Hívjon minket bátran!
+36 74 510 100

Serengeti szafari program pihenéssel Zanzibár szigetén

Tanzánia, Ngorongoro (NP),

Csoportos körutazás tengerparti pihenéssel. Izgalmas szafari programok Tanzánia változatos nemzeti parkjaiban, köztük a Serengeti végtelen szavannáin, majd tökéletes kikapcsolódás Zanzibár meseszép, hófehér homokos tengerpartjain – tartson velünk!Ft/fő-től
Utazás típusa:egzotikus utak
Kiutazás:repülővel
Szállás:3*/4* logde, szálloda
Alapellátás:program szerint
Turnusok:
Ehhez a programhoz jelenleg nincs feltöltött utazási időpont, de lehet, hogy foglalható!
Kérjük küldjön egy ajánlatkérést!
Segítőkész kollégáink állnak szíves rendelkezésére.
Ajánlatot kérek Elküldöm emailben
TSI
Programleírás

1. nap: utazás Dohába

Elutazás Budapestről a reggeli órákban Dohába. Érkezés délután, transzfer a szállodába, majd szabad program, lehetőség Doha felfedezésére egyénileg. Szállás Dohában (1 éj).

2. nap: továbbutazás Tanzániába

Reggel transzfer a repülőtérre, elutazás Kilimandzsáró repülőtérre. Érkezés délután, transzfer a szállodába. Vacsora. Szállás Arusha környékén. (1 éj).

3. nap: Manyara-tó Nemzeti Park

Reggeli után utazás a Manyara-tó Nemzeti Parkba, amely a Manyara-tó partja és a Rift-völgy meredek fala között fekszik, ez az egyetlen park a térségben, ami egész évben zöld. A tó és környéke leginkább páratlan madárvilágáról nevezetes, pelikánok, kormoránok, rózsaszín flamingók és számtalan egyéb madárfajta található itt. Szállás a Manyara-tó környékén (1 éj).

4. nap: Serengeti Nemzeti Park

A reggelit követően utazás a Világörökség részét képező Serengeti Nemzeti Park irányába, Tanzánia első és legnépszerűbb nemzeti parkjába. A Ngorongoro Természetvédelmi Területen és a Serengeti-síkságon haladunk át, útközben folyamatosan vadakat figyelhetünk meg. Vacsora és szállás a nemzeti park területén fekvő lodge-ban (1 éj).

5. nap: Serengeti Nemzeti Park

Kora reggel vadlesre indulunk a világ egyik leghíresebb vadrezervátumában. A közel 15 ezer km2-es terület Tanzániában, a kenyai határ mentén fekszik, a Viktória-tó mellett. Itt találhatjuk a természetfilmekből ismert klasszikus afrikai tájat, a végtelen szavannákat. A park állatvilága rendkívül gazdag, oroszlánok, elefántok, gnúk, zebrák, gepárdok, leopárdok, zsiráfok, antilopok, vízilovak, majmok, hiénák, sakálok mind otthont találnak itt. Piknik ebéd után utazás a Ngorongoro Természetvédelmi Terület irányába, a Világörökség részét képező Ngorongoro-kráterhez. Útközben vadles a Serengeti szavannáin. Szállás a kráternél (1 éj).

6. nap: Ngorongoro Kráter

Reggeli után leereszkedünk a Ngorongoro kráterbe. A hatalmas vulkanikus kráter egész Kelet-Afrika vadvilágának kicsinyített mása, területe csupán 260 km2, de folyók, mocsarak, tavak, hegyek, völgyek, síkságok és bozótos szavannák teszik változatossá a tájat. A kráter otthont ad zebráknak, gnúknak, továbbá gazellák ezrei, bivalycsordák, jávorantilop nyájak, kongónik, elefántok, oroszlánok, gepárdok, hiénák, varacskos disznók, megannyi vízi-, ragadozó- és énekesmadár is él itt. Délután utazás Arushába, szállás Arusha környékén (1 éj).

7. nap: utazás Zanzibárra

Transzfer Kilimandzsáró repülőterére, elutazás Zanzibár szigetére. Transzfer a tengerparti szállodába (5 éj).

8-11. nap: Zanzibár

Szabad program, kikapcsolódás Zanzibár lenyűgöző, fehérhomokos tengerpartján.

12. nap: elutazás Zanzibárról

Délután transzfer a sziget repülőterére, elutazás Dohába, érkezés éjjel.

13. nap: hazautazás Budapestre

Elutazás Dohából az éjjeli órákban, érkezés Budapestre kora reggel.
Elhelyezés 3-csillagos lodge-okban a szafari program során, 4-csillagos szállodában Zanzibáron
Időtartam 13 nap/11 éj

Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal

Repülési idő Kb. 10 óra

Elhelyezés 3-csillagos lodge-okban a szafari program során, 4-csillagos szállodában Zanzibáron

Ellátás félpanzió Arushában, teljes ellátás a szafari alatt, all inclusive ellátás Zanzibáron

Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 18 fő

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a sárgaláz elleni oltást igazoló oltási könyvet kérhetik a zanzibári érkezéskor, kérjük, gondoskodjanak az oltás beadatásáról. Malária elleni gyógyszer szedése ajánlott az út során.
Időpontok és árinformáció
Az alapár tartalmazza:

repülőjegyek, 1 éj szállás Dohában, 5 éj szállás a szafari program során teljes ellátással, 5 éj szállás Zanzibáron all inclusive ellátással, transzferek és vadlesek a leírás szerint, belépőjegyek a nemzeti parkokba, útlemondási biztosítás.

Az alapár nem tartalmazza:

repülőtéri illetékek: kb. 149 000 Ft/fő, tanzániai vízumdíj: kb. 50 USD/fő, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás, borravalók.
Az árak oldalunkon majdnem minden esetben alapárak, ami azt jelenti, hogy a járulékos költségeket és egyéb kötelező, vagy fakultatív felárakat (pl. repülős utaknál repülőtéri illetéket, üzemanyag pótdíjakt, vagy például foglalási díjat, biztosítások díját stb.) NEM tartalmazzák. Egy teljes árszámítás készítéséhez, kérjük kattints az időpontoknál található Teljes ár kiszámítása gombra.
0 db
időpont
Előleg:

A teljes részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék:

A teljes részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.
Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Serengeti szafari program pihenéssel Zanzibár szigetén