Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Síelés Chopokon

Szlovákia, , ,

A legnagyobb összefüggő pályarendszerével rendelkező Jasná, Szlovákia 5 csillagosra értékelt sí központja.Ft/fő-től
Utazás típusa:síutak
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:
Alapellátás:önellátás
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
BUD
1. nap:
Találkozó 05:00-kor Budapesten,a Népligetben, Hell Miksa sétány, Planetárium táblánál. Bepakolás után indulás 05:30-kor Budapestről. Várhatóan kora délelőtt 9 óra körül érkezünk a sí központba.

A Srdiecko szállótól egy kétsebességes (az állomásoknál lelassuló) négyüléses lift szállítja az utasokat a Kosodrevina szállóhoz, 1450 méteres magasságba. Innen az új kiskabinos lifttel, vagy két egymást követő tányéros lifttel juthatunk fel végül a Chopok 2024 méter magas csúcsához, ahol Chopok észak és dél pályarendszere találkozik. Szép idő esetén innen pazar kilátás tárul elénk a Magas-Tátra havas hegycsúcsaira. A jelzés szerint innen 2 fekete és 1 piros meredekségű pályán áll a síelők rendelkezésére, azonban a valóságban nincsenek kijelölt pályák, kb. 1-1,5 km-es szélességben ott csúszhatunk le, ahol csak a kedvünk tartja.

Jelenleg két modern hatüléses Dopplemayr lift, három négyüléses, egy kétüléses, egy kiskabinos, egy új sikló, egy hipermodern "funitel" (dupla acélsodronyos) típusú kabinos és 10 hagyományos felvonó működik csúcsidőben. Az ország leghosszabb pályarendszerét folyamatosan karbantartják, a 45 km-es pályarendszer több, mint felét mintegy 400 db hóágyú látja el mesterséges hóval.A déli Chopok síterepét csak közepes vagy még inkább haladó síelőknek ajánljuk, mivel a sípályák nagy része kezeletlen. A sí központ kiváló terepadottságokkal rendelkezik, az igazi kihívást jelentő meredek pályák jellemzők. A lesiklópályák tengerszint feletti magassága 1080-2000 méter. Ez Szlovákia egyik leghóbiztosabb terepe, a felső pályái egészen áprilisig síelhetőek. A déli oldalon összesen 8 felvonó üzemel, ebből 1 kabinos, 1 libegő és 6 húzólift.

Kezdőknek alkalmas lejtőt csak a Kosodrevina szálló alatti 400 méteres sípályaszakaszon találhatunk, emellett egy tányéros felvonó üzemel.Az egész napos síelés után visszaindulás Budapestre várhatóan késő délután 17.30 körül. Érkezés Budapestre forgalomtól függően 21 óra körül.

Síterep adatok:

Magasság: 943 - 2004 m

Szintkülönbség: 1061 m

Sípályák hossza: 45.7 km

Liftek száma: 26

Síközpont árai (tájékozató jelleggel) – helyszínen fizetendő:

1 napos bérlet

Felnőtt: kb. 38 EUR

Junior: kb. 31 EUR (12 évnél idősebb személyek a 18. életévük betöltése előtti napig és az ISIC, ITIC, EURO26, GO26 kártyák tulajdonosai. A jogosultság igazolására szükséges a személyazonossági igazolvány (15 éves korig az egészségbiztosítási kártya), vagy az ISIC, ITIC, EURO26, GO26 kártya felmutatása).

Gyermek:
kb. 27 EUR (6 évnél idősebb személyek a 12. életévük betöltése előtti napig. A jogosultság igazolására szükséges a gyermek egészségbiztosítási kártyájának a felmutatása)

Szenior:
kb. 31 EUR (jegyre 60 évnél idősebb személy jogosult. A jogosultságot a „Szenior” Jegyre a kor igazolására szükséges felmutatni a személyazonossági igazolványt).

A helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik.

Fix választott ülőhelyfoglalás az autóbuszon az út teljes időtartamára: 1 000 Ft/fő.

A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson.

Regisztrációs díj az irodában fizetendő: 1 500 Ft/fő.

Útlemondás biztosítás: 1%

További felszállási lehetőség:
Vác (Mobil Petrol benzinkút)
Kérjük, hogy ha nem a budapesti felszállást választják, jelezzék megrendeléskor (a csatlakozás időpontját indulás előtt 1 héttel adjuk meg) Csak a fent felsorolt csatlakozási pontokon van lehetőség a felszállásra!

Amennyiben fix, Ön által kiválasztott ülőhelyet igényel a buszon (melyet végig fenntartunk, vidéki felszállás esetén is) annak díja: 1.000 Ft/fő.
Dátummódosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 30 nappal lehetséges.
Névmódosítás, felszállási hely-módosítás díja a foglalást követően 2.500 Ft/fő, maximum utazás előtt 3 nappal lehetséges.
A foglalás elküldésével minden utas elfogadja az utazási iroda általános utazási feltételeit.
A belépőjegy és fakultatív programok árai tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk.
A programok időrendi sorrendje változhat.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

utazás autóbusszal

Az alapár nem tartalmazza:

regisztrációs díj
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Síelés Chopokon