Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Római hangulat - Advent és tavasz az örök városban

Olaszország, Róma,

Csoportos városlátogatás Előfoglalási kedvezmény: Márciusi időpont: 3 hónappal indulás előtt: 6 000 Ft/főFt/fő-től
Utazás típusa:városlátogatás
Kiutazás:repülővel
Szállás:4* szálloda
Alapellátás:reggeli
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TSI
Programleírás

1. nap: utazás Rómába

Elutazás Budapestről Rómába a délelőtti órákban. Érkezést követően autóbuszos panoráma városnézés az Örök Városban (kb. 3 órás program), majd transzfer a szállodába. Szállás Róma (3 éj).

2. nap: Az Antik Róma és Vatikán

Reggeli a szállodában. Szabad délelőtt vagy fakultatív programlehetőség: az „Antik Róma”– Gyalogos városnézés, ismerkedés a Colosseummal (kívülről) és környékével (Forum Romanum kívülről, Capitolium domb és Michelangelo Mózes szobra).
A program ára: 6 900 Ft/fő (minimum létszám 12 fő)

Szabadidő, ebedelési lehetőség.Szabad délután vagy fakultatív programlehetőség : „Szent Péter tér és a Vatikáni Múzeumok” – A tér és a bazilika megtekintése után a program a Vatikáni Múzeumokban folytatódik, ahol a helyi idegenvezető segítségével a leghíresebb műveket tekinthetjük meg. A látogatás a Sixtusi kápolnában ér véget.

A program ára: 23 500 Ft (belépőjeggyel, előfoglalási díjjal. Minimum létszám 12 fő. Kizárólag az utazás előtt foglalható!)

3. nap: terek és szökőkutak

Szabad délelőtt vagy fakultatív programlehetőség: „Róma terei és szökőkútjai”. Gyalogos városnézés Róma legismertebb belvárosi látnivalóival ismerkedhetünk. A program érinti a Spanyol lépcsőt, a Trevi- kutat, a Pantheon és további, gyalogosan megközelíthető műemléket.

A program ára: 6 900 Ft/fő (minimum létszám 12 fő).

4. nap: Vatikán

Szabad délelőtt vagy fakultatív programlehetőség: „Tivoli”. Félnapos autóbuszos kirándulás Róma környékének, sőt talán egész Olaszországnak egyik legszebb kirándulóhelyére, a kb. 30 km-re fekvő Tivoliba. Látogatás a Villa D’Este csodálatos szökőkutakkal díszített reneszánsz kertjében. A kirándulás alatt a Róma környékének jellegzetes ételét, az igazi „porchetta”-t (malacsült) is megkóstolhatjuk.
A program ára: 29 900 Ft/fő (minimum létszám 12 fő

Hazautazás a késő esti órákban Budapestre.


Elhelyezés: 4* szállodában 
Utazás: közvetlen menetrend szerinti diszkont légitársasági repülőjárattal Rómába

Repülési idő: kb. 1,5 óra

Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Min. létszám: 25 fő
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

repülőjegy, 1 kisméretű és 1 db 10 kg-os kézipoggyász, szállás 3 éjszakára reggelivel, transzferek autóbusszal, 3 órás panoráma városnézés az érkezés napján autóbusszal, útlemondási biztosítás.

Az alapár nem tartalmazza:

repülőtéri illeték: 28 000 Ft/fő, feladható bőrönd 20 kg 25 000 Ft/db, belépőjegyek, helyszínen fizetendő idegenforgalmi adó (6 €/fő/éj). Baleset-, betegség- és poggyász- biztosítás.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Római hangulat - Advent és tavasz az örök városban