Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Róma városlátogatás programokkal

Olaszország, Róma,

Olaszország, Közép-Adria, Róma. "Az Örök Város" Kupolák tengere. A gyengéd szépség, a tiszta harmónia képe. A béke és az örökkévalóság képe: Róma Aeterna.


89.990
Ft/fő-től
Utazás típusa:városlátogatás
Kiutazás:repülővel
Szállás:3* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok: 5 nap / 4 éj,
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
BUD
1. nap:
Elutazás Rómába közvetlen járattal. Busztranszfer a szállodához (opcionális). A csomagok elhelyezése és a szobák elfoglalása után javasoljuk, hogy egyénileg fedezzék fel a szállodához közeli nevezetességeket pl. Szent Péter tér, Piazza Cavour, Legfőbb bíróság épülete, Angyalvár és az Angyalhíd (Angyalvárat köti össze Róma városával). Utána sétáljanak el a Piazza Navonához és fogyasszanak el egy kellemes vacsorát a környék egyik éttermében.

2. nap:

Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív gyalogos városnézés. Idegenvezetőnk segítségével megismerhetik az Antik Róma legfontosabb látnivalóit Forum Romanum (az egykori birodalom központja); Colosseum; Capitolium; Piazza Venezia, II. Viktor Emánuel emlékmű. A program min. 12 fő jelentkezésétől indul, részvételi díja: 9 990 Ft, mely tartalmazza a magyar nyelvű idegenvezetést és a belépőjegyeket a Colosseumba, Forum Romanumba és a Palatinus dombra. Délután szabadprogram, melynek keretében javasoljuk, hogy fedezzék fel a Pantheont, Trevi-kútat, Spanyol lépcső és élvezzék a város pezsgését.

3. nap:

Reggeli után szabadprogram vagy félnapos fakultatív program (min. 12 főtől) 11 990 Ft/fő a Vatikánba (az ár tartalmazza a belépőjegyet a múzeumba és az idegenvezetést). A Vatikáni múzeum és többek között a Sixtusi Kápolna megtekintése után bejárjuk a Bazilikát és a Szent Péter teret. Délután szabadprogram, lehetőség vásárlásra.

4. nap:

Reggeli után szabadprogram vagy félnapos buszos fakultatív program (min. 12 főtől) 12 990 Ft/fő a Rómához közeli Tivoliba a kertek városába. A Villa d´Este parkjának megtekintése, melyet híressé a teraszosan épült reneszánsz parkjának szökőkút csodái és 400 éves hatalmas fái (ciprusok, cédrusok, pineák) tesznek. Délután szabadprogram.

5. nap:
Reggeli után szabadidő, majd a menetrend függvényében transzfer a repülőtérre.
Utazás: menetrendszerinti járattal

Ellátás: reggeli

Típus: Klasszikus városlátogatás

Elhelyezés: 3*-os szállodában
Várható belépőjegyek (tájékoztatási jelleggel, az árak változási jogát fenntartjuk):

Szt. Péter Bazilika: Ingyenes.
Kupola belépőköteles: csak lépcsőn (551 lépcső) 6 EUR, lifttel+lépcsőn (320 lépcső) kb. 8 EUR
Angyalvár: kb. 11 EUR
Villa d’ Este: kb. 10 EUR
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

- repülőjegyet - szállást 4 éjszakára 3*-os szállodában - reggelis ellátást - és a magyar nyelvű idegenvezetést a programok alatt

Az alapár nem tartalmazza:

- a repülőtéri illetéket 29 990 Ft/fő (kötelezően fizetendő) - transzfert 8 990 Ft/fő - fix ülőhely (költségéről érdeklődjön az irodában kb. 4 000 Ft/fő-től). Fix ülőhely foglalása nélkül a rendszer automatikusan osztja ki az ülőhelyeket (2 vagy több fő esetén az egymás melletti székeket nem garantálja a légitársaság) - sztornóbiztosítást 1% - betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást - fakultatív programokat (Antik Róma 9 990 Ft/fő min. 12 főtől; Vatikán 11 990 Ft/fő min. 12 főtől; Tivoli 12 990 Ft/fő min. 12 főtől) - belépőjegyeket és a tömegközlekedési jegyeket
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Róma városlátogatás programokkal