 3 éjszakára 3*-os szállodában Nápolyban • reggelis ellátást • a magyar nyelvű idegenvezetést a programokon • gyalogos városnézést Nápolyban

Az alapár nem tartalmazza:

• a repülőtéri illetéket 29 990 Ft/fő (kötelezően fizetendő) • transzfert 7 990 Ft/fő • sztornóbiztosítást 1% • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást • fakultatív programokat (Amalfi-part 14 990 Ft/fő min. 15 főtől, Pompei és Vezúv 12 990 Ft/fő min. 15 főtől) • belépőjegyeket és a tömegközlekedési jegyeket
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Nápoly városlátogatás programokkal