Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Tulipánvirágzás Szlovéniában

Szlovénia, , ,

Jöjjön velünk Szlovéniába, és töltsön el egy kellemes napot az ország legbelső részében. Élvezze a tavasz hangulatát! Sétáljon a Volcji Potok arborétumban, és ismerkedjen két hangulatos kisvárossal.Ft/fő-től
Utazás típusa:2018 Tavasz
Kiutazás:autóbusszal
Szállás:non-stop
Alapellátás:önellátás
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
RIT
Indulás szerdán a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovéniába, a Volcji Potok Arborétumba, mely az ország leglátogatottabb kertészeti látványosság. Az elmúlt 20 évben tavaszi virágkiállításáról lett híres. Az idelátogatók a világ minden pontjáról érkeznek, hogy milliónyi nárcisz, tulipán és más tavaszi virágokban gyönyörködhessenek. Kora tavasszal élvezzék a tavasz színes ébredését! Az Arborétumot 1952-ben alapította a Ljubljanai Egyetem, és a 88 hektárnyi alapterületen mintegy 2.500 fát és cserjét is találhatunk itt. A park látogatása körülbelül 2 órát vesz igénybe. Belépődíj a helyszínen külön fizetendő, mely kb. 8 Euro / fő, kb. 2.600 Ft / fő.
Az Arborétum látogatását követően a közeli Kamnik városát keressük fel, mely égbe törő hegyek ölelésében valamint a Bistrica folyó partján fekszik. Évről évre egyre több turistát vonz, hiszen középkori város lévén gazdag történelmi múlttal rendelkezik. A város szépségét és hangulatát gyönyörű fekvése adja, de természetesen találhatunk itt több száz éves patinás épületeket is. Kellemes sétát teszünk a főutcán, és felsétálhatunk a városka közepén, egy dombtetőn magasodó régi várromhoz, a Mali Gradhoz, ahonnan pazar kilátás nyílik az óváros piros cserepes házaira.
A hazafelé vezető úton pihenőt teszünk Celjében, mely a cillei grófok székhelye volt 1341 és 1456 között. A körülbelül 50.000 lélekszámú város leghíresebb látnivalója a vár, melyet Szlovéniában a legszebbként tartanak számot. A várat a Heunburg Család építette a 12.-13. században. A lenyugvó nap fényeinél fantasztikus képeket készíthetünk a lábunk előtt elterülő városról. Belépődíj a helyszínen külön fizetendő, kb. 4 Euro / fő, kb. 1.300 Ft / fő.
Visszaindulás Magyarországra a késő délutáni órákban, érkezés az éjszakai órákban az indulás helyszínére!
Közlekedés: Teljes felszereltségű autóbusszal
Felszállási helyek: Baja, Paks, Szekszárd, Tolna!
Egyéb felszállási helyekről érdeklődjön irodánkban!

Az ár- és programváltoztatás jogát fenntartjuk! 
Ülésrend az autóbuszon: jelentkezési sorrend alapján, fix ülőhely felára 1.000 Ft / fő.Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

Az utazást és utaskísérő idegenvezetést

Az alapár nem tartalmazza:

A belépőjegyeket, és a baleset, betegség, poggyász biztosítás díját, útlemondási biztosítást, fakultatív programokat.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Tulipánvirágzás Szlovéniában